hala akşamki bölümünn etkisinden kurtulamadım, sermet ve denizi bütün gece rüyamda gördüm, sonunda sinir olsamda aşkları beni fena etkiledi, haftaya nasıl gelecek ya
evet o kızla karşılaştılar.konuyu anlatmayayım istersen izlerken keyfi kaçmasın ama bence şadiyenin kızı hemşirede(adını unuttum yaaa)
şadiyenin çocuğu erkek değilmiydi yaa:44:
olabilir henüz izlemedim ama aklıma şu geldi geçmiş bölümlerde hemşire memet ile birlikte oldu hamiş kalablir mi hep öyle oluyorda
şadiyenin kızı meselesindeki sahneyi dikkatle izlememiştim ama meğerse hemşirenin kızını oynayan çocuk aynı zamanda şadiyenin çocukluğunu oynayan kızmış.aynı kızı oynatmışlar.resmen şadiyenin kızı olduğunu belirtmek istemişler.belkide oğlan diye bilerek yalan söylediler,şadiye hiç ulaşamasın diye
bu zafer neyin kafasini yasiyor ya, gerizekali
son bölümü dün evde olmadığım için az evvel izledim...aman allah ım ne heyecanlı bir bölümdü iyiki bir başıma izledim :)))
bu Irmak şeytanın diğer adı olmuş...nasıl bir cesarettir yazık can a oldu olan...
sermet deniz aşkı favorim olmuştu evet ama son iki bölümdür ali şadiye tek geçiyorum...bir kere bu Ali den her eve lazım hızır acil servis gibi...şadiye ye de gerçekten aşık olmuşa benziyor...çelik aradan tatiyana :)))
Bende sonradan izlemeye başladım bi kaç aydır izliyorum ama bu Ali'nin eşi kim? Galina kimin eşi ? O çocuk kimin çocuğuçok merak ediyorum ama öğrenemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?