ben netten izliyorum daha zevkli oluyor bu arada dizideki ırmak suna yıldızoplunun kızı
Bende dün akşam büüyük bir keyifle izledim diziyi de şadiyenin küçüklük halinin gözleri kahverengi,büyük hali mavi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum???
Fıratın öyle mır mır mır konuşmasına da gıcık oluyorum:)
demek Fırat la Babür kardeşmiş vay vayyyyyy
evet Narinin babası Ümmühanla yani çocukluk aşkıyla yeni bir hayat kurmuş ama ıkısının önceki eşlerine ne oldu acaba??
Narinide takip eden edene valla.....
bence Irmak onları tuvalette basmayacak ama heyecanlı olsun diye oyle bitirdiler dün akşamki diziyi
güzel dizi...
Bende diziyi netten takip ediyorum yani Muhteşem yüzyıl başlayana kadar izleyip kalanını netten takip ediyorum,diziyi çok beğeniyorum,ama Narin e kızıyorum Fırat ın karşısında bu kadar çaresiz kaldığı için...Gençlik döneminde de aldatmış onu,hem zaten babası ne derse onu yapan birisi Fırat
Narin e kim tecavüz etti acaba fikri olan var mı????
Bende diziyi netten takip ediyorum yani Muhteşem yüzyıl başlayana kadar izleyip kalanını netten takip ediyorum,diziyi çok beğeniyorum,ama Narin e kızıyorum Fırat ın karşısında bu kadar çaresiz kaldığı için...Gençlik döneminde de aldatmış onu,hem zaten babası ne derse onu yapan birisi Fırat
Narin e kim tecavüz etti acaba fikri olan var mı????
valla öyleymiş
yok canım Şadiye aynı kız.. Narin'in 17'lik hali nasılsa o kız da aynı şekilde. Güzel kız ama cok begendim.
şadiyenin yeni halini gösterdilermi kaçırmışım orayı ben 17 lik halini gösterdiler diye biliyorum birde uzaktan yeni halini ayrıca babürün fıratın kardeşi olduğunu ne zaman söylediler orayı da kaçırmışım :))
son bölümü nette bulamadım ayrıca narinin kuaförde çalıştığı bayn yabancı gelmedi hangi dizilerde oynamıştı merak ettim
[SUB][/SUB]
yaprak dökümünde ferhundenin arkadaşı gülşendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?