- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
bana kısacık bi özet geçebilrimisinizzzzzzzzzzzzzzz
çok merak ettim izleyemiyorum da netten işyerı kotalı
Sermet bunlarin hep birlikte o evde kaldigini narinin patronundan ögrendi,
patron atifin babasininda avukati oldugundan bulunduklari evin satis islemleriylede ilgileniyormus
Sermet atifin babasiyla birlikte o eve gitti, evi satin almak istiyorum ve görmek istiyorum bahanesiyle
tüm odalari tek tek kontrol etti.
Firatla Irmagin ve Atifla Narinin ayri yattigini gördü. Atifi tehdit etti bu oyunu bitir uzamadan diye.
Sermet gidince atif cildirdi haliyle, narine benim evime tasinda sana koruma tutayim ve bu adama
dava acicam falan dedi...
O ara denizin cigligi duyuldu, Irmak havuzda hareketsiz bi sekilde yüz üstü yatiyodu
ve orda bitti...
TThirtyFourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok çok teşekkür ederim üşenmeden okadar yazmışsın tek tek
ellerin dert görmesin
seyretmiş kadar oldum
çok heycanlı yerde bitmiş
noldu acaba gıcık ırmaka :18:
haftaya özetini seyredeyım o eski evlenme teklif ettiği yeri merak ediyorum fragmanda bile çok güzeldi
seviyolar birbirlerini ya ben çok üzülüyorummm
tekrar teşekkür ederim
Bu dizinin ilk bölümlerini hiç izlememiştim, hep babanın çocuklara eziyet ettiği sahnelere denk gelmiştim hemen çevirmiştim. Son 4-5 bölümdür sıkı takipçisiyim. Romanını alıp okuyasım geliyor, bi yandan da sonunu görmek istemiyorum. İkilemlerle boğuşuyorum
aynen ben de romanı bi alıp okuyayım diyorum ama sonunu öğrenmek istemiyorum.
Bir de romanda Babür karakteri yokmuş zaten.
Babür adamım ya!
Hadi yaaa, o zaman diziyi uzatmak için mi koydular ki Babürü? :26: İyi olmuş ben de seviyorum BabürüDizi mutlu son ile bitiyor diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
dizinin fanatik fanıyım bayılıyorum
ama bazen çok sıkıcı oluyor ve çok ağır ilerliyor.
babürün hastasıyım diznin sonlarına doğru bence denızle babür aşk yaşayacak içimden bi ses öyle dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?