Merhamet Kanal D

şadiyenin sevdiğinden henüz bir haber yok

Aynen bende o mandal sahnesini daha öncede gösterdiklerinde dedim şimdi patlatacak kıza, manyak
ama alıp yemesi çok hoşuma gitti ilk defa kızlarına sevgi göstredi
ama moskof recep şadiyeyi Narin'e göre daha çok seviyor gibi bi izlenime kapıldım.
Narin şadiye gibi saf değil kendini ezdirmiyor ya!

dediğin gibi adam o kadını sevmediğinden öyle manyak gibiymiş.Diğer kadına aşıkmış hep,nasıl kuzu gibi olmuş
Ama para için haticeyle evlenmiş ona da yazık aklını kocasıyla bozmuş.Çocukları bile umrunda değil

bende hiç üzülmedim Irmağı Narinin babası iki adam tutmuş gözünü korkutun diye adamlar haşat etmişler Çok iyi oldu
Atıf söylemedi
Ama Şadiyeye çok gıcık olmaya başladım kızın kariyerini mahvetti.
Bence aklı sıra Narinden intikam almaya çalışıyor böyle davranarak.
Başından beri Şadiye de Mehmet de Narine arkalarını döndüler halbuki Narin şadiyeye birşey olmasın diye uğraştı.
Salak mehmet kendi pisliğine işten atıldı yine Narinin başına patladı.
Kız sınava o sene giremeyecek mi acaba??
Ayrıca Fırat öğrendi babürle kardeş olduğunu şokk oldu beğendim
Bende Babürün hastalıklı aşkını Fıratınkinden daha samimi buluyorum Yakışır aslında Narinle
Bence sonunda Deniz-Babür
Narin-Fırat
Şadiye-Can olur.

Son düzenleme:
güzel bir dizi ama muhteşem yüz yıl yüzünden izleyemiyorum umarım yazın tekrarlarını verirler

Yok girecek sınava bence bir sahne vardı Şadiye hatırlıyoru sanırım ona seni de aldırıcam yanıma falan diyordu dizide de hep geçmişe dönmeler karışıyor yaa bir küçüklük, bir genç kızlık halleri iki ileri bir geri yapıyorlar. Bir Narin'in gittiği zamanı gösterdiler, bir evin yanma olayını Şadiyenin ağabeyi ve annesini içeride bırakmasını sonra hoopp Narin'in sınava hazırlandığı zamana oradan çocukluklarına karma karışık oluyor o geri dönüşler.

Tahmin ettim Recep'in yaptırdığını ama adam dedi ona kendisi kaşındı numarada bulundu ama Atıf diyebilecek mi bakalım. Hayır bir de Mehmet'in kumar borcu yüzünden o adamla birlikte oldu Şadiye ama yine ağabeyi kıymetli canım abim deyip duruyor. Narin avukat oldum bu kız bana zarar verir demeden kardeşini bulup ev tutuyor kızın yaptığına bak tamam kolay şeyler yaşamamış Narin hep çok şanslı olmuş bakınız okurken adamın yardım etmesi, o kadının evine alması, İstanbul'a gelince Denizle tanışması onunla yaşaması şans hep ondan yana o manyak anneyle ağabeyle bir başına kalan Şadiye, İstanbul'a gelince gidecek yeri olmayanda o ama elbette ailesini göz göre göre o evde bırakması kabul edilemez. Kızgınlığını öfkesini anlıyorum yerine kendimi koyuyorum bende öyle olurdum belki muhteşem bir ev araba arkadaşlar herşeyi var. Ama deniz ve babür olmazlar canım. Can Şadiye'yi seviyor mu sanmam ama Şadiye sevmiş. Narinle Babür olsun isterim ama.

Bu arada Babür ile Fırat kardeş mi kardeşseler nasıl kardeşler. Ben muhteşem izliyordum arada bakıyordum bir geçen hafta ve bu hafta full izledim birde haftasonları bakıyordum bir orasını anlamadım. :26:

Bu arada Babür ile Fırat kardeş mi kardeşseler nasıl kardeşler. Ben muhteşem izliyordum arada bakıyordum bir geçen hafta ve bu hafta full izledim birde haftasonları bakıyordum bir orasını anlamadım. :26:

Babür, hizmetçiden olan çocuğu çok önce hizmetçiyle babası konuşurken hizmetçi dedi o da senin oğlun katlanacaksın yaptıklarına gibi birşey söylemişti

Babür, hizmetçiden olan çocuğu çok önce hizmetçiyle babası konuşurken hizmetçi dedi o da senin oğlun katlanacaksın yaptıklarına gibi birşey söylemişti

yani Fırat'ın babası hizmetçileriyle birlikte olmuş Babür de onun çocuğu öyle mi. Vay anam vayyy :26:

yani Fırat'ın babası hizmetçileriyle birlikte olmuş Babür de onun çocuğu öyle mi. Vay anam vayyy :26:

yanı babürün anası fıratgılın evınde hızmetcıydı...sonra fıratın babasıda baburun anasını hamıle mı bıraktı

Eski günleri yayinladiklarinda uzuluyorum ben ya...
mandal bolumunde bende gercekten borek filan getirecek sandim,
evet dedigin gibi sevmedigi biriyle evlenince kotu olmusta iste cocuklarin gunahi ne,
anneleride cok sirin ya rolunude iyi yapiyor

ben narinin sansli oldugu konusuna katilmiyorum.
sadiyede narinde ayni evde büyüdü, ayni sartlarla basladiklar hayata
ama narin pes etmedi, inat etti... okumak istedi, bunun icin dayakta yedi gece gündüzde calisti
burs versin diye huysuz bi kadinin agiz kokusunu cekti...
narin sansli degildi, sadece bulundugu hayatla yetinmedi, okumak istedi ve okudu...
bulundugu konum sans degil alin teri ve emeginin sonucu...

ne yazik ki bu emegini sadece kendini düsünen bencil kardesi yüzünden
yerle bir olacak gibi

Tabii ki o da var. Şadiye küçüklüğünden beri babası ne dese yapmış Narin aç kalsa bozuk yemeklere tenezzül etmezken Şadiye onları yemiş Narin daha dişli olmuş ama Narin'e oku diyenler yanında olan abiler neden Şadiye'ye de sormamış. Kız gerçekten dişiyle tıırnağoyla oralara geldi o ayrı. Aöma bedel ödeyen hep Şadiye olmuş. Yani Şadiye ağabeyi için kendini feda ediyor garip dizide yani hiçbirşey olmamış gibi ağabeyi gayet hayatına devam ediyor hatta orada kumar oynamaya devam etti. Benim Narin'e şanslı dediğim nokta okuması için birinin arkasında durması, İstanbulâ gidebilmesi ve Deniz gibi biriylr arkadaş olup evinde kalabilmesi. Şadiye tek başına kalmış o evde erkek arkadaşı hapse girmiş onu istememiş İstanbul'a gelmiş tanıdığı bildiği yok ablasını bulamamış vs.. Yani aynı evde de yaşasalar Şadiye ailesi için daha çok bedel ödemiş ama bunlar ablasına yaptıkları konusunda onu haklı çıkarmıyor. Narin de hatalı olduğu bir nokta var ki geçmişi unutmnak silebilmek için kardeşini de unutmuş evin yandığından kardeşinin evin içinden çıkmadığından ta ne zaman haberi oldu. Şadiye yıllarca yaşadıklarının acısını ablasındna çıkarıyor.

yok mu bugün merhameti izleyen?narinlerin eski hallerini görünce insan çok üzülüyor anneleride kafayı iyi yemiş...

kızlar ya narinin babası niye intihara kalkıştı yeni bi gelişme mi oldu.
bide bi adam varya o niye fıratın babasını vurdu?

kızlar ya narinin babası niye intihara kalkıştı yeni bi gelişme mi oldu.
bide bi adam varya o niye fıratın babasını vurdu?

Canım Şadiye babasına senin yüzünden kötü yola düştüm dedi o yüzden intihara kalkıştı babası.
Fıratın babası Necatinin ortağıydı ya geçmişte,tüm sırlarını biliyor diye cezaevine düşmesine sebep olmuş. Adam da bunu öğrenince vurdu.

Narin firatla birlikte olurkenmi yakalandi yoksa birimi taciz etti evde ? agzi filan kaniyordu ya :26:

evet bence de yani genelde bölüm sonları da öyle heyecanlı bir yerde bitmiyordu,sezon finali de öyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…