- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
köfte olayına bende öldüm gülmekten leylek b..ya abisi bence ölmedi cıkacak sonra tahmin ediyorum şadiyenin sevdiği cocuğa ne oldu bilen varmı ? babasınında şimdi aklına geldi kızları adam yüzünden bu hale geldiler
Ay bende çok güldüm yaa kız atıverdi ağzına ıykk.. Kadında ne yapacağını şaşırmış kocasını tutsun elinde diye yazık Narin'de köfte var diye seviniyor ay ama Şadiye'de açlıktan ama napsın kız bozuk börekleri falan da yiyordu. Ama hani babası Şadiye'nin getirdiği mandalları yer gibi yapıyor ya çok güzeldi ilk defa kızmıyor Narin'de şaşırdı bu işe. Ama diğer kadınla evlenince ne kadar iyi biri olmuş evlatlarına karşı iyi, eşine iyi sevmediği biriyle evlenince böyle olmuş artık iyi olsa ne yazar iş işten geçmiş.
Irmak'a hiç üzülmedim böyle bir şeyin başına geleceği belliydi de kaçırdım ben kim kaçırdı Irmağı neden dövüp attılar. Tam bir ruh hastası ya akıl hastanesine yatması lazım. Atıf demedi dimi daha bu haberi duyuranın Irmak olduğunu. Şadiye aslında haberin çıkmasına hiç üzülmedi hep zarar peşinde ablasına safi roldü hepsi. Ama şunda haklıydı kimse yokken yanında hep o arkadaşları olmuş ablası sonuçta kaç senedir avukat kardeşini daha önce de arayabilirdi neden bu kadar geç kaldı ki geçmişinden kaçtı çünkü bu arada olan Şadiye'ye oldu bir yandan kızmakla birlikte bir yandan hak veriyorum en büyük bedeli o ödemiş. Konuşmuyor gibi yapıp gizliden ablasını korumuş okusun diye ama eve de gelmesini istiyor dayanamıyor onsuzluğa onu bırakmasını gitmesini hazmedememiş çünkü Narin seni de aldırıcam yanıma demiş söz vermiş. Daha çok iş açacak ama Narin'n başına. Fırat'ta iyice piskopata bağladı bir yanda Atıf bir yanda Fırat Babürle uğraşıyor ama Babür'ün kimseye zararı yok en çok Narin'i seven de o kardeşini buldu babasından sakladı Şadiye'nin durumunu öldürmesini engelledi. Sonunda Babür'le olur mu Narin dersiniz.
bende hiç üzülmedim Irmağı Narinin babası iki adam tutmuş gözünü korkutun diye adamlar haşat etmişlerÇok iyi oldu
Atıf söylemedi
Ama Şadiyeye çok gıcık olmaya başladım kızın kariyerini mahvetti.
Bence aklı sıra Narinden intikam almaya çalışıyor böyle davranarak.
Başından beri Şadiye de Mehmet de Narine arkalarını döndüler halbuki Narin şadiyeye birşey olmasın diye uğraştı.
Salak mehmet kendi pisliğine işten atıldı yine Narinin başına patladı.
Kız sınava o sene giremeyecek mi acaba??
Ayrıca Fırat öğrendi babürle kardeş olduğunu şokk oldu beğendim
Bende Babürün hastalıklı aşkını Fıratınkinden daha samimi buluyorum Yakışır aslında Narinle
Bence sonunda Deniz-Babür
Narin-Fırat
Şadiye-Can olur.
Bu arada Babür ile Fırat kardeş mi kardeşseler nasıl kardeşler. Ben muhteşem izliyordum arada bakıyordum bir geçen hafta ve bu hafta full izledim birde haftasonları bakıyordum bir orasını anlamadım. :26:
Babür, hizmetçiden olan çocuğu çok önce hizmetçiyle babası konuşurken hizmetçi dedi o da senin oğlun katlanacaksın yaptıklarına gibi birşey söylemişti
yani Fırat'ın babası hizmetçileriyle birlikte olmuş Babür de onun çocuğu öyle mi. Vay anam vayyy :26:
Ay bende çok güldüm yaa kız atıverdi ağzına ıykk.. Kadında ne yapacağını şaşırmış kocasını tutsun elinde diye yazık Narin'de köfte var diye seviniyor ay ama Şadiye'de açlıktan ama napsın kız bozuk börekleri falan da yiyordu. Ama hani babası Şadiye'nin getirdiği mandalları yer gibi yapıyor ya çok güzeldi ilk defa kızmıyor Narin'de şaşırdı bu işe. Ama diğer kadınla evlenince ne kadar iyi biri olmuş evlatlarına karşı iyi, eşine iyi sevmediği biriyle evlenince böyle olmuş artık iyi olsa ne yazar iş işten geçmiş.
Yok girecek sınava bence bir sahne vardı Şadiye hatırlıyoru sanırım ona seni de aldırıcam yanıma falan diyordu dizide de hep geçmişe dönmeler karışıyor yaa bir küçüklük, bir genç kızlık halleri iki ileri bir geri yapıyorlar. Bir Narin'in gittiği zamanı gösterdiler, bir evin yanma olayını Şadiyenin ağabeyi ve annesini içeride bırakmasını sonra hoopp Narin'in sınava hazırlandığı zamana oradan çocukluklarına karma karışık oluyor o geri dönüşler.
Tahmin ettim Recep'in yaptırdığını ama adam dedi ona kendisi kaşındı numarada bulundu ama Atıf diyebilecek mi bakalım. Hayır bir de Mehmet'in kumar borcu yüzünden o adamla birlikte oldu Şadiye ama yine ağabeyi kıymetli canım abim deyip duruyor. Narin avukat oldum bu kız bana zarar verir demeden kardeşini bulup ev tutuyor kızın yaptığına bak tamam kolay şeyler yaşamamış Narin hep çok şanslı olmuş bakınız okurken adamın yardım etmesi, o kadının evine alması, İstanbul'a gelince Denizle tanışması onunla yaşaması şans hep ondan yana o manyak anneyle ağabeyle bir başına kalan Şadiye, İstanbul'a gelince gidecek yeri olmayanda o ama elbette ailesini göz göre göre o evde bırakması kabul edilemez. Kızgınlığını öfkesini anlıyorum yerine kendimi koyuyorum bende öyle olurdum belki muhteşem bir ev araba arkadaşlar herşeyi var. Ama deniz ve babür olmazlar canım. Can Şadiye'yi seviyor mu sanmam ama Şadiye sevmiş. Narinle Babür olsun isterim ama.
ben narinin sansli oldugu konusuna katilmiyorum.
sadiyede narinde ayni evde büyüdü, ayni sartlarla basladiklar hayata
ama narin pes etmedi, inat etti... okumak istedi, bunun icin dayakta yedi gece gündüzde calisti
burs versin diye huysuz bi kadinin agiz kokusunu cekti...
narin sansli degildi, sadece bulundugu hayatla yetinmedi, okumak istedi ve okudu...
bulundugu konum sans degil alin teri ve emeginin sonucu...
ne yazik ki bu emegini sadece kendini düsünen bencil kardesi yüzünden
yerle bir olacak gibi
kızlar ya narinin babası niye intihara kalkıştı yeni bi gelişme mi oldu.
bide bi adam varya o niye fıratın babasını vurdu?
Yok Fıratlayken annesi yakaladı bunları,biraz hırpaladı o yüzden olmuş olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?