arkadaşlar ben çok merhametli,kendimden önce hep karşımdakini düşününen,hep fazla fazla veren çok fedakarlık yapan bir yapım var,artık bende hayır demeyi,kendimi düşünmeyi,ona göre karar vermeyi istiyorum,yüzüm çok yumuşak,buna bir son vermeliyim,lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var,bunu nasıl başarırım...
arkadaşlar ben çok merhametli,kendimden önce hep karşımdakini düşününen,hep fazla fazla veren çok fedakarlık yapan bir yapım var,artık bende hayır demeyi,kendimi düşünmeyi,ona göre karar vermeyi istiyorum,yüzüm çok yumuşak,buna bir son vermeliyim,lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var,bunu nasıl başarırım...
ben annesiz büyüdüğüm için,annesizliği çok acı öğrendim,öyle kaldı belleğimde,şimdi bir türlü çocuklarıma,aramda bir denge kuramadım,hep çok verdim,bugün oğlum bana sen ne biçim annesin dedi,çok zoruma gitti,geriye dönüp baktım,değmezmiş diyorum..
çok güzel demişsin canım sağol,öyle inanki istediği olunca tamam olmadımı benden kötüsü yok,tek bir sözü var,her şeyi başıma kalkıyorsun diyor,halbuki,yavrum sana üzüldüm,seni düşünmekten nefes alamadım dedim,sen nasıl bir insansın,seni tanıyamamışım,bundan sonra beni düşünme,dedi
evet canım 2o yaşında,bize çok tepkili,sinirli,alıngan,
evet canım 2o yaşında,bize çok tepkili,sinirli,alıngan,
bendede böyle bir dert var
en guzeli gereksiz kisileri cikar hayatindan
öyle deniyorum bende
bazi insanlar cok gereksiz hayatimizda
bencede iyilik ,merhamet ,vicdan sahibi olmak sizi yüceltir bir iyilik yaparken karşılıksız yapmalıyız o zaman insanların sizi kullandığını düşünmezsiniz baktınız karşınızdaki bunlara iyi niyetinize değimiyor ondan uzaklaşırsınız .bende intikam alıcam ,bende yaptığının karşılığını vericeğim derseniz siz mutsuz olursunuz .ben nacizane hayatımda öyle yapıyorum eğer brşeylere değimiyorlarsa sessiz sedasız hiç birşey demeden gidiyorum hayatlarından öyle kavga gürültü yapmıyorum .eskiden olsa delireceğim şeylere artık gülüp geçiyorum .25 yaşındayım ve hayatın bana öğrettği şey bu oldu .bu benim için en doğrusu ve insan huzur buluyor böyle düşününce .canım zaten üç günlük dünya kimseye kin duymaya değmez affedin gitsin kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz .
Bu arada bu benım durumu genel ele aldığımdaki düşüncem.ebeveyn-evlat ilişkisinden dengeler farklı olabilir.aşırı yumuşak olmak otoritenizi sarsabilir ama bu saatten sonra kişiliğinizi değiştirecek değilsiniz elbette.bütün annelerin işittiği şeyler bunlar...biz 6 yaşındaki kızımızın mutluluğu için çabalarken o bana geçenlerde ' tek bildiğin bana kötü davranmak bu şehirden gidicem'falan dedi direkt ergen modunda :) e gülüp geçiyorum kızgınlıkla söylenen lafları takmayın kafanıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?