çiğdem hanım ın ismini duymuştum daha önce. değerlendirilmeye alındı yani. verdiğin linkler içinde çok teşekkürler. okuyacağım şimdi. peki ücretleri nasıldı acaba. gerçi 2.5 yıl olmuş ama genel bir fikir verebilir belki
Ben Kıbrıs'tan doğum için gittim yani kontrol 1-2 defa oldu, emekli sandığımız olduğundan o zaman muayene ücretleri ne kadarsa onu verdik, doğumdanda sezeryan olduğum için 600 lira ödemiştik, normal doğum için bekliyordu Çiğdem hanım ama benim oğlan gelmedi, iznimizde bitmek üzere olduğu için sezeryana aldı..
hastahaneyi arar fiyat konusunu bi görüşürüm artık. teşekkür ederim ilginiz için
Mersinde dogdum buyudum ama jinekologlari hakkinda hicbir bilgim yok... Allahin izniyle mersine izne geldigimizde bende mersin universitesine jinekolog bolumune gitmeyi dusunuyorum... Arastirma yapmalari icin cunku hamileliklerim riskli geciyor ve sebebini ogrenmek istiyorum... Ama univ has drlari hakkinda bilgim yok.... Bu konuda banada yardimci olurlarsa sevinirim....
Bu arada yengemin doktoru aysun kaleydi bildim bileli oraya gider... Memnunduda....
slm cnm bebegin hayırlı ugurlu olsun.. bende yaklasık 5 yıldır mersindeyim 4 yıldırda Dr tugrul beye gidiyorum ılk dogumumuda o yaptırdı suankınıde allah kısmet ederse o yapacak ve süper bir dr diyebilirim cok memnun kaldım ılk dogumumdan suandada ona gidiyorum tavsiye ederim
tuğrul beye 1 defa gittim. olabilir aslında ama şimdikinden memnunum. tekrar değiştirmeyeyim şimdilik. yenişehir hast. doğum fiyatları nasıl sordunuz mu?
sezeryanı sormadım ama yenisehirde normal dogum maximum 400-450 tl hersey dahil
şu anki hastaname göre çok daha uygunmuş fiyatı. doğuş hast. normal 800 genel anestezi ile sezeryan 750 epidural 850. neyse o zamana daha çok var. hangi doktordan memnun kalırsam artık. teşekkür ederim:)
ooo ne kadar pahalımıs ve o hastane hicte hijyenik degil tam tersi temizliktn nasiplerini almamıslar resmen kayınvalidem orada ameliyat oldu 3 gun kaldı ondan biliyorum ama dogumhanesi nasıl bilemem tabi bir düsün derim hastane olayını yenisehir daha hijyenik ben cok memnunum hastaneden
bana yenişehirde haldun canovayı da tavsiye eden olmuştu.duydudunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?