Mersin' de Tavsiye Ettiğiniz Kadın Doğum Doktorları

Sultan Hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Kendisini İstanbul dan tanıyoruz. Annemi ameliyat etmişti. Öğretmen olan ablam Mersine tayin olunca tesadüfen Sultan hanımın Mersinde Devlet hastanesinde çalıştığını öğrendik ve ablam gebeliği için Sultan Hanıma takip oldu. Sonra sultan hanım özel forum yaşam hastanesine geçince ablamda orada takibe devam etti ve normal yolla doğum yaptı. Sultan Hanım çok farklı bir doktor, hastalarına kendi yakınıymış gibi yürekten davranıyor ve çok candan ve güler yüzlü. Ablamı normal doğum yapması yönünde cesaretlendirmişti. Mersinde henüz tanınmıyor olabilir ancak kesinlikle tavsiye ederim.

Forum yasam Himmet Özdemir'i tavsiye ediyorum. Cok ılgılı sıcak bır doktor. Bana şans getirdi 26 . Haftada kendısıyle devam etme kararı aldık suyum cok azdı tedavisi sonrası normale dondum suan 34haftadayım 38 haftaya kdr gıdecegımızı ongoruyor.

Merhaba arkadaşlar
Uzunca bir aradan sonra gelebildim. Konuyu açan benim. Çok ince eleyip sık dokumuştum hamile kaldığımda.şu an kızım 22aylık. Sağlıklı mutlu♥ sizinkilerde öyle olsunlar inşallah.
Evet gelelim doktor tecrübeme. Benim doktorum doğuş hastahanesi öznur karaer bozkurttu. Biraz sert mizaçlı bir hanım kendisi ama doktorluğuna diyeceğim yok. Memnun kaldım ben. Dersenizki ben benimle duygularımı paylaşsın istiyorum. Biraz nazlanabileyim istiyorum falan asla bunlara gelemez. Zaten sizde konu açmazsınız. Sert mizaçlı dedim ya. Doğumdan sonra 3 saatte ayağa kalktım. Ağrım yok denecek kadar azdı. Doğumdan sonra yani sezeryandan sonra hiç ameliyatlı gibi değildim. Beni görenler hep şaşırdı. Yalnız şu an aklıma geldi. Kaç haftalık hamileydim o zaman tam hatırlamıyorum ama beni başka bir profösöre yönlendirdi. Umut polinik diyebir yer. Hamileliğim sorunsuz gitmesine rağmen beni başka bir doktora yönlendirmesi beni şaşırttı. Hiç sorun yok ama kontrol edilmeli dedi. Hatta biraz zorlama oldu. 300 lira verdik. Gittik. Problem çıkmadı. Zaten yoktu. Doktorlar arası paslaşıyorlar. Malesef. :-( Geçenlerde biriyle konuştum sırf bu yönlendirmesi yüzünden başka doktora geçiş yaptığını anlattı.
Evet tecrübem bu kadr.umarım yardımcı olabilmişimdir

konu eski ama bende 3üz gebeyim mersinde riskli gebelik için doktor bulamadım bitürlü hep aynı doktor isimleri ne yapacam bilemedim bir fikir verebilrimişsin
Ben forumda sultan çınar çeliğe gidiyorum. Ben çok memnunum sağlamcı bir doktor lakin Riskli bir gebelik yaşamıyorum. Ama ilk aylarında düşük riski yaşayan arkadaşım tavsiye etmişti oda gayet memnundu. Gidip deneyebilirsiniz

Mersin Akademi Hastanesine Ahmet Kaan Koca diye bir doktor geldi ona gidecem internetteki yorumlardan dolayı. Öncesinde hep Haldun Canovaya gittim herkes çok tavsiye etmişti fakat her gittiğimde yine boşuna geldim hissine kapılmamı sağladı.

Forum yasam Hastanesin deki Himmet Özdemir i tavsiye ederim o kadar rahatlatıcı bir doktor ki

Akademi hastanesinde Ahmet Kaan Kocaya gidince yorum yazacam demiştim gittim rahim filmi ve pek çok tahlil istedi gerçekten internette okuduğum yorumlardaki gibi çok ilgili bir doktor. Hatta kan tahlili sonucumu öğrenmek için hastaneyi aradığımda gelip almalısınız dediler. Yarım saat geçmedi doktor aradı kan sonucumu söyledi gelmenize gerek yok dedi bu kadarda centilmen ve hastalarıyla ilgilenen bir doktor. Aradığım doğru doktoru buldum çok güven veren biri tavsiye ederim.

Ben de ilk doğumu çiğdem hanımda yaptım buraya da yazmıştım zaten daha hamileydim o zamanlar değiştirmeyi düşünüyorduk çünkü çok pahalı şimdi vizite ücreti 250 olmuş ama çiğdem hanımdan çok çok memnundum fakat kalabalıktan ve beklemekten hiç memnun değildim. tabi ünlü doktor olunca öyle oluyor. doğumum güzel geçti zaten genel anestesi oldum 127 kilo ile doğuma gittiğim için epidural iğnesi belime girmedi.. ameliyathane de genel anestezi kararı alındı çok korktum açıkçası ama neyseki sağ salim doğdu. 2014 temmuzda doğum yaptım.

4 ay kadar önce bi adet düzensizliği nedeni ile bi tanıdın vasıtasıyla m city hospital da dilek hanım'a gittim. buraya da ikinci doğumda dilek hanıma ya da ayfer hanıma gideceğimi yazmışım. bugün hamile olduğumu öğrendim dilek hanımdan büyük ihtimal dilek hanımla beraber bu gebeliği tamamlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…