Sultan Hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Kendisini İstanbul dan tanıyoruz. Annemi ameliyat etmişti. Öğretmen olan ablam Mersine tayin olunca tesadüfen Sultan hanımın Mersinde Devlet hastanesinde çalıştığını öğrendik ve ablam gebeliği için Sultan Hanıma takip oldu. Sonra sultan hanım özel forum yaşam hastanesine geçince ablamda orada takibe devam etti ve normal yolla doğum yaptı. Sultan Hanım çok farklı bir doktor, hastalarına kendi yakınıymış gibi yürekten davranıyor ve çok candan ve güler yüzlü. Ablamı normal doğum yapması yönünde cesaretlendirmişti. Mersinde henüz tanınmıyor olabilir ancak kesinlikle tavsiye ederim.forum yaşamda sultan hanıma giden kimse yok mu yaa?? kimse de sultan hanım hakkında yorum yapmamış bana da onu tavsiye ettiler bi de ayfer hanımı. ayfer hanımı herkes biliyor mersinde belli ki ama sultan hanım hakkında bilgiye ulaşamıyoruz yok mu onda doğum yapan kimse????
Yakın zamanda doğum yapan anneler bilgilerize ihtiyacımız var Güncel
Ben forumda sultan çınar çeliğe gidiyorum. Ben çok memnunum sağlamcı bir doktor lakin Riskli bir gebelik yaşamıyorum. Ama ilk aylarında düşük riski yaşayan arkadaşım tavsiye etmişti oda gayet memnundu. Gidip deneyebilirsinizkonu eski ama bende 3üz gebeyim mersinde riskli gebelik için doktor bulamadım bitürlü hep aynı doktor isimleri ne yapacam bilemedim bir fikir verebilrimişsin
Forum yasam Hastanesin deki Himmet Özdemir i tavsiye ederim o kadar rahatlatıcı bir doktor kiMersin Akademi Hastanesine Ahmet Kaan Koca diye bir doktor geldi ona gidecem internetteki yorumlardan dolayı. Öncesinde hep Haldun Canovaya gittim herkes çok tavsiye etmişti fakat her gittiğimde yine boşuna geldim hissine kapılmamı sağladı.
Slm kızlar doğuşu önerir misiniz
Hangi doktorben yeni başladım doğuşa güzel bir hastane yapmışlar daha önce ortadoğuya gidiyodum ama hastane çok pisti düzensiz çalışanlar ilgisizdi.
Hangi doktor
Bende osman Nuriye gidiyorum sen dilek Hanımdan memnun musundilek güler. yeni başladım ilk muaynemi oldum burda
Benimde doktorum dilek hanmdilek güler. yeni başladım ilk muaynemi oldum burda
Bende osman Nuriye gidiyorum sen dilek Hanımdan memnun musun
Benimde doktorum dilek hanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?