- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi kucukelma30
-
maşallah canım aramızda çok yokmuş, normal olmasını isterim tabiki bende, peki son birşey daha sorabilir miyim canım, çatı muayenesini hangi haftada yapıyor?Ilk se kontrollerini yapar ama doğumu norman doğum için bekletir 38 haftaya kadar çatı durumuna bağlı bakıyor norman yapabilirmisin diye ona göre karar veriyor
Evet benim ikinci bebegim 25 hafta dayım
37 - 38 haftalarda diye biliyorum ve mutlaka yaptırın ki çatınız darsa boşa beklemeyin ben 41 e kadar boşa bekletti aysun diye bi doktor beni çatı muayenesi yapmadı riskli doğumdan başar beye gidince o hemen yaptı ve dar olduğunu norman yapsam bile çok zorlanacaginimi söyledi bende sezeryan a girdimmaşallah canım aramızda çok yokmuş, normal olmasını isterim tabiki bende, peki son birşey daha sorabilir miyim canım, çatı muayenesini hangi haftada yapıyor?
anladım canım aysun hanımı da biliyorum bir kere gitmiştim. yok olurum inşallah çatı muayenesi canım inşallah merak ettim sadece hazırlıklı gideyim.37 - 38 haftalarda diye biliyorum ve mutlaka yaptırın ki çatınız darsa boşa beklemeyin ben 41 e kadar boşa bekletti aysun diye bi doktor beni çatı muayenesi yapmadı riskli doğumdan başar beye gidince o hemen yaptı ve dar olduğunu norman yapsam bile çok zorlanacaginimi söyledi bende sezeryan a girdim
Anladım canm varsa sorun daha cevaplarimanladım canım aysun hanımı da biliyorum bir kere gitmiştim. yok olurum inşallah çatı muayenesi canım inşallah merak ettim sadece hazırlıklı gideyim.
Çok güzel bilgiler vermişsin canım normal Doğum nasıl oluyır acaba şehir hastanesinde p konuda da bileğisin olan varsa paylaşsa keşkeAnladım canm varsa sorun daha cevaplarim
Tesekur ederim canim elimden geldince yardimci olmaya çalıştım norman konusunda fazla bilgim yok sadce doğum sancin ve acilmana göre hareket ediyolar hangi doktor denk gelirse o yaptırıyor diye biliyorum açılman olupta sancin yoksa suni sancı veriyolar tabi kimi 8 saatte doğuruyor kimi 2 saatte bünye ye ve bebeğin geliş hızına göre fark ediyor diye biliyorum sezeryanli olarak tek tavsiyem açılmaniz 3 cm den fazla değilse norman a zorlamayonÇok güzel bilgiler vermişsin canım normal Doğum nasıl oluyır acaba şehir hastanesinde p konuda da bileğisin olan varsa paylaşsa keşke
Benlm ilk doğumum normaldi canım ikinci de şimdilik normal görülüyor ondan sordum ama doktor girmiyor normal Doğum olunca sanırım şehir hastanesinde ondan korkuyorum benTesekur ederim canim elimden geldince yardimci olmaya çalıştım norman konusunda fazla bilgim yok sadce doğum sancin ve acilmana göre hareket ediyolar hangi doktor denk gelirse o yaptırıyor diye biliyorum açılman olupta sancin yoksa suni sancı veriyolar tabi kimi 8 saatte doğuruyor kimi 2 saatte bünye ye ve bebeğin geliş hızına göre fark ediyor diye biliyorum sezeryanli olarak tek tavsiyem açılmaniz 3 cm den fazla değilse norman a zorlamayon
Ben doktor giriyor diye biliyorum ve ordaki hemşireler in bazıları doktordan bile iyi ilgililer sadece kısmet e kalmış kime denk geleceğin canmBenlm ilk doğumum normaldi canım ikinci de şimdilik normal görülüyor ondan sordum ama doktor girmiyor normal Doğum olunca sanırım şehir hastanesinde ondan korkuyorum ben
bende soru bitmiyorAnladım canm varsa sorun daha cevaplarim
Acil bölümüne kadın doğum diye yazıyor oraya gidip şikayetinizi söylüyorsunuz sancim var veya suyum geldi kanamam var vb onlar saten aciliyet durumunuza göre içeri alıyor doktor utrasyondan bakıyor sonra açılman var mi diye bakıp nst ye bağlıyor sancı ve bebeğim kalp atışı için doğum başlamışsa açılman ve sancin varsa doğuma alıyorlar yok sa ikiside ona göre hareket ediyolar özellikle son aylarda hafta bir kontrole git sancin olursa siklasmasini bekle acile gitmek için onun harici su ve 1 damla kanaman bile olsa direk acile saten devlette en son seçenektir sezeryan açılman olmazsa yada bebek dönmezse alıyorlar seni ve bebeği riske atmamak içinbende soru bitmiyor, peki diyelim ki doğum başladı ben hastaneye gittim nereye gideceğim, napacağım bu konuda da çok endişem var ortada kalmak istemiyorum
Allah razı olsun canım tamam acil de kadın doğuma gideceğim anladım, onlar gerisini duruma göre hallediyorlar diyorsun, haftada bir kontrole gitmem nasıl olacak peki sıra bulamazsam,randevu alamazsam beni alırlar mı ki?Acil bölümüne kadın doğum diye yazıyor oraya gidip şikayetinizi söylüyorsunuz sancim var veya suyum geldi kanamam var vb onlar saten aciliyet durumunuza göre içeri alıyor doktor utrasyondan bakıyor sonra açılman var mi diye bakıp nst ye bağlıyor sancı ve bebeğim kalp atışı için doğum başlamışsa açılman ve sancin varsa doğuma alıyorlar yok sa ikiside ona göre hareket ediyolar özellikle son aylarda hafta bir kontrole git sancin olursa siklasmasini bekle acile gitmek için onun harici su ve 1 damla kanaman bile olsa direk acile saten devlette en son seçenektir sezeryan açılman olmazsa yada bebek dönmezse alıyorlar seni ve bebeği riske atmamak için
Sen sor ben seve seve cevap veririm canım ben acemilik yaşadım kimse yaşamasin diye her kontrole gittiğimde ordaki kişilerledir falan da sohbet edip bilgi alıyorum bilgi veriyorum :)
Sabah 8 de gidip sıra alıyordum ben öglene sıra geliyordu son haftalarda her gidişinde nst istiyolar sen sıra aldıktan sonra git nst çektir sıra saten öglene anca geliyor ben öyle yaptım hafta 1 mutlaka gel diyodu doktor son 1 ay boyunca hafta 1 gittimAllah razı olsun canım tamam acil de kadın doğuma gideceğim anladım, onlar gerisini duruma göre hallediyorlar diyorsun, haftada bir kontrole gitmem nasıl olacak peki sıra bulamazsam,randevu alamazsam beni alırlar mı ki?doktor bellibir haftadan sonra nst ye bağlıyor mu ya hda kontrolleri 2 haftada 1 e kendi randevu veriyor mu canım?
Hatta ben aysun a hanım a gidiyorum 41 haftalıkken artık sinir oldum doktora hacer hanıma gittim oda başar beye yollamisti riskli doğum bölümüne yatış vermişlerdi bu sayede tanıdım başar beyi ıyiki de tanimism :)Sabah 8 de gidip sıra alıyordum ben öglene sıra geliyordu son haftalarda her gidişinde nst istiyolar sen sıra aldıktan sonra git nst çektir sıra saten öglene anca geliyor ben öyle yaptım hafta 1 mutlaka gel diyodu doktor son 1 ay boyunca hafta 1 gittim
Anladım canım ben çalışıyorum gidip sıra almam çok zor, Son 3hafta izne ayrılacağım anca o zman erkenden gidip sıra alıp girebilirim, ayarlarım inşallahSabah 8 de gidip sıra alıyordum ben öglene sıra geliyordu son haftalarda her gidişinde nst istiyolar sen sıra aldıktan sonra git nst çektir sıra saten öglene anca geliyor ben öyle yaptım hafta 1 mutlaka gel diyodu doktor son 1 ay boyunca hafta 1 gittim
Amin Allah hayırla sağlıkla kucağımiza almayı nasip eylesinAnladım canım ben çalışıyorum gidip sıra almam çok zor, Son 3hafta izne ayrılacağım anca o zman erkenden gidip sıra alıp girebilirim, ayarlarım inşallahçok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun , rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
erdemliyi bilmiyorum citye gidiyorum en son 1500 demişlerdi sezaryen için ama daha muayene ücretleri artmamıştı o zaman şşmdi arttı muhtemelen sezaryen de artmıştırErdemli de iyi bir kadın doğum doktoru bilen var mı yada city hospıtalda doğum ücretleri ne kadar prenses doğum diye düşünüyorum
Dilek hanıma mı gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadarerdemliyi bilmiyorum citye gidiyorum en son 1500 demişlerdi sezaryen için ama daha muayene ücretleri artmamıştı o zaman şşmdi arttı muhtemelen sezaryen de artmıştır
evet dilek hanıma gidiyorum 80 lira muayene ücretiDilek hanıma mı gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?