Doğuma Hazırlık Mersin hamileleri burada mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de rüyamda hep erkek görurdum ama içinden bi ses kız olacak derdi tesadüf o ki eşimde kız olacak dedi gerisi herkes erkek diye tutturdu doktora gittim ayrınti utrasyonda sordum kız dedi 7 aylıkken falan kendi doktarumada sordum %100 kiz dedi ben gene tedbirli davranıp renkli aldım herseyi bizimkileri kırmamak için istersen başka bu doktora daha sor oda kız derse doğru soyluyodur doktorun

Doktor normal ultrasonunda göremedi.Detaylı ve radyolojide kız dendi.Usg yi Aylin Örener yaptı kız dedi.Siz girdiniz mi radyolojiye?Şuan kaç aylık gebesiniz?Bir de İnternette okudum birisi 3 kere detaylıya girmiş kız demişler son ayda bebeğinin erkek olduğunu öğrenmiş

Ben hamile değilim doğum yaptım bebeisim 6 aylık ben detayli ya 1 kere girdim hamileyken kız dendi emin olmak için 7 aylıkken sordum gene kız dendi bende kız hissediyordum Allah'a çok şükür sağlıklı bir kızim oldu öyle olanları duydum ama benim için kız olsun erkek olsun önemli olan sağlık li olsun kıyafet eşya herzaman alınır ben doğum çantasına yetecek kadar eşya aldım sadece gerisini doğduktan sonra aldim

Evladın kızı erkeği olmaz zaten.Hayırlı ben sağlıklı bir evlat olması tek temennim.Çok şükür bebeğim sağlıklı.İlk bebek olunca insan alışveriş yapmak istiyor.O yüzden emin olmaya çalışıyorum.

Rengarenk al ben Sarı yeşil kırmızı her renk aldım ilk doğduğunda yeşil giydirdim doğduktan sonra aldım kızımı alışverişe gittim o hep uyuduğu için şimdi hiç biri gelmiyor çok çabuk büyüdü

Bence kesinlikle hacer mackakucuk kadin dogum uzmani suan sehir hastanesine gecti cok anlayisli ve cok iyi biri imkansiz olmadigi surece kesinlukle sezaryani onermiyor

Kesinlikle Osman Nuri Aksu tek gecerim bnde dogumumu ona yaptitdim sezeryan harika bi doktor muthis ilgili ve bilgili ben 3 yil once yaptim ortadogudaydi simdi ayrildi nerde bilmiyorum arastirinca bulursun bulamazsan yenisehir ergun eser de cok iyi
Sezaryende başarılı mi iz falan kalıyor mu cerrahisi nasıl

merhaba kızlar konu baya olmuş ama fikirlerinize ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :) mersin şehir hastanesinde doğum yapan var mı? varsa normal miydi? sezeryan mı? nasıldı beni bi aydınlatın ya

Ben şehir hastanesinde sezeryanla doğum yaptim gayet rahattı yarım saatte çıktım

Ben şehir hastanesinde sezeryanla doğum yaptim gayet rahattı yarım saatte çıktım
cevabın için çok teşekkür ederim canım bir kaç soru daha sorabilir miyim sana ?
doğuma kendi doktorun mu geliyor yoksa rastgele o gün kim varsa mı?
epudral oldu mu sende ağrı kaldı mı?
mahremiyet ve ilgi açısından nasıldı ?

Ben riskli doğumdan girdigim için rastgele bi doktor girdi ama doktordan çok memnun kaldım şuan ikinciye hamileyim bunun sezeryanli kendi doktorum yapacak şehir hastanesinde
Yarımdan uyusturuldum ve 3 günde tamamen ayaklandim verdikleri ilaç sayesinde ağrı hissetmedim doğumdan sonra gayet temiz bir hastane ortamlari var mahremiyete saygililar

Çok teşekkür ederim canım, bende şehir hastanesine gitmekte karar kıldım şimdilik, doktorun kim peki canım çok sordum kusuruma bakma rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah yavrunu

Çok teşekkür ederim canım, bende şehir hastanesine gitmekte karar kıldım şimdilik, doktorun kim peki canım çok sordum kusuruma bakma rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah yavrunu
Saol cümlemizin inşallah ben Başar Dolmuş a gidiyorum çok memnunum ilk sezeryanim da ona denk gelmişti çok memnun kaldım bu yuzden bu bebeğim de de ona gidiyorum sorun yok istediğini sorabilirsiniz cevaplamaktan memnuniyet duyarım

başar dolmuş agitsem bu saatten sonra beni kabul eder mi acaba ? bi fikrin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…