Doğuma Hazırlık Mersin hamileleri burada mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hepinize merhaba, sanırım konudaki çoğu kişi doğumunu yaptı. Umarım bebekleriniz sağlıklıdır. 11 haftalık hamileyim Ankara'dayız ama doğumu Mersin'de yapmayı istiyorum çünkü ailelerimiz Silifke'de. City Hospital'a gidip konuşanlar veya orada doğum yapanlar varsa aranızda birkaç sorum olacaktı. Haziran'da görüşmek için Dilek hanıma gitmeyi düşünüyorum. Acaba kendisi normal doğum yanlısı mı? Hastanede doğumu kendi odamızda bekleyebiliyor muyuz yoksa doğumhane içindeki bekleme odalarına mı alıyorlar? Sürekli yatarak nst ye bağlı kalmak istemiyorum.

Ben ortadoğu hastanesinde Ayşenur hanıma gidiyorum çok çok memnunum. Tamamen doğal doğum ve aktif doğum yanlısı bi doktor. Zaten onun eğitimini de almış çok da güzel yönlendiriyor. Evet hastane biraz pahalı ama sevgili doktorcum için gözüme gelmiyor. Hamile olanlara doğum yapacaklara tavsiye ederim gerçekten. En azından 1 kez gidip muayene olun ve kafanızda ne kadar soru varsa sorun.

Kesinlikle Osman Nuri Aksu tek gecerim bnde dogumumu ona yaptitdim sezeryan harika bi doktor muthis ilgili ve bilgili ben 3 yil once yaptim ortadogudaydi simdi ayrildi nerde bilmiyorum arastirinca bulursun bulamazsan yenisehir ergun eser de cok iyi

Canım bende yeni duydum onu ya. Suda doğum da yaptırmış hatta. İlk doğumum malesef sezeryan oldu. İkinci için ssvd destekleyen bi doktor arıyorum. Tanıdığınız bildiğiniz bir doktor var mı

Canım bende yeni duydum onu ya. Suda doğum da yaptırmış hatta. İlk doğumum malesef sezeryan oldu. İkinci için ssvd destekleyen bi doktor arıyorum. Tanıdığınız bildiğiniz bir doktor var mı
Bence hiç düşünmeden Ayşenura git. Eğer oluru varsa zaten sezaryene yönlendirmez. Ve evet mersindeki ilk suda doğumu gerçekleştirdi geçenlerde.

Merhaba, muayene ücretleri ve doğum ücretleri ne kadar acaba hastanenin? Suda doğum yaptırması da çok güzel :) acaba 30.haftadan sonra kabul eder mi Ayşenur hanım?

Merhaba, muayene ücretleri ve doğum ücretleri ne kadar acaba hastanenin? Suda doğum yaptırması da çok güzel :) acaba 30.haftadan sonra kabul eder mi Ayşenur hanım?
Ayşenur hanımın muayenesi 100 tl. Bence kabul eder görüşmenizde fayda var. Ama biraz yoğun tabi. Her hastasına özelde gibi muamele ediyor öyle 5 dkda başından savmıyor o yüzden bekleme süresi uzayabiliyor. Doğum fiyatları da normal 1500 sezaryen 1750 ama tabi bunların üstüne eklemeler oluyor. Biz eşimle herşeyi maksimum hesaplayıp en fazla 2500e hastaneden çıkarız diye düşündük

Teşekkür ederim. Mersin’e geldiğimizde randevu alıp görüşeyim kendisiyle. Sizin 1 hafta kalmış ne güzel, sağlıkla alın kucağınıza.

Ben devlete gidiyorum eğer gitmek istersen şehir hastanesinde aysun savaş efesoy var çok iyi bi doktor tavsiye ederim
Hanımlar ben sen Mersin'e gelin geldim.Hiç bir şey bilmiyorum.19+5 oldum.Şuan kontrollere şehir hastanesine gidiyoruz.Doğumu muhtemelen akademide yapacağım.Can tekin İskender var şehir hastde bilen giden var mı

Teşekkür ederim. Mersin’e geldiğimizde randevu alıp görüşeyim kendisiyle. Sizin 1 hafta kalmış ne güzel, sağlıkla alın kucağınıza.
Amin inşallah teşekkür ederim :) yalnız şu an hastaneyle ilgili sıkıntı var sanırım yani siz geldiğinizde Ayşenur hanım hala ortadoğuda olur mu bilemiyorum ama gelmeden netten araştırıp nerde olduğunu öğrenebilirsiniz. Tam adı Ayşenur Kaya Kahveci. Aklınızda bulunsun :)

Evet adını öğreni not aldım. Araştırırım vakit yaklaştığında, çok teşekkürler

Hanımlar ben sen Mersin'e gelin geldim.Hiç bir şey bilmiyorum.19+5 oldum.Şuan kontrollere şehir hastanesine gidiyoruz.Doğumu muhtemelen akademide yapacağım.Can tekin İskender var şehir hastde bilen giden var mı
Ben şehir hastesine gittim tüm hamileligim boyunca gittim orda doğum yaptım kontrole 9 ay Aysun savaşa gittim memnun kalmadim 41haftalık ken doğum yaptım basar dolmuş cok memnun kaldım tavsiye ederim

Perinatoloji bölümüne Yen'i mi gideceksiniz?Başar dolmuşa gitmiştim ben de.Mustafa şiş de iyidir
O sadece görevliyken oraya gidiyor uzman doktor olduğu için riskli doğumlar a da bakıyor ben mustafa veto hiç bilmiyorum normalde ben erkek doktora gitmem tesadüfen basar beyle tanıştık memnun kaldım diye öneriyorum bugün kızımla gittim gayet iyi geçti sakalastik kızımla oynadı tabi öğle arasına yakın aldığım için kızımla ilgilenme fırsatı oldu özellikle sezeryan doğum düşünenlere öneriyorum cunku o kadar iyi yapti ki ameliyattan sırra fazla zorluk cekmedim

41 haftalık doğum olduğu için acil olarak gönderilmiştim doğum zamanı normalde orda değil diye biliyorum sadece görevli (nobetci) olduğu zaman

Maşallah Ne güzel.Bu ilk bebişiniz mi?Benim ilk. Ben sezaryen istiyorum muhtemelen de öyle olacak bebeğin eşi aşağııdaymış..Can Tekin İskender yanılmış olabilir mi cinsiyette sizce

Maşallah Ne güzel.Bu ilk bebişiniz mi?Benim ilk. Ben sezaryen istiyorum muhtemelen de öyle olacak bebeğin eşi aşağııdaymış..Can Tekin İskender yanılmış olabilir mi cinsiyette sizce
Ben cinsiyetine detayli utrasyonda baktirdim ama gene pembe bise almadım norman renkler aldım evet ilk bebeğim genelde yanilmalar oluyormuş bende tedbir olarak pembe bise almadım doğduktan sonra her pembe eşyalar çok geldi zaten ben daha 3 aylıkken hissetmiştim kız olacağını siz hissediyorsunuz ve doktor ne dedi size

Benim tüm belirtilerim erkektiRüyamda bile erkek görmüştüm.Eşimin anneannesi bile rüyasında erkek görmüş.Çevremdeki herkes kesin erkek diyordu.Ta ki Can tekin kız diyene kadar..Herkes şok tabi en çok ben.Hala inanamıyorum bebişimin kız olduğuna.Detaylıda dahi yanılmalar olabiliyormuş.Doktor kendinden çok emin kız dedi.%de kaç kız dedim %100dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…