Doğuma Hazırlık Mersin hamileleri burada mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen ya şehir hastanesinde doğum yapan birileri olsa bize yol gösterirdi
Ben sadece bi kişiden duydum bi abla vardı dördüncü çocuğunu doğurdu orda. Doğumhane de tek değilsin 5-10 kişi vardı diyo doktor da nöbetçi kimse o. Doğurana kadar sıkıntı çekiyorsun dedi. Ebeler doğurabilsin diye karnına çıkıp bastırmışlar baya doğumdan sonra hala karnının ağırdığını söylemişti
Sonra tek kişilik odalara koyuyorlarmış falan ama bi kişiden duydum dediğim gibi başka orda doğum yapan varsa çok iyi olur aslında

Şehir hastanesinde Ömer bey var istanbuldan geldi.çok iyi yorumlar okumuştum kendisi hakkında.kendisi normal Doğum yanlısı.konuşmaları okuyunca yazmak istedim:)

Yani ebeler doğurtuyordur tabi ki normal doğumda doktor belki öyle kontrole geliyordur son anda filan ama orada doğum yapan bir sürü kadın vardır eminim imkansız değil demekki :) en azından normal doğuma yönlendiriyor lar herşey için sezeryan demiyorlar

Bir sıkıntı yoksa normal doğum yapmak istiyoruz çoğumuz tabi ki ters giden birşey olur sezeryan olmak zorunda kalırız o da kısmetimiz artık yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı tabi ki ama durduk yerde sezeryan olmak istemiyor insan

Şehir hastanesinde Ömer bey var istanbuldan geldi.çok iyi yorumlar okumuştum kendisi hakkında.kendisi normal Doğum yanlısı.konuşmaları okuyunca yazmak istedim:)
Hm listeye baktım şimdi ömer Birol Durukan orada doğum yapan tanıdığın filan mı var canım

Hm listeye baktım şimdi ömer Birol Durukan orada doğum yapan tanıdığın filan mı var canım
Hayır CNm.benim ilk Doğum sezeryan.henüz hamile değilim ama sezeryan sonrası normal Doğum yapan dr arayışına girdim.bu dr İstanbul'da çok fazla ssvd yapmış bir dr ve orda ssvd yapan annelerin yorumlarını okumuştum sadece:))şuan hastane koşullarından dolayı ssvd yaptırmıyor Ömer bey ama ilk doğumda bir sıkıntı Yok

Hastane ve ebeler hakkında hiçbir fikrim Yok kızlar

Anladım canım teşekkür ederiz yorumun için ssvd yi destekliyorsa bu kadar ilk doğumda normal i hayli hayli destekler bir gidip görüşmek lazım aslında

Bu arada bebeğin nasıl uykusuz geceler geçiyor musun
Bebeğim iyi elhamdulillah evet uykusuz geceler oluyor da acayip bi duygu hiç rahatsız olmuyorum. Çok yoruluyorum ama o kadar güzel bakıyor ki geçiyor :) Allah olmayan herkese evlat nasip etsin inşaAllah
Size de hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin :)

Amin canım inşallah en yakın zamanda kucağımıza alırız

Yok canım daha gitmedim çarşamba günü hem imc hemde city hospital den randevu aldım. Perşembe günüde şehir hastanesine gitçem haber veririm size de
City hospital da hangi doktordan aldın. Bence de hepsine gidip bakmak konuşmak en mantıklısı fiyat ta alırsın hem iyi olur. Tamam canım bekliyoruz haberlerini

City hospital da hangi doktordan aldın. Bence de hepsine gidip bakmak konuşmak en mantıklısı fiyat ta alırsın hem iyi olur. Tamam canım bekliyoruz haberlerini
Dilek Hanım var ondan aldım. Şehir hastanesinde de İlknur çam diye bi bayandan aldım doğum için hastane fiyatlarına neler dahil neler dahil değil diye de sormak gerekiyormuş onları da sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…