- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Nefes egzersizi squat hareketi bi kaç bacak egzersizi falan yaptırıyor bi de genel bilgiler veriyorlar doğum ile ilgili emzirmeyle ilgili.Iyiymis baya peki su amda okulda ne yaptiriyorlar bebek insin filan diye hareketmi. Eşini de mi vermiyorlar yanına doğum sirasinda
Hm anladım canım bu kaynanalarda tuhaf insanın annesi dururken neden kaynanası girsin doğuma :) ya ben eşimin yanımda olmasını istiyorum sancıları falan çekerken yani kesinlikle o zorluğu görmesini istiyorum o zaman daha iyi anlarlar bizi ve babalığı gibi geliyor bana eğer almazlarsa ben yapamam oradaNefes egzersizi squat hareketi bi kaç bacak egzersizi falan yaptırıyor bi de genel bilgiler veriyorlar doğum ile ilgili emzirmeyle ilgili.
Hastane ilk açıldığında eşleri almışlar sadece ama sıkıntı çıkmış baya bayılan eşler falan olmuş. Sonra bayan bir kişi almışlar sadece o zaman da kaynanalar kavga etmiş :) o sebepten alıymıyorlarmış. Yani doğum anına kadar teksin. Doğum dan sonra çağırıyorlar yakınlarını
Anladım canım ben de annem girsin isterdim ama olmuyor işte bakalım kısmetHm anladım canım bu kaynanalarda tuhaf insanın annesi dururken neden kaynanası girsin doğuma :) ya ben eşimin yanımda olmasını istiyorum sancıları falan çekerken yani kesinlikle o zorluğu görmesini istiyorum o zaman daha iyi anlarlar bizi ve babalığı gibi geliyor bana eğer almazlarsa ben yapamam orada
Doktor geliyormuymus peki canım doğuma gece olsa da filanAnladım canım ben de annem girsin isterdim ama olmuyor işte bakalım kısmet
Canim bizde sanliurfa birecik te Doğu görevindeyiz hemen hemen Günlerimiz aynı bende aynı şekilde mersin de doğum yapacağım inşallah araştırıyorum arzu doruk diye bir doktor var fiyat olarak biraz yuksek mis sanırım instagram dan filan bakabilirsin kadına city hastanesinde doğum yaptırıyormuş sanırım ben ona gideceğim büyük ihtimalleKizlar merhabalar Van da doğu gorevindeyim mersinliyim doğum için mersine gelmeyi düşünüyorum yillardr doktorum ahmet isiktan.kendisini çok severim fakat doğum sancisi çekerken dogumhaneye aliolarmis bir sürü kadinla beraber ve ben bunun çok psikoloji bozan bi durum olduğunu düşünüyorum.artik çoğu hastane doğum sancisini ailenle beraber odada atlatmani sagliyor olumlu etkisinden oturu.sonucta 10 saat 12 saat kaç saat sanci çekeceğin belli birşey değil ve dogumhanede o durumda tek basima olmak istemiyorum.mersinde bildiğiniz ayri odada sanci cekerken ailenin de yaninda olabileceği bi hastane varmi.hepimize bu süreçte kolaylıklar diliyorum kizlar
Canım öyle bi yer bulmak sıkıntı valla. Şimdi devlet hastanesinde tek kişilik odada sancı çekiyorsun ama yanına birini almıyorlar. Arzu doruk var bi onunla görüş istersenKizlar merhabalar Van da doğu gorevindeyim mersinliyim doğum için mersine gelmeyi düşünüyorum yillardr doktorum ahmet isiktan.kendisini çok severim fakat doğum sancisi çekerken dogumhaneye aliolarmis bir sürü kadinla beraber ve ben bunun çok psikoloji bozan bi durum olduğunu düşünüyorum.artik çoğu hastane doğum sancisini ailenle beraber odada atlatmani sagliyor olumlu etkisinden oturu.sonucta 10 saat 12 saat kaç saat sanci çekeceğin belli birşey değil ve dogumhanede o durumda tek basima olmak istemiyorum.mersinde bildiğiniz ayri odada sanci cekerken ailenin de yaninda olabileceği bi hastane varmi.hepimize bu süreçte kolaylıklar diliyorum kizlar
Evet canım bende aynen hiç öyle bir durum istemiyorum ki esimin o anlarda kesinlikle yanımda olmasını istiyorum inşallah tabi ki arzu doruk bazen kordonu bile babaya kestiriyor fotoğraflarda gördüğüm kadarıylaKizlar cevaplariniz için tesekkur ederim artik van da bile sanciyi tek kişilik odada ailenle çekmene olanak sağlıyorlar mersinde bunun olmaması beni.çok sasirtti soylediginiz doktoru arastiracagim ama bu imkani bulamazsam sanirim gelmeyecegim doğumhanede o duruma düşmek hic istemiyorum
Canim sen ne yaptın durumlar nasil hiç doğum belirtisi yok muCanım öyle bi yer bulmak sıkıntı valla. Şimdi devlet hastanesinde tek kişilik odada sancı çekiyorsun ama yanına birini almıyorlar. Arzu doruk var bi onunla görüş istersen
Yok canım bişi hissetmiyorum sanki hiç doğurmayacakmışım gibi sadece biraz ağırlaştım sanki normal de rahat rahat yürürdüm yorulmazdım o kadar Şimdi fazla yürüyüş yapınca belim kopacak gibi ağırıyor. Bi de üstüne grip oldum tam da doğum zamanı inşallah o da geçer öyle doğar miniğim. Bakalım bekliyorum artık inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım oğlumuCanim sen ne yaptın durumlar nasil hiç doğum belirtisi yok mu
Geçer inşallah gribi n bir an önce de rahat rahat doğurursun canım. Inşallah canım sağ salimYok canım bişi hissetmiyorum sanki hiç doğurmayacakmışım gibi sadece biraz ağırlaştım sanki normal de rahat rahat yürürdüm yorulmazdım o kadar Şimdi fazla yürüyüş yapınca belim kopacak gibi ağırıyor. Bi de üstüne grip oldum tam da doğum zamanı inşallah o da geçer öyle doğar miniğim. Bakalım bekliyorum artık inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım oğlumu
Canım ne yaptı n doğum yaptın mı valla aklım sendeYok canım bişi hissetmiyorum sanki hiç doğurmayacakmışım gibi sadece biraz ağırlaştım sanki normal de rahat rahat yürürdüm yorulmazdım o kadar Şimdi fazla yürüyüş yapınca belim kopacak gibi ağırıyor. Bi de üstüne grip oldum tam da doğum zamanı inşallah o da geçer öyle doğar miniğim. Bakalım bekliyorum artık inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım oğlumu
Allah razı olsun canım malesef henüz yapmadım. Hala beklemedeyiz. Kontrole gidiyorum iki güne bir ama ne açılma var ne bir sancıCanım ne yaptı n doğum yaptın mı valla aklım sende
Ya suni sancı filan verirler belki o zaman inşallah sağ salim doğurursun canım allah yardımcın olsunAllah razı olsun canım malesef henüz yapmadım. Hala beklemedeyiz. Kontrole gidiyorum iki güne bir ama ne açılma var ne bir sancı
Hayırlısı canım ya normal doğum yapmak için bekliyorum. Özelde ki doktorum sezeryana alalım dedi ama ben istemedim. Riske atmak da istemiyorum en azından kendi sancısıyla gelsin.Ya suni sancı filan verirler belki o zaman inşallah sağ salim doğurursun canım allah yardımcın olsun
Sende haklısın biraz daha bekle tabi ki en güzeli normal bir şekilde olması herşeyinHayırlısı canım ya normal doğum yapmak için bekliyorum. Özelde ki doktorum sezeryana alalım dedi ama ben istemedim. Riske atmak da istemiyorum en azından kendi sancısıyla gelsin.
Evet canım çok şükür doğum yaptım ama sezeryanla oldu malesef. 40+6 da ne açıklık ne de sancı vardı. Bebeğimde 4 kilo olunca sezeryan olmak zorunda kaldım. Doktorum açıklığım 2-3 cm olsa suni sancı verecekti ama olmadı kısmet böyleymiş.Canım ne yaptın doğum yapmışsındır herhalde iyi misin nasıl geçtislvlovehmt
Hayırlısı olsun canım sağ salim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi önemli olan allah hayurlı sağlıklı ömürler versin yavruna. Şehir hastanesinde mi doğum yaptın peki memnun kaldın mıEvet canım çok şükür doğum yaptım ama sezeryanla oldu malesef. 40+6 da ne açıklık ne de sancı vardı. Bebeğimde 4 kilo olunca sezeryan olmak zorunda kaldım. Doktorum açıklığım 2-3 cm olsa suni sancı verecekti ama olmadı kısmet böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?