- 1 Şubat 2015
- 3.780
- 9.805
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Atanmış artık... Bu nikah kıyıp bekar takılsam mı demekle aynı şey...Canım kardeşim mersine tayin oldu. Kendisi hekim. Ben mersinde doğdum, büyüdüm, daha sonra bir daha dönmedim şehre. Gidip yerleşmek konusunda kararsız. Ne dersiniz?
Şu an yaşadığı şehir orta anadolu’da küçük bir şehir. Ama kurulu düzeni var. Memleketimiz değil sonuçta turist gibi ama alışkanlıklarım var diyor. Kararsız. Ne dersiniz?
ee doğmuş büyümüşsünüz zaten bildiğiniz bir şehir ben mersinliyim antalya’da yaşıyorum benzer şehirler olmasına rapmen memleketim diye özlüyorum .İç anadolu ‘da yaşanacak bir şehirle kıyaslama sebebi nedir merak ettım.Sosyal anlamda sosyal bir şehirdir.Yazları hareketli sıcağına bir şey diyememCanım kardeşim mersine tayin oldu. Kendisi hekim. Ben mersinde doğdum, büyüdüm, daha sonra bir daha dönmedim şehre. Gidip yerleşmek konusunda kararsız. Ne dersiniz?
Şu an yaşadığı şehir orta anadolu’da küçük bir şehir. Ama kurulu düzeni var. Memleketimiz değil sonuçta turist gibi ama alışkanlıklarım var diyor. Kararsız. Ne dersiniz?
Mersine Ağustos un sonunda girmiştim sabahın 6 sında aman Allahım bu nasıl nem bu nasıl sıcak demiştim. Güzel bi şehir lakin sıcağına katlanmak mümkün olmadı Karadenizli olarak yaşayabileceğim bi il değil. Kardeşiniz Özel klinikte sanırım. Atama olayı olsa bu soruya hacet olmazdı. Sıcak faktörünü göz önünde bulundursun diyim şehir hakkında olumsuz tek tecrübem buCanım kardeşim mersine tayin oldu. Kendisi hekim. Ben mersinde doğdum, büyüdüm, daha sonra bir daha dönmedim şehre. Gidip yerleşmek konusunda kararsız. Ne dersiniz?
Arkadaşlar şöyle: eğer gitmezse şu an bulunduğu ilde görevine devam ediyor ve bir yıl tayin isteyemiyor. Gitmeme hakkı var yani.
Ben severim mersini. Ama değişti, kalabalıklaştı haliyle. Çok göç aldı.
Siz mersinli misinizO risk maalesef her şehirde var. Resmen kendi ülkemizde mülteci gibiyiz
Siz mersinli misiniz
Geçen sene eşimin tayini dolayısıyla yozgattan mersine geldikİç Anadoluda yaşamaktansa tabi ki Mersini tercih ederdim ben olsam. Ankara ve Eskişehiri ayrı tutuyorum tabi. Ama mesela Yozgat nere Mersin nere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?