MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

çocukları yedirip geldim mervecik hala ortada yok bende burdayım kodese girmemişim anam neler oluyor

O üye de kendi düşüncesini söylüyor.
Sizin de buna hakkınız yok.
Sırf sizin düşüncenize ters diye!?
Neye göre hak etmeyen? Sizinle aynı düşünceleri paylaşmıyor diye mi hak etmiyor bu site de olmayı?

Ben Mune'e mesaj atıp konuyu kilitlettirin derim. Diğer türlü bu muhabbet devam edecek, kendimize hakim olamıyoruz,:18: konu ne kadar çabuk kapanırsa o kadar hayırlı olur hepimiz için.

Son düzenleme:
iki tane mi merve varmış, benim gördüğüm mervecik01 ve benim gibi düşünmüyor diye değil işi gücü ortalığı karıştırmak diye ceza alması taraftarayım..............

Son düzenleme:
sadece erkek olabilir diyoruz. bu kazen tarafından ortaya çıkarılır. mesajlarına lütfen bir daha bak.
hak etmeme durumu farklı. elbetteki farklı düşünceler olacak olmalı. ama işte burada bir ama var.
onlarla bu arkadaşın yorumları arasnda oldukça fark var. konu başlığı ve bir üyeyle alakalı konu açılması evet yasak. onu kabul ediyorum.
keşke konu sahibi konu açacağına mune a veya kazene bu düşüncelerini özel mesajla yazsaydı. onda hemfikirim.

Son düzenleme:
Şu bekaret konularına girmiyorum zaten kızımdanda güzel bir fırça yedim ona okuttum oda şok, oldu yazılanlara akşama kadar kafayı yedlrdi bana ,fırça üstüne fırça ,yani elalemin derdi bizi gerdi anlayacağınız bilerek okutturdum sonra bilsin bu gibi kızlar ne yaşıyor ne çekiyor diye ama epey fırça yedim kızımdan

Erkek mi kadın mı bilmiyorum üyenin,onu Kazen bey çıkartır ortaya bir şekilde..
Ama benim asıl takıldığım konu "bu benim düşüncem" deyip başka birinin düşüncesini engellemeye çalışmak.
Mervecik in yorumlarını sıkça görüyorum,evet aykırı ama cidden önemsemiyorum..
Konu sahibesinin mavi renkli kocaman yazdığı açıklama dan çıkardığım sonuç..
"Bizimle aynı düşünmüyor!!dine aykırı konuşuyor!!hurraaaaa vurun kahpeye" gibi bir açıklama olmuş.
"Bu benim düşüncem" demiş ee o zaman o da diğerinin düşüncesi.

Son düzenleme:

ben aradaki farkı görüyorum. eski üyeyim. ve artık neredeyse o ayrımı çok iyi yapabildiğimin farkındayım
birii içinde aynı şeyi düşündümdü.
siyaset bölümünde.
ve düşüncemde yanılmadım. ne olduğu çıktı ortaya..
ayrıca, kimse kimsenin dinine hakaret etmedikçe görüşünü söyleyebilmeli,..
tabii konuyu dine getirmek bdvde yasak.
sadece siyasette değil.
ama önenmli olan her inanca yada inanmayan düşünceye saygı. bu olmalı zaten olmadığı taktirde gerekeni yönetm yapıyor hoş.

Son düzenleme:
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır atalım demek yerine görmezden gelelim, cevap vermeyelim falan deseydin bir nebze yani. şimdi güme sen gidecen konu sahiğbesiii

Ben eski olmadığım için yazanın erkek mi kadın mı olduğunu farkedemiyorum hala açıkcası..
O da öyle düşünüyor diyorum sadecezamanla öğrenirim umarım..
Konu sahibinin yaptığını hoş bulmadım,benim takıldığım tek konu "bu benim düşüncem" meselesi.
Merakla okumaya devam edeceğim konuyu..

...
tabii konuyu dine getirmek bdvde yasak.
...
ama önenmli olan her inanca yada inanmayan düşünceye saygı. bu olmalı zaten olmadığı taktirde gerekeni yönetm yapıyor hoş.

Size karşıt görüş olarak yazmıyorum.Ama ben geçenlerde sadece günah dediğim için bana dini vaaz veriyorsun diye saldıranlar oldu.Sonuçta sitenin dini yorumlara yaklşaımı çok net sizin vesilenizle abarttanlar için vurgulamak istedim.

MUNE .!.:
...dini yorum yasak dediysek hemen banlarız da demedik, ikaz edilir, ısrarla konuyu dine çevirip polemiğe girilirse banlanır üyeler.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726164&page=60

Son düzenleme:
Polemik yaratan uyeler cok forumda. Ama herseyin bir adabi vardir. Ki sizde cok sikayet ettiginin Merve01 den asagi kalmamissiniz. Umarim insanlar dakikalarinibu konuya bosuna ayirmiyordur. Ben dahil.

Herkes istediği şekilde hakaret etmeden dini polemiğe girmeden düşüncelerini belirtebilir bence. Hadi diyelim ki mervecik01 i siteden attınız. Eeee bu sefer mervecik02 olarak gelir çok zor bişey değil. O gelir siz gönderirsiniz o gelir siz gönderirsiniz E sonunda mervecik007 james bond olup o hırsla ne yorumlar yazar düşünmek bile istemiyorum
Rahatsız oluyosanız en iyisi görmezden gelmek. Hoşunuza gitmeyen her yorumda kendi fikrinizin doğru oldugnu kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Yorumunu görünce okuyun geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…