MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

Tabi canım sevgi dolusundur bilmez miyim
Bu arada şakaydı biliyorsun di mi?

zaten bu konuya dalarken de,kızım önce kendıne bı bak demıstım kendıme..

en az merve kadar benıde sevmeyen var,iş döner dolanır bana gırer,derken sen bunu yazınca aha dedım ılk taş geldi..

neyse sakaysa monalısa gülüşümle mesajımı noktalıyorum..:)

noluyyyyyyyyyyyyyyy biri açıklama yapsın bohüüüüüüüü survivor merve elenmedimi turabi 1. olmadımı tolga nerde seraney napıyo puhahaaaaaaaaaaaaa kim bu üye yaaa merağğ ettim doğrusu

burdayım takip ediyorum ve ara ara cevap yazıyorum
düşüncelerimin hala arkasındayım
Siz tek bir ismi hedef aldığınız için bende yaptığınızı doğru bulmadım.
Bende kısa bir süre önce forumda tartışma adabını konuşalım istedim.Çünkü bu forumda derdim var bölümünde ciddi bir sıkıntı var.
İnsanlar bir derdini yazıyor,kafasına takılan bir konuyu.Yarasız ,beresiz konunun tamamlandığı çok nadir.
Birileri ya söver gibi yazıyor,birileri işi geyiğe sarıyor ve bu kişilerin hemen yandaşları konuya hücum ediyor dertli kişi tabir yerindeyse derdini unutup bunlara laf yetiştiriyor.
Sonra kib'lemeler,yçneticiye şikayetler ....Konu kapanıyor.
Yönetici sanki tüm yazılanları okuyabiliyor mu?Elbette hayır.Bir iki kişi banlanıyor ama asıl ortalığı alevlendiren geyikçiler kalabalık olduğu için onlara birşey yapamıyor.
Bence tek tek üyeler üzerinden değil genel olarak bu forumda nasıl tartışılmalı bunu konuşalım.Eminim hepimize faydası olur.

Son düzenleme:

Yok senin kadar olmasa da yavaş yavaş ben de fan club ediniyorum kendime yavaş yavaş O yüzden sana taş atmaya benim de yüzüm yok

Ben hiç ban almadım bacım
İlk iki sıçrayışım nerede

Ben kadına en buyuk darbenin kadın nicki arkasına saklanan bir erkekten gelmesinden rahatsızlık duyuyorum açıkçası
Ayrıca boşanma dayak aldatma gibi gerçek ve önemli konulari baltalıyyor ve sıkıntı sahibi insanları bir de o geriyor
Saanl ortam olsa da olmasa da düşüncelere karşılamaz ama haddi aştı bence

Valla ben bakmadım merve01 kimdir, ne yazmış, ne yazmamış. Benim takıldığım nokta şu altını çizdiğim nokta. herkes sizinle aynı dini ve toplumsal görüşleri benimsemek zorunda değil ki...Burada pek çok yerden bayan var, farklı dinlerden ve de toplumsal yapılardan. Kimseyi bu şekilde dışlayamazsınız.

zengin gavur icadı bunlar..

nerde eski merve teyzeler..(Merveler daha teyze olmadı dımı..isim eskı ama genç yasta mı ölüyorlar acaba)

yok artık onlar kalmadı şimdiki teyzelerin ninerlerin adı kezbansu senasu falan suyu çıktı hepsinin

noluyoo kız anlamadım ben..az adres tarıf eder gıbı ayrıntılı anlat sunu..yaşım 31 algılarım kapalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…