- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi melisguldemir
-
Tabi canım sevgi dolusundur bilmez miyim
Bu arada şakaydı biliyorsun di mi?
merve01 dıyor..
yeni sürümü cıkmıs ya la..
Siz tek bir ismi hedef aldığınız için bende yaptığınızı doğru bulmadım.burdayım takip ediyorum ve ara ara cevap yazıyorum
düşüncelerimin hala arkasındayım
Mune? Çekirge? Çıkaramadım bacım, noli?
korkarım ki evet aynen öle olacak gibi :) neyse az ev işi yapar çocuk bakarım
hah tamam o zaman. çünkü sayfalarca mervecik01 den bahsedildi. yanlışlık olmasın.şimdi baktım mervecik01 miş özür diliyorum
aklımda merve01 olarak kalmıştı
Efendim :44:
Bende anlamadım
zaten bu konuya dalarken de,kızım önce kendıne bı bak demıstım kendıme..
en az merve kadar benıde sevmeyen var,iş döner dolanır bana gırer,derken sen bunu yazınca aha dedım ılk taş geldi..
neyse sakaysa monalısa gülüşümle mesajımı noktalıyorum..:)
müdür dün çekirge bir sıçrar, iki sıçrar demişti.. gerçi benim ikinci sıçrayışım ama kalabalıkta yanarım gibi geliyor :18: sorunlu, milly ve milena sizin üçüncü sıçrayışınız annem saydım ben
meve01'S mervecikin s'i çıktı siz daha duymadınız mı
senin kaç defa sıçrayabileceğini sayıyordu mune dün
Ben hiç ban almadım bacım
İlk iki sıçrayışım nerede
Ben kadına en buyuk darbenin kadın nicki arkasına saklanan bir erkekten gelmesinden rahatsızlık duyuyorum açıkçasıTamam da o onun problemi.Sen inanıyor musun,burda hep olumlu şeyleri savunanların gerçek hayatta da öyle olduğuna.100 kez aldatılmıştır,burda birkez adatılana boşan der.Çocuk eğitiminden bahseder,evde çocuğunu döver.Yani herkes fikrini söyler.Uymazsa yorumumuzu yapar geçeriz.Yeri gelir tartışıyoruz da burda,ama burdan attırmak neKüfür ve hakaret içermediği sürece herkes kendi fikrini yazabilir.Cahildir,kocanın vurduğu yerde gül biter teranesiyle büyütülmüştür onu savunur.Kimseyi eğitemeyiz sanal ortamda.Burdaki mantıklı yorumlardan okuyup birşeyler kazanabilirse ne mutlu o tür insanlara.
arkadaşlar benim bahsettiğim kişi hakkındaki görüşlerim geyik olsun diye değil hakiki ve samimi düşüncelerim
ayrıca neden buna hakkımız olmasın
tamam benim açtığım konu kurallara aykırı ise kapatılsın
hatta beni de atabilirler
kabulümdür
ben kendi düşüncelerimi söyledim
insanların dini görüşleri ile psikolojik sorunları ile dalga geçen bir üyeyi şikayet etmenin ve farkettirmenin yolu budur diye düşündüm
eleştirilere saygım sonsuz
herkes düzeyli bir şekilde beni burda eleştirmiş onlara ben bişe demiyorum
haklı da oılabilirler ama
bu insan bizimle dalga geçiyorsırf eleştiri yapıyor sırf muhalefet oluyor diye değil
insanlarla dalga geçiyor dalgaaadini ve toplumsal görüşlerin aksine hareket ediyor
beni şimdi isteyen atsın isteyen eleştirsin
bu kk nün kurallarına aykırı olabilir belki bilmiyorum öyle bişe varmı
haketmeyen herkes burdan uzaklaştırılmalı bence
ben de haksızsam ben de dahil
insanlar burda iyi kötü her duygularını paylaşıyor
denge sorunu olan birisi çıkıyor
bütün duygusallığı, bayan dayanışmasını paramparça ediyor
kimsenin buna hakkı yok
ayrıca benim bahsettiğim kişi
merve01
zengin gavur icadı bunlar..
nerde eski merve teyzeler..(Merveler daha teyze olmadı dımı..isim eskı ama genç yasta mı ölüyorlar acaba)
kızı üstümüze açtığımızla kalacağız :18:
özür diliyorum mervecik01 miş
aklımda merve01 olarak kalmış nedense
müdür dün çekirge bir sıçrar, iki sıçrar demişti.. gerçi benim ikinci sıçrayışım ama kalabalıkta yanarım gibi geliyor :18: sorunlu, milly ve milena sizin üçüncü sıçrayışınız annem saydım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?