- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi melisguldemir
-
dün o kadar bekret konusu açıldı hiç yorumun yok mu
yok artık onlar kalmadı şimdiki teyzelerin ninerlerin adı kezbansu senasu falan suyu çıktı hepsinin
Valla ben bakmadım merve01 kimdir, ne yazmış, ne yazmamış. Benim takıldığım nokta şu altını çizdiğim nokta. herkes sizinle aynı dini ve toplumsal görüşleri benimsemek zorunda değil ki...Burada pek çok yerden bayan var, farklı dinlerden ve de toplumsal yapılardan. Kimseyi bu şekilde dışlayamazsınız.
noluyoo kız anlamadım ben..az adres tarıf eder gıbı ayrıntılı anlat sunu..yaşım 31 algılarım kapalı..
ahahahahaaa
müdür dün çekirge bir sıçrar, iki sıçrar demişti.. gerçi benim ikinci sıçrayışım ama kalabalıkta yanarım gibi geliyor :18: sorunlu, milly ve milena sizin üçüncü sıçrayışınız annem saydım ben
ahahahahaaa
Yine aynı şeyi söyleyeceğim dünya kadar insan var kimseyi terbiye edemeyiz.Ben yapılan yanlış yorumları savunmuyorum fakat burdaki olumsuz yorumları,veya olumsuz üyeleri deşifre etmekte ne benim ne de diğer üyelerin vazifesi.Altı üstü intrnet sitesi.Ne sitelerde ne gereksiz insanlar var.Kimin konusunu baltalıyorsa o versin cevabınıiya da ilgili kişiye şikayet ett mi zaten ceza alıyor.Biz bize sataşan insanlara cevp verdiğimiz zaman bile polemik oluşturuyoruz diye hemen ceza alıyoruz.Ayrıca konuyu baltalasa ne olur baltalamasa ne olur.Kimse burdaki konulara göre hayatını idame ettrimiyor.Yani çokta ciddiye almamak gerek herkesi.Düşüncelerin yanlış demiyorum,ama konu sahibinin şunu attıralım demesi komik.Çözüm değil.Ben kadına en buyuk darbenin kadın nicki arkasına saklanan bir erkekten gelmesinden rahatsızlık duyuyorum açıkçası
Ayrıca boşanma dayak aldatma gibi gerçek ve önemli konulari baltalıyyor ve sıkıntı sahibi insanları bir de o geriyor
Saanl ortam olsa da olmasa da düşüncelere karşılamaz ama haddi aştı bence
O milena ben miyim?:18::18:
Millan cezası neyse çekti,çıktı mapustan. Öte yandan ben
Nerede görülmüş 3 kere sıçradığım yav, ben böyle kıyıdan kıyıdan yüzüyom işte
Polemiğe de girmiyom , siyasetten de elimi eteğimi çektim, 3 tane çocuğum var evde aç, beni beklerler
offıce bende dun yoktum..zaten kodesten yenı çıkmıştım,buraya 1-2 kere geldım..
polemıge gırmedım..kızımı memeden kesmekle ılgılı bırıne soru sordum..
mune benı yollayınca,ertesı günüde ben boykot edıp gelmiyorum buraya:)
dünkü bekret konularında mune ilk sıçrayışınız bu demişti yazanlara.. eh doğal olarak bu da 2. sıçrayış oluyor3. sıçrayış cennet gibi bir yere açılıyormuş, öyle diyolla
yok yahu dalga geçiyorum, ama ben gidersem sizde gelin, tek başıma saz çalmayayım mapuslarda
Heee not edecekti, geyikçileri dalga geçenleri falan.
Dün kızın biri! bir konu açmıştı, çok çok acayipti herkes dalga geçmişti ama
İyi de çok çok ciddi konuları, oldukça ciddi bir üslupla, öyle bir ustalıkla trolllüyorlar ki göze batan biz oluyoruz.
Güya geyik yapmıyor ama nifak tohumunu ustalıkla ekiyor, sonra da çayını alıp bizi izliyor
kendımı lamba altında sorguda hıssettım..
bak kımse olay mahalınde degılmış..yööriii git:)
ay evet bir benmişim
sen eskıden böyle degıldın,cok degıstın..
ay evet üstelik ben kız kınamayın diyene kadar gayet de güzel cevaplar vermiştimkimse birşey demediği halde kız kınamayın deyince cevap verdim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?