MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

evet biliyorum ama kendi görüşlerini açıklayarak savunuyorlar
çok naif bir dille
benim sıkıntım alay edilmesi
ben birisinin dalga mı geçiyor düşüncesini yada dinini mi savunuyor anlayabiliyorum
sadece ben değil bence onun yorumlarını okuyan herkes anlıyor
siz o kişinin siteyi karıştırmadaki ve sonunda konuyu kapattırmadaki kabiliyetini bilmiyor olabilirsiniz

farklı görüşlere gem vurmak değil derdim

noluyoo kız anlamadım ben..az adres tarıf eder gıbı ayrıntılı anlat sunu..yaşım 31 algılarım kapalı..

dünkü bekret konularında mune ilk sıçrayışınız bu demişti yazanlara.. eh doğal olarak bu da 2. sıçrayış oluyor 3. sıçrayış cennet gibi bir yere açılıyormuş, öyle diyolla

O milena ben miyim?:18::18:
Millan cezası neyse çekti,çıktı mapustan. Öte yandan ben
Nerede görülmüş 3 kere sıçradığım yav, ben böyle kıyıdan kıyıdan yüzüyom işte
Polemiğe de girmiyom , siyasetten de elimi eteğimi çektim, 3 tane çocuğum var evde aç, beni beklerler

offıce bende dun yoktum..zaten kodesten yenı çıkmıştım,buraya 1-2 kere geldım..

polemıge gırmedım..kızımı memeden kesmekle ılgılı bırıne soru sordum..

mune benı yollayınca,ertesı günüde ben boykot edıp gelmiyorum buraya:)

Kaç senedir bu sitedeyim ilk defa biri için siteden atalım diye topik açıldığını gördüm

Merve nin amacı dikkat çekmekti bunu fazlasıyla başardı şu konunun açıldığını görünce daha da coşacak...

Savunduğu öne sürdüğü düşüncelerin gerçek düşünceleri olduğunu sanmıyorum, sırf aykırı olmak marjinal olmak adına hararetli polemik potansiyeli olan topiklere geliyor, ilginç fikirler ortaya atıyor, birazdan buraya da damlar...

Onu KİB lemek ona ödül olur ölü taklidi yapmak en iyisi

Yine aynı şeyi söyleyeceğim dünya kadar insan var kimseyi terbiye edemeyiz.Ben yapılan yanlış yorumları savunmuyorum fakat burdaki olumsuz yorumları,veya olumsuz üyeleri deşifre etmekte ne benim ne de diğer üyelerin vazifesi.Altı üstü intrnet sitesi.Ne sitelerde ne gereksiz insanlar var.Kimin konusunu baltalıyorsa o versin cevabınıiya da ilgili kişiye şikayet ett mi zaten ceza alıyor.Biz bize sataşan insanlara cevp verdiğimiz zaman bile polemik oluşturuyoruz diye hemen ceza alıyoruz.Ayrıca konuyu baltalasa ne olur baltalamasa ne olur.Kimse burdaki konulara göre hayatını idame ettrimiyor.Yani çokta ciddiye almamak gerek herkesi.Düşüncelerin yanlış demiyorum,ama konu sahibinin şunu attıralım demesi komik.Çözüm değil.

yok yahu dalga geçiyorum, ama ben gidersem sizde gelin, tek başıma saz çalmayayım mapuslarda

bu arada her konuya bir cevabı olan mervecik01 hiçbir şekilde konuya cevap vermedi çok korkuyorum çokk amerikanın oyunu bunlar:26::18::18::18::18:

kendımı lamba altında sorguda hıssettım..

bak kımse olay mahalınde degılmış..yööriii git:)

dünkü bekret konularında mune ilk sıçrayışınız bu demişti yazanlara.. eh doğal olarak bu da 2. sıçrayış oluyor 3. sıçrayış cennet gibi bir yere açılıyormuş, öyle diyolla

Heee not edecekti, geyikçileri dalga geçenleri falan.
Dün kızın biri! bir konu açmıştı, çok çok acayipti herkes dalga geçmişti ama
İyi de çok çok ciddi konuları, oldukça ciddi bir üslupla, öyle bir ustalıkla trolllüyorlar ki göze batan biz oluyoruz.
Güya geyik yapmıyor ama nifak tohumunu ustalıkla ekiyor, sonra da çayını alıp bizi izliyor

yok yahu dalga geçiyorum, ama ben gidersem sizde gelin, tek başıma saz çalmayayım mapuslarda

bırımız dısarda kalsın,temız camasır ve sıgara getırsın..

ben ıcmedıgım ıcın sıze getırırım,dısardan..

evet dısarda olmayı kabul edıyorum..

ay evet üstelik ben kız kınamayın diyene kadar gayet de güzel cevaplar vermiştim kimse birşey demediği halde kız kınamayın deyince cevap verdim sadece

ay evet üstelik ben kız kınamayın diyene kadar gayet de güzel cevaplar vermiştim kimse birşey demediği halde kız kınamayın deyince cevap verdim sadece

Demek istediğim, bizi küçük görerek, hatta eğlence olarak görerek üyelik açıp konuları okuyorlar. Dertlerimiz falan bazı insanlara komik geliyor.
Yani karşı cinse falan.
Acayip derecede avcı konular açıyorlar, sonra da dalga geçen biz oluyoruz işte.
Bazısı da gerçekten derdi olan, ciddi konulara bomba kuruyor kendince. Mantık dışı bir şeyi savunup, bizi açıkta bırakıyor. Olay bu bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…