- Konu Sahibi melisguldemir
-
onadamı yazdı.Çin de köpek eti yeme festivalı ile ilgili bir konu vardı. O konuda neresi korkunç, o bir mutfak kültürü gibi şeyler yazan arkadaşdanmı bahsediyorsunuz:2::2:
bunu da mı söylemiş[/
Herhalde oydu o konudada değişik görüşleri olan biriydi ruh halinde şüphe ettiğim biriydi
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor bence Merveciks
şahsen merak ettim şu merveciği....
Okuyunca farkettim de 'kız' ona hiç yakışmıyorkoyacam önüne lağım faresini yesin bakalım
hey allahım kız uçmuş acaba ne içiyor :)
onadamı yazdı.
hepte aynı terane.
oranın kültürü.
13 yaşındaki kızların evlendirilmesinede kültür dediydi
Sonra ben ona e sünnet de kültür ona ne laf ediyon dedim o da ama onda vücut bütünlüğü bozuluyo dedi ben bunun üstüne ona kimi sorular yönelttim sorularıma cevap veremedi, başka yerde tekrar sordum yine cevap veremedi, şimdi bucak bucak benden kaçıyor
Not: Bunu mervecik'in okuması dileğiyle yazdım, umarım görür de öğrenir ortaya bir sav atıyorsa arkasında durmayı
Bu arada bu topic kapatılacak, kurallara aykırı ama söylemezsem olmazdı.
Gel gel gel güzelim, gel hiç acımıycak
O degil de ben cok cins yeni uyelere rastliyorum bu aralar.
Bence imza toplayalim, siteye yeni uye alimini toptan kapatalim.
"Attiralim" filan okuyunca aklima apartmandan/siteden kiraci attirmak geldi.
Imza da toplayalim oldu olacak yahu.
Ayrıca;
Konu sahibinin durumla ilgili çözüm önerisini makul karşılamamakla beraber saygının karşılıklı olduğu kanısındayım. İnsanları bu denli aşağılayan birisine karşı nasıl saygılı davranılması beklenebilir?
İnsanlar beni çok şaşırtıyorlar bazen...
Kişiye saygı değil haklarına saygı. Site kuralları ve Mune'un izin verdiği sürece burada yazma hakkı var mı var. Burası aramızda imza toplayıp attırabileceğimiz bir site değil malesef.
başkası sizin hakkınızda topik açsa??
Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?