MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

Bence herkese tahamül göstermek zorundayız toplum ateisti,dincisi, zengini,fakiri, toplumun yarası herkes aynı olmak ve düşünmek zorunda değil kalıplaşma tehlikeli bir durum, düşüncelerin farklılığı zenginliktir yasaklı listem yok bu üyeyide tanımadım , toplu linç'e de karşıyım bilesiniz ancak karşı fikirdeysem yazarım bu benim özgürlüğüm baskasınında savunurum kimse kimseyi susturamaz ancak haraket edersede mune devrede , halen demokrasiyi sindirememişler var ,hayret yani

neresi korkunç bunun anlamadım? bu korkunçsa kurban bayramı da mı korkunçtur?

demiş. köpek yemek konusuna..
[/FONT]

Son düzenleme:
Ellemeyin penis uzmanına cevap vermezsek polemik olmaz konuların içine edilmez.. Böyle yaparak önem addetmeyelim kendisine

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

koyacam önüne lağım faresini yesin bakalım
hey allahım kız uçmuş acaba ne içiyor :)

Son düzenleme:
onadamı yazdı.
hepte aynı terane.
oranın kültürü.
13 yaşındaki kızların evlendirilmesinede kültür dediydi

Sonra ben ona e sünnet de kültür ona ne laf ediyon dedim o da ama onda vücut bütünlüğü bozuluyo dedi ben bunun üstüne ona kimi sorular yönelttim sorularıma cevap veremedi, başka yerde tekrar sordum yine cevap veremedi, şimdi bucak bucak benden kaçıyor
Not: Bunu mervecik'in okuması dileğiyle yazdım, umarım görür de öğrenir ortaya bir sav atıyorsa arkasında durmayı
Bu arada bu topic kapatılacak, kurallara aykırı ama söylemezsem olmazdı.
Gel gel gel güzelim, gel hiç acımıycak

Son düzenleme:
Zaten hayat zıtlıklardan ibaret değil mi? Herkes aynı görüşte olsa şu kk bile ne kadar sıkıcı olur.

O degil de ben cok cins yeni uyelere rastliyorum bu aralar.
Bence imza toplayalim, siteye yeni uye alimini toptan kapatalim.

Aaa ama evlilikte de vücut bütünlüğü bozuluyor. Günde açılan en az 3 zar konusunu düşününce Bunu da iletirseniz sevinirim

Kazen zamanında bir çok üyeyi attı ortalığı karıştıranları toplu çeteleri ifşa etti ve kapı dışarı etti eskisinden bugünlerde biraz daha yumuşak , yaşlandıkça olgunlaşıyor herhalde ondan galiba !?
O degil de ben cok cins yeni uyelere rastliyorum bu aralar.
Bence imza toplayalim, siteye yeni uye alimini toptan kapatalim.

Sahsa konu acmak yasaktir!
Umarim konunuz kapanir!

Erkekse yoneticiler isini bilir zaten..
Peki ya kadinsa?!!
Burasida o kisinin paylasim platformudur.. "Babanizin yeri" degil.
Siz hangi hakla kimi nerden attiriyorsunuz acaba...
Hosunuza gidiyor veya gitmiyor ismini gorunce gozunuzu kapatin ozm okumayin yada bosuna sikayet butonu yok burda.

Bu arada bahsettiginiz kisiyi tanimam hicte denk gelmedim ve topigi acma amacinizi desteklemiyorum.

mesela merve yi itelerken, geçen gün "sizi engelledim, ben size yazabilirim ama siz bana asla" diyen zeka küpü arkadaşı da itelesek mi?

Kişiye saygı değil haklarına saygı. Site kuralları ve Mune'un izin verdiği sürece burada yazma hakkı var mı var. Burası aramızda imza toplayıp attırabileceğimiz bir site değil malesef.

Sizin söylediğinizden çokta farklı bir şey değil söylediğim. Katılıyorum.

Yalnız burası insanların başkalarının sıkıntılarıyla alay edebilecekleri bir yer de değil. Konu sahibi toplu bildirim yapmamızı sağlamaya çalışmış sanırım. Bir üyenin bu şekilde deşifre edilmesi hoş olmasa da, konuya muhatap kişi gibi birisinin haklarını savunmam açıkçası.

Neyse, yönetim gerekeni yapar diye düşünüyorum. Selamlar...

başkası sizin hakkınızda topik açsa??
Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet vardır…

Bence üye attırma girişimi yerine, kk üyeleri bu tip kişilere meydan vermemek için ciddiye alıp cevap vermeme konusunda toplanmalı.
Bu kişi polemik yaratamayınca daha ne yapabilir?

Mune zamanı gelince bütün isimleri sıralıyor zahmet etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…