- Konu Sahibi emyay_8990
-
aranızda banada yer varmı?:2::2:? ? 70 kiloyum hedef 12 kilo.... en kötüsü göbek :S genetik sanırım 2ye katlanıyo resmen :S hele bide oturunca yag fışkırıyo :S :S bugün artık kontrol altına girme kararı aldım.. gelişme cagı dengeli beslencem fazla kasmıcam ama bu cagda veremezsem kalıcı kalcak :2: önceden denedim yazıyodum amel defteri gibi... insan okuyunca tuhaf oluyo... mide degil çoplük eee bide ekmek delisi olunca(((( nası vercem ben ???
evet camım kg vermek zor bızım ıcın almak cok kolayyyyyyyy
aa bilmiyodum canım yaa öğrendiğim iyi oldu bunu yazdım bi kenara teşekkürler bebeemm kaydirigubbakcemiletebrik ederim canım...ha gayret az kaldı..bu arada ben acayip leblebi yiyorum..hem tok tutuyor hemde kalorisi az..için kıyıldığında yiyebilirsin opuyorumnanaktan
evet ben hala yapıyorum yok yaa ne bırakması.o hatayı yapmam artık.20 yaşındayım.1,68 boyundayım canım gel beraber zayıflayalımmerhaba kardesım cok basarılı bırsekılde vermıssın ya tebrıkler ben de 97 ıdım gecen sene sonra 83 gordum ve sımardın cımdı 87 oldum gene benımde hedefım 65 ama yapamıyorum baslıyamıyorum sen hala yapıyormususn yasın ve boyun kac sakın bırakm adevam son gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz paylasımlarını beklıyorum
ayyyyyyyyy olumunekankayizsmile teşekkür ederim yaa inanın siz böyle yaptıkça daha çok gaza geliyorum çok sağol opuyorumnanaktanselam kardes cok guzel kg vermıssı devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı benım basıma
aa bilmiyodum canım yaa öğrendiğim iyi oldu bunu yazdım bi kenara teşekkürler bebeemm kaydirigubbakcemile
evet ben hala yapıyorum yok yaa ne bırakması.o hatayı yapmam artık.20 yaşındayım.1,68 boyundayım canım gel beraber zayıflayalım
ayyyyyyyyy olumunekankayizsmile teşekkür ederim yaa inanın siz böyle yaptıkça daha çok gaza geliyorum çok sağol opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım zemuszemus
belli bi pif noktam yok canım.hamur işi pilav makarna tatlıyı kestim.ve bol hareketben tam olarak ramazandan sonra yapacam tartımda bozuldu zagte ramazanda veverır gıbıyı m bıraz sen nekadar surede verdın nasıl puf noktaların varmı
ay gel şekerim senide gaza getirelim :lepi:hb canım azimnze özendmm =)
insan kuş gibi oluyo yerinde duramıyo adeta zayıflanınca devam durmak yok :lepi:
ay gel şekerim senide gaza getirelim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?