merve52 ve yağlarının erimesi :)

aranızda banada yer varmı?:2::2:? ? 70 kiloyum hedef 12 kilo.... en kötüsü göbek :S genetik sanırım 2ye katlanıyo resmen :S hele bide oturunca yag fışkırıyo :S :S bugün artık kontrol altına girme kararı aldım.. gelişme cagı dengeli beslencem fazla kasmıcam ama bu cagda veremezsem kalıcı kalcak :2: önceden denedim yazıyodum amel defteri gibi... insan okuyunca tuhaf oluyo... mide degil çoplük eee bide ekmek delisi olunca (((( nası vercem ben ???

merhaba canım...aynı dertten bende müzdaripim ...diyorum millet çocuk doğurup göbeği kalıyor bende o da yok ama göbek var..bizimde aileden gelme ..ben 55 kilodaykende göbeğim vardı.. mafoldumben

tebrik ederim canım...ha gayret az kaldı..bu arada ben acayip leblebi yiyorum..hem tok tutuyor hemde kalorisi az..için kıyıldığında yiyebilirsin opuyorumnanaktan
aa bilmiyodum canım yaa öğrendiğim iyi oldu bunu yazdım bi kenara teşekkürler bebeemm kaydirigubbakcemile
evet ben hala yapıyorum yok yaa ne bırakması.o hatayı yapmam artık.20 yaşındayım.1,68 boyundayım canım gel beraber zayıflayalım
selam kardes cok guzel kg vermıssı devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı benım basıma
ayyyyyyyyy olumunekankayizsmile teşekkür ederim yaa inanın siz böyle yaptıkça daha çok gaza geliyorum çok sağol opuyorumnanaktan

akşamki iftar menümde sadece 4 köfte ve 7-8 patates kızartması vardı.ara olarakda 5-6 lahana sarma ve 3 sigara böreği yarım saatte yürüyüş.sahurda hiçbişey yiyemedim.uykum vardı üşndim su içtim yattım

ben tam olarak ramazandan sonra yapacam tartımda bozuldu zagte ramazanda veverır gıbıyı m bıraz sen nekadar surede verdın nasıl puf noktaların varmı

ben tam olarak ramazandan sonra yapacam tartımda bozuldu zagte ramazanda veverır gıbıyı m bıraz sen nekadar surede verdın nasıl puf noktaların varmı
belli bi pif noktam yok canım.hamur işi pilav makarna tatlıyı kestim.ve bol hareket
hb canım azimnze özendmm =)
ay gel şekerim senide gaza getirelim :lepi:
insan kuş gibi oluyo yerinde duramıyo adeta zayıflanınca devam durmak yok :lepi:

ayyyy evet evet eveeeeeeettttttttt delikafadulden

bende burda paylaşayım o zaman olurmu mervecim:)madem herkes burda bende katılayım size.inşallah hedefimize ulaşırız..hele benim bi an evvel ulaşmam lazımson 50 gün yaboshayallersmile

ne güzel ya çoğalıyoruz gittikçe.sevindim :)) hoşgeldin canım

kızlar iftarda 1 kepçe kremalı mantar çorbası,6-7 kaşık zeytinyağlı fasulye ve kola(ekmek yok)

ay gel şekerim senide gaza getirelim :lepi:

evt canım gerçekten çok ihtycm varr :) sağlık problemlernden dolayı oruç tutamıorm malesf =( ama sze yazym bugn neler yediğimii.

sbah bi bardak limonlu su bi bardak beşi bi yerde çay
yarm saat sonra bi dilim ekmek şekersiz çay
arada 1 galeta
2 saat sonra 2kaşık rus salatası
3saat sonra bi dilim börek lmaz:
iftardan yarm saat önce yine beşi bi yerde çay
iftarda çorba ve saat 9da bi tane kurabyee biraz kaçamak oldu sanki o.
vee 3lt su içtm sanırm bütn gn byunca.

kurabiye ve börek lmaz: rus salatasını nası yapıyosun bilmiyorum ama mayonez koymadAN YAP en azından kendininkini canım ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…