- Konu Sahibi emyay_8990
-
kurabiye ve böreklmaz: rus salatasını nası yapıyosun bilmiyorum ama mayonez koymadAN YAP en azından kendininkini canım ben öyle yapıyorum.
canımmm opuyorumnanaktan öncelikle hoşgeldin.sakın üzme kendini.100e merdiven dayamış biri var karşında,hiçbişey imkansız değil.sadece inat ve azim gerekli.bugün nerdeyse diyet bölümündeki tüm sayfaları okudum.öyle bi motive oldumki anlatamam.bende doğum sonrası kilolarımı veremiyorum maalesef. 1.60 cm 76 kiloyum.psikolojim çok bozuldu kilolar yüzünden.acilen kilo vermek istiyorum.burda birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz.eğer benide aranıza kabul ederseniz bende sizinle motive olup kilo vermek istiyorum.hemde diyete akşam itibariyle başlıyorum .
evt cnm ben de mayonez koymadan yaptm bugn deee
yne güne limonlu su ve sirkeli suyla basladm
sbh bi dlim ekmek şekersiz çay
öğlen domates salatalık ve maruldan yaptğm yağsız salata
az önce bi kase çorba içtm
iftarda da tavuk ymeğinden yerm bi kaşık fazlamı yemişm acaba :sinifsinif:
hayır bebekim çok değil güzel bi menü hihoyyyt
canımmm opuyorumnanaktan öncelikle hoşgeldin.sakın üzme kendini.100e merdiven dayamış biri var karşında,hiçbişey imkansız değil.sadece inat ve azim gerekli.
hoşbuldum teşekkürler.bende bu sabah kahvaltıda 1 dilimden küçük ekmek beyaz penir ve domates salatalık yedim.ve su içmeye başladım tabikiiii.birazdan gidip yeşil çayımı içicem. öğle için karar vermedim ama yer yemez paylaşıcam.acayip hırs yaptım umarım atabilirim şu kiloları üzerimden mafoldumben
su böreği yeme sevvalcim
inan oruç tutarken daha güzel zayıflıyorumcanım oruç tutuyor musun peki oruç tutarken kilo vermk zor olur
kuzum üzme kendini bu kadar.arada böyle ödüller lazım.dün akşamdan beri giremedim nete.akşam az makarna ve 2-3 kaşık taze fasulye yemeği yedim.
bu sabah 1 domates salatalık beyaz peynir ve 2 dilim ekmek yedim.
öğlende az çorba ve 1 dilim pizza yedim :(( çok pişmanım pziza yediğim için ...o yüzden akşama çok çok az yemeliyim
sahur da: çay şekersiz ama
dil peynir,kaşar ve beyaz peynir
6 tane zeytin
yumurta
1 litre su
2 dilim ekmek
azcık fazlamı neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?