- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Arkadaşlar bana haccıdan gelen akrabamiz meryem otu ve deve eti getirmiş aranızda içen oldu mu? Bende polikistik over var bi umut bu ay başlamak istiyorum ilaç kullanmaktan iyidir:-kullanan varsa konusalim yardım cı olalım birbirimize!e!e
ben de kullanmak istiyorum ama ovulasyon zamanında kullanılacak diyolar.ben polikistik overliyim. yumurtlama dönemim belli değil.ben de işe yarar mı bilmiyorum
Canım bende pkoluyum o yüzden adet bitiminde başlayıp on beş gün içmeyi düşünüyorum sabah akşam eşler de içse daha faydalı olurmus inşallah bize de sebep olur da Bebısler olur
Bana içilecek dendi canım olsun ustumde de taşırım içerim de inşallah çok sevindim sana faydasi olmuş bana da olur inşallah kaç yıllık evlisin?
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar
bir kısmı taşınıyor herhalde değil mi?Siz ne kadar taşıdınız?
Hayirlisi ile hepimiz yavrulari mza kavusuruz inşallah arkadaşlar kullananlar hamile kalanlar lütfen yazsınlar
Arkadaşlar benim kayınvalidem yeni hacca gitti. Gelirkende yanında getirmiş bu ottan. Bendede sebepsiz infertilite var. şuan iğne ile yumurta gelişimini sağlamaya çalışacak doktor. Acaba bende mi göğsümde taşısam bu ottan. Ama kayınvalideme syölemeye çekiniyorum
niye çekiniyorsun anne bu doğum için iyiyimiş bi arkadaşa vericem de al üzerinde taşı.ben de yapmayı düşünüyorum bugünlerde ama üzerine Meryem suresi ukunmalı mı okuyan var da şeytan musade etmiyo iş çıkışı yorgundum dün okuyamadım..bugun inşallah okuyup üzerime alayım diyorum..hemen iste arkadşın adına:)
naptıniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?