Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

bende akrabalardan rica etdim mubarek topraklara giden olursa getirsinler diye ama halen ses yok
insallah en kisa surede giderlerde benim icinde getirirler ben cok inaniyorum
Rabbime siginiyorum insallah bizlerede evlat nasib edicekdir

Ben üzerim de taşıyorum hemde içiyorum günde bi bardak bilmem faydasi olur mu bi umut ışte artık tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz bu şekilde çok yıprandık maddi manevi yorulduk herşeyin hayirlisi olsun rabbim şu mübarek cuma akşamlar.i hürmetine cumleye nasib etsin içinde de bizlere hangi doktora gittimse tüp bebeğe git pko da hamile kalmak çok zor dediler zaten yumurtlama sorunuymuş hastaligin esasi.

merhaba arkadaslar meryem otunu kullanan ve hamile kalan varmi acaba.bende su anda yok ama temin etmeye calisiyorum

selam arkadaşlar bende bu otu duydum hatta elime kadar geldi komşum sağolsun :) 9 senelik evliyim ve sebebi açıklanamyan kısırlık(infertilite) bizimkisi 1 aşılama 2 tüp bebek oldum ama sonuç(-) o yüzden gitmiyorum artık tüp bebeğe ve yeni birşey duydum ve bugünden itibaren denemeye başladım yeşil elmayı ortadan 2 ye bölüp ayrı ayrı saklama kablarına koyuyoruz ve 21 gün meryem suresini okuyup kapağı açıp üfleyip kapatıyormuşuz 21 günün sonunda yarısını eşiniz yarısını siz yiyormuşuz ve o gün eşinizle beraber oluyormuşuz allah'ın izni ile hamile kalınıyormuş kabedeki hocalar söylemiş olanda varmış ve birdem bahsettiğim meryem otu onuda küçük bir parçaya bölüp bir bez parçasınin içine koyup dikiyoruz adetli olurken eşinizle birlikte olurken bile takılı kalacakmış üzerimizde hamilelik gerçekleşirse akar suya atacakmışız:) dediğim gibi bugün başladım rabbim herkese versin inşallah kalırsam hamile burdan bilgilendiririm sizler bir umut :)))

merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını dolduracak evlatlar nasip etsin. 5-6 yıldır pkoluyum evlendiğimden beri korunmuyorum. nisan ayında hsgden sonra kimyasal gebelik geçirdim. o gün bugündür hala umutla bu yolda devam ediyorum. bu ay 2 kutu klomen içtim ama yinede yumurta gelişmedi ve doktorum iğneye geçicez dedi ben reddettim 2-3 ay dinleneyim dedim. doktorum uzunca süre adet olamayablirsin dedi. bi komşu bana bu otu ve zemzem suyu getirmişti ama yapmak nasip olmamıştı çünkü adetten sonra ki ilk adette yapılacak dedi bizde bi türlü denk getirememiştik. bu ay denedik Allahın izniyle gerçi tek bi yumurta bile oluşmadı ama herşey Rabbime kalmış Ol dedikten sonra olmayacak şey yok. otu üzerimde taşırken ve klomen kullanırken 1 hafta süren lekelenmem oldu ve otu üzerimden çıkardım şimdi bu yazıdan sonra tekrar taktım. inşallah bi mucize olur ve bizde cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...

Bende üzerim de taşıdım içmeyi unutuyorum ama aklı ma geldikçe içiyorum bu ay döllenme zamanını da güzel degerlendirdik gerisi Yaradana kaldı hayirlisi Rabbim hayirla cumleye nasib etsin içinde de hasret çekenlere.

Merhaba.Oncelikle boyle bir paylasimda bulundugunuz icin sizden Allah razi olsun.mesajinizi okuyunca cok heyecanlandim.Benim gibi bir cok arkadasimda ayni duygulari hissetmistir sanirim. Lutfen ne siklikta MERYEM OTUNU uzerinizde tasidiniz ve dua okudunuz.Bende hemen alicam bu otu ve kullanicam.Insaallah Allahim her keze hayirli evlat nasip eder.

arakadaşalar..ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..fatmaanaeli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..birlikte olunca da avucumda sakladım..duşta çıkardım..Allah buyuk ottan ziyade okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..

canım o kadar çok sevindim ki Allah tamamına erdirsin :) ben de 20 gündür üzerimde taşıyorum inşallah benim de tutar bu ay :)

bacılar bende bugün aldım
şimdi bu otu üzerimde taşıcam ama taşımaya ne zaman başlanır
birde taşımaya başlamadan önce üzerine ne okumam lazım
ayrıca bu otu içmek için nasıl yapılır nasıl içilir
suda ne kadar süre durur
günde ne kadar içmek gerekir

boyle haberleri duyunca cok heyecanlaniyorum.meryem otunu kullanip hamile kalan arkadaslar sizlerde paylasin bizlerle.bende daha temin edemedim bir bucuk ay sonra gelecek bana.size sormek istedigim biseyler var 41 kere meryem suresini okudugunuzu belirtmissiniz 41 kere okuduktan sonra uzerinizde tasimaya basladiniz biraz daha bilgi verirmisiniz.

41 Meryem suresini ayrı okudum.Fatımaanaeli otu üzerine 1 kez okdum adet bitip temizlendikten sonra takktım silik çizgiyi gördükten sonra da çıkardım.kan tahlili yaptım 52 çıktı hafta sonunu bekliyorum inşallah değerlerim katlanır..dua ile...

bu ot disarda eczanede satilmiyormu?? illaki haccdan mi gelmesi lazim ?? ve meryem ana otu diyecegiz haccadan alirken

ne guzel sevindim senin adina. ben de hipo hipo var yani ilac kullanmadan adet olamiyorum insallah bendede ise yarar dort gozle otun gelmesini bekliyorum

kendim bi kere meryem suresini okudum üzerimde taşıyorum...ama sanki adet olacak gibiyim..hayırlısı..ben devamlı üzerimde taşıyacağım..dualı ve mübarek topraklardan aldığım bi ot sonuçta...

üzerinde bir parçasını taşıdıgında wc ye giderken ve eşinle yakınlaştıgın zaman çıkartmıyormusun acaba ?

Canım benimmm öncelikle senin adına çok sevindim çok mutlu oldum darısı bize inşallah. Senin sorunun neydi neden çocuk sahibi olamadın bende taşıyodum bu ay ama banyo yaparken çıkarttım eşimde peçete sanıp. sobaya atmış yarım kaldı bu adetim de tekrar tasimaya başlayacam inşallah benim de günüm geçti ama pko olduğu için güvenip test yapamadım sen ne kadar geçince yaptın testi canım. Ben bide suyunu da ictim.

Arkadaşlar konuyu acali bir ay olacak ilk mujdeli haberi aldık başka yok mu bu otun faydasını gören haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum bu arada benim de günüm geçti fakat adet sancılar.i dün başladığı için güvenip test yapmadim.

benim de günüm geçti ama benim hep geçtiği için tınlamıyorum :)

Meryem otu harem saray eminonu
Meryem otu ile hamile kalan?
Meryem otunu kullanipta hamile kalan??
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece, 2 paket aldim ben. hamile kalan siteden arkadasimizin paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…