- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar
arakadaşalar..ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..fatmaanaeli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..birlikte olunca da avucumda sakladım..duşta çıkardım..Allah buyuk ottan ziyade okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..
arakadaşalar..ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..fatmaanaeli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..birlikte olunca da avucumda sakladım..duşta çıkardım..Allah buyuk ottan ziyade okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..
boyle haberleri duyunca cok heyecanlaniyorum.meryem otunu kullanip hamile kalan arkadaslar sizlerde paylasin bizlerle.bende daha temin edemedim bir bucuk ay sonra gelecek bana.size sormek istedigim biseyler var 41 kere meryem suresini okudugunuzu belirtmissiniz 41 kere okuduktan sonra uzerinizde tasimaya basladiniz biraz daha bilgi verirmisiniz.
ben de 11 gün oldu üzerime takalı.eşimin arkadaşı verdi otu Allah razı olsun. Yer gök dua ile sonuçta.Rabbim vesile kılar inşallah.Hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah.
41 Meryem suresini ayrı okudum.Fatımaanaeli otu üzerine 1 kez okdum adet bitip temizlendikten sonra takktım silik çizgiyi gördükten sonra da çıkardım.kan tahlili yaptım 52 çıktı hafta sonunu bekliyorum inşallah değerlerim katlanır..dua ile...
kendim bi kere meryem suresini okudum üzerimde taşıyorum...ama sanki adet olacak gibiyim..hayırlısı..ben devamlı üzerimde taşıyacağım..dualı ve mübarek topraklardan aldığım bi ot sonuçta...
Canım benimmm öncelikle senin adına çok sevindim çok mutlu oldum darısı bize inşallah. Senin sorunun neydi neden çocuk sahibi olamadın bende taşıyodum bu ay ama banyo yaparken çıkarttım eşimde peçete sanıp. sobaya atmış yarım kaldı bu adetim de tekrar tasimaya başlayacam inşallah benim de günüm geçti ama pko olduğu için güvenip test yapamadım sen ne kadar geçince yaptın testi canım. Ben bide suyunu da ictim.arakadaşalar..ben de bu ay kullandım üzerimde taşıdım geçen cuma silik çizgi gördüm sonrasında belirginleşen..hamileyim,Allah herkese sağlıkla nasip etsin.41 Meryem suresi ve sürekli okuduğum Yasin suresi..fatmaanaeli otu üstüne de Meryem Suresini okudum..birlikte olunca da avucumda sakladım..duşta çıkardım..Allah buyuk ottan ziyade okunmuş ve mübarek yerlerden gelmenin tılsımıyla taşıyın üzerinizde..
Arkadaşlar konuyu acali bir ay olacak ilk mujdeli haberi aldık başka yok mu bu otun faydasını gören haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum bu arada benim de günüm geçti fakat adet sancılar.i dün başladığı için güvenip test yapmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?