Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

üzerinde bir parçasını taşıdıgında wc ye giderken ve eşinle yakınlaştıgın zaman çıkartmıyormusun acaba ?
yok canım çıkarmıyorsun hep üzerinde duruyor banyoda da çıkartmıyorsun taki hamile kalana kadr hamile kalınca hemen çıkarıyorsun
bu ot disarda eczanede satilmiyormu?? illaki haccdan mi gelmesi lazim ?? ve meryem ana otu diyecegiz haccadan alirken

ben hacca giden birinden istedim getirmedi malum umre ye gideni bulmakta zor
pazartesi günü Eminönü mısır çarşısında harem saray diye bir aktardan aldım

onun adınıda burda görmüştüm öyle gittim aldım 5tl böyle yumru başıtop gibi ben ucundan ufak bir parça aldım üzerine Meryem suresini okudum sonra taktım geri kalan yumruyuda zemzem suyana attım baya açıldı tadıda öyle kötü değil bakalım inşallah şifa olur

Meryem otunu bende aldım arkadaşlar. Cevat akşit hocanın dediği gibi aynen kullanıcam.mısır çarsına ve diğer bir kaç adrese boşu boşuna gittim. Hiç bir yerde odunsu halini bulamadım. Ya tohum hali ya da un hali var ki onlar kullanılmıyor muş. Sonunda gittigidiyor üzerinden aldım. Boşuna dolaştım. Artık hayırlısı

bende mısır carsından bugun aldım ılk gırdıgımız aktarcıdan aldık hatta cok zor bulunuyo felan dıyodu ben hemen buldum hatta sasırdım allah vesıle kılsın ısteyen herkeze amınn

bu ürünün satıcısı şarlatanlardan mı medet umuyorsunuz ?

gerçekten şarlatanlık eminönünde bugün 5 tl ye aldım reklam yapıyorlar gittigiyor ve sahibinden den 50 tlye satıyorlar yazık günah arkadaşlar gidin alın verdiginiz paraya yazık bizler bir umut arayan insanlarız şifa allahtan o sadece vesile umutlarımızla kazanç saglamasınlar en azından güvenli bi formdayızki bazen anlamıyoruz ben kazen'in neden öyle konuştugunu 4 kez okuyunca ancak anladım beynim durmuş en azından haklarımızı koruyan adminler var çok teşekkür ederim rabbim tüm herkese şifa versin

Son düzenleme:
Arkadaşlar halen adet olma dim çok fena duygular bastı yine her ay böyle oluyor sonra hayal kırıklığı gözyaşı oluyor test alıp yapsam parama yazık hastane de bi ton sıra:-( bekliyorum böyle bana yazık:-( Rabbim görüyor halimizi ne diyelim ne yapalım karmaşık herşey:---''''(

Otun fiyatını hiç bilmiyorum ben akrabalar hacı dan getirmişlerdi o konu da bi yorum yapamam ama ot bi vesile Allahtan isteyecez arkadaşlar yoksa otu kullandım kesin olacak diye bi şart yok hepimiz dua edelim canı gönülden rabbimize yaklaşalim birbirimize niyet alıp meryem süresi okuyalım sırası ile nasıl olur? Bizi bizden başkası anlamaz çocuğu olan bi insanin bizi anlaması çok zor:''(

arkadaşlar ben düşük aptım.yani tıpta biyokimyasal gebelik olarak geçiyor.ama dr. sonuçta bu bir gebeliktir dedi. bu ay yine üzerimde taşıyacağım inşallah.. acaba kalp atışlarını duyana kadar üzerimde mi taşısam??kalbinizi gıcıklandırmak istemem ama çıkardım düştü falan mı( nasip tabi ki de madem tılsımına yani özellikle okunan duasına Allahın izniyle inanıyoruz.eksik mi yapıyoruz bi yerlerde??

canım sen kaç haftalıkken öğrendin gebe olduğunu?
yani öğrenir öğrenmez çıkarmamız gerekiyor ya otu üzerimizden ondan soruyorum.acaba çıkarmak da mı geç kaldın?

yine takacağım reglim bitmek üzere çarşamba günü muhtemelen biter. Siz ne alemdesiniz :)) hayırlı güzel haberlere inşallah.

yine takacağım reglim bitmek üzere çarşamba günü muhtemelen biter. Siz ne alemdesiniz :)) hayırlı güzel haberlere inşallah.

inşallah. ben yarın doktora gidicem.adetim daha gelmedi.9 gün gecikti.ama daha önce de dediğim gibi hep gecikiyo. kist oluşmuş olabilir diye gidicem bi.bakalım ne alemdeyiz .

merhaba sonrantifundam hepimimiz sirasiyyla herbirimize okusak cok memmun olurum ben.gercektende senin dedigin gibi cocugu olan insanlar anlayamaz bizim halimizden.....

merhaba sonrantifundam hepimimiz sirasiyyla herbirimize okusak cok memmun olurum ben.gercektende senin dedigin gibi cocugu olan insanlar anlayamaz bizim halimizden.....

hepinize dua ediyorum en son kendi ismimi söylüyorum..inanın ediyorum..ama ne olur öyle düşünmeyin ben düşük yapanlara özenir en azından hamlile kalmış derdim bunu söylemeyin duanızı tam edin:) ben özendim Allah al kulum dedi sanırım haddi aşmayayım sonuçta ondan gelen her şeye amenna..diyeceğim şu tam dua eksik olmaya dua..

doğru söylüyorsun canım.öyle dediğime pişman oldum şimdi Rabbim inşallah eksik dua olarak kabul etmez bu söylediğimi

merhaba ,meryem ana otu bendede var,üzerinizde nasıl taşıdınız,sapı var ve yumruk şeklinde,siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…