- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.648
- 398
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
yok canım çıkarmıyorsun hep üzerinde duruyor banyoda da çıkartmıyorsun taki hamile kalana kadr hamile kalınca hemen çıkarıyorsunüzerinde bir parçasını taşıdıgında wc ye giderken ve eşinle yakınlaştıgın zaman çıkartmıyormusun acaba ?
bu ot disarda eczanede satilmiyormu?? illaki haccdan mi gelmesi lazim ?? ve meryem ana otu diyecegiz haccadan alirken
Meryem otunu bende aldım arkadaşlar. Cevat akşit hocanın dediği gibi aynen kullanıcam.mısır çarsına ve diğer bir kaç adrese boşu boşuna gittim. Hiç bir yerde odunsu halini bulamadım. Ya tohum hali ya da un hali var ki onlar kullanılmıyor muş. Sonunda gittigidiyor üzerinden aldım. Boşuna dolaştım. Artık hayırlısı
benim de günüm geçti ama benim hep geçtiği için tınlamıyorum :)
Adet oldun mu canım bende henüz olmadım:'( ne düşünsem ne hissetsem bilmiyorum
arkadaşlar ben düşük aptım.yani tıpta biyokimyasal gebelik olarak geçiyor.ama dr. sonuçta bu bir gebeliktir dedi. bu ay yine üzerimde taşıyacağım inşallah.. acaba kalp atışlarını duyana kadar üzerimde mi taşısam??kalbinizi gıcıklandırmak istemem ama çıkardım düştü falan mı( nasip tabi ki de madem tılsımına yani özellikle okunan duasına Allahın izniyle inanıyoruz.eksik mi yapıyoruz bi yerlerde??
canım sen kaç haftalıkken öğrendin gebe olduğunu?
yani öğrenir öğrenmez çıkarmamız gerekiyor ya otu üzerimizden ondan soruyorum.acaba çıkarmak da mı geç kaldın?[/QUOTE
cuma adet gunumdu test yaptım o gun çıkardım üzerimde. 4-5 gün sonra da düşük yaptım 4.haftaya girilmişti.çok yeniydi yani.
yine takacağım reglim bitmek üzere çarşamba günü muhtemelen biter. Siz ne alemdesiniz :)) hayırlı güzel haberlere inşallah.
canım sen kaç haftalıkken öğrendin gebe olduğunu?
yani öğrenir öğrenmez çıkarmamız gerekiyor ya otu üzerimizden ondan soruyorum.acaba çıkarmak da mı geç kaldın?[/QUOTE
cuma adet gunumdu test yaptım o gun çıkardım üzerimde. 4-5 gün sonra da düşük yaptım 4.haftaya girilmişti.çok yeniydi yani.
hmm anladım cnm.nasip işte.neyse bidahaki aya inşallah.en azından hamile kalabilmişsin.bu da bişey.ben henüz hiç kalamadım.4 yıllık evliyim
Otun fiyatını hiç bilmiyorum ben akrabalar hacı dan getirmişlerdi o konu da bi yorum yapamam ama ot bi vesile Allahtan isteyecez arkadaşlar yoksa otu kullandım kesin olacak diye bi şart yok hepimiz dua edelim canı gönülden rabbimize yaklaşalim birbirimize niyet alıp meryem süresi okuyalım sırası ile nasıl olur? Bizi bizden başkası anlamaz çocuğu olan bi insanin bizi anlaması çok zor:''(
merhaba sonrantifundam hepimimiz sirasiyyla herbirimize okusak cok memmun olurum ben.gercektende senin dedigin gibi cocugu olan insanlar anlayamaz bizim halimizden.....
hepinize dua ediyorum en son kendi ismimi söylüyorum..inanın ediyorum..ama ne olur öyle düşünmeyinben düşük yapanlara özenir en azından hamlile kalmış derdim bunu söylemeyin duanızı tam edin:) ben özendim Allah al kulum dedi sanırım haddi aşmayayım sonuçta ondan gelen her şeye amenna..diyeceğim şu tam dua eksik olmaya dua..
doğru söylüyorsun canım.öyle dediğime pişman oldum şimdiRabbim inşallah eksik dua olarak kabul etmez bu söylediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?