Mesafe nasil korunur

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Gunaydin kizlar
Konuyu kisaca ozetlemeye calisacagim artik ne kadar kisa tutabilirsem.
Esimin ortak is yapacagi bir arkadasi var suan.
Bu kiside uzun yillardir tanidigi arkadaslarindan. Dun aksam is konusmak icin bize geldi bu kisiler ayni zamanda bu insanin esiyle beni arkadas etme pesindeler anlasildigi uzere.
Ortaklikta bu tur yakinliklara pek olumlu bakmiyorum cunku daha oncede tecrube ettigim kadariyla ortaklar arasinda yasanilan bir problemde sikinti oluyor.
Ayni zamanda arkadaslik denen kavramin bu sekilde baslamasi veya baslatilmasi bana yapay geliyor
Sirf onlar is yapacak diye katlanmak istemedigim insanlarla yuz goz olmak, iki yuzlu davranmak istemiyorum.
Dunde bu kadina isinamadim gercekten.
Surekli evliligimin nasil gittigini , kavga edip etmedigimizi, kaynana kayinpeder muhabbetlerini irdeleyip durdu .
Oyle kavga gurultusu olan biride degilim duymusta beni arastiriyor diyeyim
Gerci oyle olsa bile onu ne ilgilendirir
Ben konuyu kapattikca konusacak baska birsey yokmus gibi surekli benim ozel konularimla ilgilenmeye calisiyor.
En son olarak ben boyle konulari tartismayi ve dile getirmeyi sevmiyorum esimede gerekmedikce baskalariyla ilgili olan problemleri dile getirmem dedim.
Gittikten sonrada esime beni onlarla fazla bir araya getirmemesi gerektigini soyledim.
Esimde yemek vs oldugunda, bize gelip gitmek istediklerinde nasil ben karim senden hoslanmamis gelmek istemiyor diyeyim diyor.
Ben arayi mesafeli ve serin tutmak istiyorum cunku kadinda surekli gelip gitme hevesi var gordugum kadariyla

Ben ozel hayati kurcalamanin herhangi bir sicaklik arzettirdigini dusunmuyorum
Arkadaşlık yapmak istiyor demek ki ... Biryerden sohbet açmak istiyor gibi geldi bana . Özel hayatını merak ettiğini sanmıyorum .
Özel bilgi vermez konu sahibi de o zaman .

Öyle daha yeni tanıştığı insanın özel meselelerini kurcalayacak yılışıklığa sahip insanlardan ben de hiç hoşlanmam. Eşiniz işle ilgili meseleleri dışarıda buluşup konuşsun, eve gelmek istediklerinde evde misafir var, eşim müsait değil, hasta ya da eşim evde değil gibi bir sürü bahane uydurulabilir, kırmadan uzaklaştırmak istiyorsa. Karım sizden hoşlanmadı demesine gerek yok yani. Siz de ara sıra o dışarıdaki yemeklerde eşinize eşlik eder, kadın haddini aştıkça başınızdan savuşturursunuz. Bir kaç seferden sonra anlar herhalde.

Yeni tanıştığın biriyle havadan sudan konuş, hobilerinden konuş hiç birşey bulamadın; yemekten konuş temizlikten konuş. Özel hayata dair ne alaka yani sorular sormak. Tek gayesi kv ile arasını iyi tutmak olan iyi gelin rölüne bürünmüş biri izlenimi uyandırıyor bende bu tür insanlar. Hiç mi başka konuşabileceğin konu olmaz arkadaş.

Arkadaşlık yapmak istiyor demek ki ... Biryerden sohbet açmak istiyor gibi geldi bana . Özel hayatını merak ettiğini sanmıyorum .
Özel bilgi vermez konu sahibi de o zaman .
Ben konudada bahsettigim gibi farkli konulardan bahsetmeye calistim
Yani siz ilk oturdugunuz insanla bu tur ailevi konulari konusur musunuz?
Mesela bana kayinvalidemle anlasip anlasamadigimi soruyor yada esimle ne sıklıkla tartisma yasadigimizi
Bu onu ne ilgilendirir?
Ben bunda samimiyet degil art niyet ararim malesef
Cunku kendini bilen bir kadinin yapacagi konusmalar bunlar degil
En azindan ilk karsilasmada

karşındaki yüzsüzse mesafe koymak çok zor

Ben kimsenin ozel hayatini merak etmiyorum mesela
Yani birinin evindeki yasadigi tartisma bana muhabbet ciksin diye meze olacak konular degil.
Ben bunu savundugumda ve o insanla bir arkadaslik kuramayacagimi hissettirdigimde nedense burnu havada , kendini begenmis biri olarak aniliyorum
Gerci onemi de yok kimin ne dusundugunun

bizde de aynı durum yaşandı.
eşimin ortaklarının eşleriyle yemekte görüştük. birini önceden tanıyordum.
Diğerlerini ilk defa gördüm.

çok ısınmadım. benim yaşam tarzıma uygun değiller. ama yemekte, hastalıkta gider eşimin hatrı için görüşürüm.
zaten senede 3-4 kez ya olur ya olmaz.

sizinde çocuğunuz olacak. bahaneniz hazır. çocuk olduktan sonra bırak yeni arkadaşlıkları eskiler ile bile görüşmez bir sure zor oluyor.

çokta sıkıntı yapmayın bence

Bende daha once bir sorun yasadim yine ayni sekilde
O yuzden artik iyi niyetimi koruyamiyorum
En bastan mesafeli durmak istiyorum ki yarin bir gun sikinti yasandiginda bizi ilgilendirmez diyebileyim
Tesekkurler

Bilemedim .
Özel hayatta Konuşmayı ilk karşılaşmada bende sevmem kimsenin özelini de merak etmem .
Ama demek ki o kültürde bir kadın değil yani Görgülü biri değil .
Yakın olmak istemiyorsanız da zorla yakın olamazsınız zaten . Konşmazsınız aramaz davet etmez davet ettiğinde de gitmezsiniz olur birer

Ben de yasadim benzer bir sey kadin yapışıkti resmen .Bir gun kahvalti diye gelip gece 12 de gittiler .Kisa sure sonra tekrar gelmek istediler .Ben de gecen gun ise gec kaldim yorgunluktan artik misafir almıyoruz ise gidecegim gunler dedim .Kurtuldum.

ben de sizin gibi düşünüyorum..bu tarz ortaklıklarda eşler yakın olmak zorunda değil..zorunlu olmadıkça görüşmeye gerek yok..ama bayramlarda veya arada akşam oturması şeklinde görüşülmezse de hoş olmaz..dengeyi kurmak gerek..ama mesafe iyidir..

Kv ve kp konularının çok özel konular olduğunu düşünmüyorum ya ,aşagı yukarı herkesinki aynı çünkü eşimle ilgili hiçbir problemi ben de kimseye anlatmam ben,gerekirse yerden yere vururum eşimi ama direk yüzüne,kimse bilmez kimse duymaz hamileymişsiniz zaten emzirmeydi doğumuydu genel geçer şeyler konuşsaydınız keşke,herkesin bu konularda bi fikri vardır

haklısınız aslında ama eşinize de hak verin. Kimseyle canım cicim olmak zorunda değilsiniz mesafeyi koruduğunuz müddetçe ne kırgınlık olur ne gerginlik.

Öncelikle bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum..kesinlikle haklısınız mesafe koymak istemekte ..zaten doğumunuz yakın bebeğinizi bahane ederek uzak durabilirsiniz diye düşünüyorum..birde soğuk duruşunuzdan taviz vermeyin anladığım kadarıyla en küçük güleryüzde kadın hayatınıza sızacak..

Malesef benim asagi yukari ayni bir kayinvalidem yok

Daha onceki ortaginin esiyle cok sorun problem yasadim
Yok kazanilan kazanc
Yok siz su kadar kazandiniz biz bu kadar kazandik
Yok efendim sen sunu aldin ben alamadim
O yuzden basta tavuz vermemek en iyisi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…