- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Arkadaşlık yapmak istiyor demek ki ... Biryerden sohbet açmak istiyor gibi geldi bana . Özel hayatını merak ettiğini sanmıyorum .
Özel bilgi vermez konu sahibi de o zaman .
Kadını tanımıyorum . Belli ki hayatı algılama seviyesi düşük . Müzik film vs bilmiyorsa o Tür şeylerden konu Açıp samimiyet kurmak istemiş . Istemiyorsa konu sahibi samimi Olmayı o zaman konuşmazÖzel hayattan, kv ve kp'derden başka sohbetmi yok? Ne bilim müzik, dizi, film, gibi birçok konu var konuşmak için.
1impossiblelove Hak veriyorum. En sevmediğim tip böyle özel hayati didikleyip, çaktirmadiklarini düşünüp kendini zeki sanan tipler. Hamileliğini bahane et. Yorulduğunu felan. Zaman ile artik kendisi baze şeyleri fark eder diye umuyorum.
Kadını tanımıyorum . Belli ki hayatı algılama seviyesi düşük . Müzik film vs bilmiyorsa o Tür şeylerden konu Açıp samimiyet kurmak istemiş . Istemiyorsa konu sahibi samimi Olmayı o zaman konuşmaz
Bende kimseye ne özelini sorarım ne de anlatırım .Tabiki herkes ayni seviyede değil yada ayni şekilde yetişmiş değil. Ama ne bilim, ben özel hayat konusunda hassasim. Pat diye birşey soramam.
Zaten konu sahibide mesafe koysammi diye sormuyor. Nasil mesafe koyabilirim diye soruyor. Ve bencede bebeği bahane etmek en iyi yönetem.
Bende kimseye ne özelini sorarım ne de anlatırım .
Arkadas olmak istemiyorsa hiçbşyi bahane etmesine gerek yok bence .
Açmasın . Bugun gelemiyorum desin mesaj atsın . Ya da doğrudan gelmek istemediğini söylesin . Zaten bir iki kere bahane bulunca daha da çağırmaz.Peki sizce nasil belirtsin? Hani diyelim kiz aradi ve gelmek istiyor yada yemeğe çağiriyor?
Çünkü bu tür durumlar bizim kültürümüzde hep çok hasas şeyler. Hepimizin başimiza gelebilecek şeyler ama
Açmasın . Bugun gelemiyorum desin mesaj atsın . Ya da doğrudan gelmek istemediğini söylesin . Zaten bir iki kere bahane bulunca daha da çağırmaz.
Ya ben böyle soruları kardeşime sormaya utanırım. Çok cahil ve yüzsüz gibi geldi bana. Bu yakınlaşmak değil, dedikodu malzemesi aramak.Gunaydin kizlar
Konuyu kisaca ozetlemeye calisacagim artik ne kadar kisa tutabilirsem.
Esimin ortak is yapacagi bir arkadasi var suan.
Bu kiside uzun yillardir tanidigi arkadaslarindan. Dun aksam is konusmak icin bize geldi bu kisiler ayni zamanda bu insanin esiyle beni arkadas etme pesindeler anlasildigi uzere.
Ortaklikta bu tur yakinliklara pek olumlu bakmiyorum cunku daha oncede tecrube ettigim kadariyla ortaklar arasinda yasanilan bir problemde sikinti oluyor.
Ayni zamanda arkadaslik denen kavramin bu sekilde baslamasi veya baslatilmasi bana yapay geliyor
Sirf onlar is yapacak diye katlanmak istemedigim insanlarla yuz goz olmak, iki yuzlu davranmak istemiyorum.
Dunde bu kadina isinamadim gercekten.
Surekli evliligimin nasil gittigini , kavga edip etmedigimizi, kaynana kayinpeder muhabbetlerini irdeleyip durdu .
Oyle kavga gurultusu olan biride degilim duymusta beni arastiriyor diyeyim
Gerci oyle olsa bile onu ne ilgilendirir
Ben konuyu kapattikca konusacak baska birsey yokmus gibi surekli benim ozel konularimla ilgilenmeye calisiyor.
En son olarak ben boyle konulari tartismayi ve dile getirmeyi sevmiyorum esimede gerekmedikce baskalariyla ilgili olan problemleri dile getirmem dedim.
Gittikten sonrada esime beni onlarla fazla bir araya getirmemesi gerektigini soyledim.
Esimde yemek vs oldugunda, bize gelip gitmek istediklerinde nasil ben karim senden hoslanmamis gelmek istemiyor diyeyim diyor.
Ben arayi mesafeli ve serin tutmak istiyorum cunku kadinda surekli gelip gitme hevesi var gordugum kadariyla
Sizi Anlıyorum bende çok zor hayır diyenlerdenim ne yazık kiKonu sahibin konusunu ele almiş oluyorum yani kusuruma bakmasin fakat sanirim sizinki daha dürüst bir yaklaşim.
Ben hayir kelimesini çok zor diyenlerdenim. Ondan dolayi bebek bahanesi hani yumuşatilmiş bahane olarak görüyordum.
Neyse, umarim ikimizde bir şekilde konu sahibine yardimci olabilmişizdir. Size iyi forumlar diliyorum.
Yani bir arkadaslik baslatacaksa dahi bastan bu konulari didiklemesi bariz cik aradigini gosteriyor.uf ne kadar gereksiz, sonua kadar haklısın. Kaynana/özel hayat/evlilikle arkadaşlık başlamaz o arkadaşlığın ve hatta dostluğun arasında konuşulacak konulardır. Biri bana bu konularla gelse nemrut suratımı gösterir uzak dururdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?