- Konu Sahibi derinnefes
-
siz koymadan kedi size mesafe koyar zaten merak etmeyin.mrb sevgili hanımlar,
Allah izin verirse yakında Doğum yapacağım..ama yanımda kim kalıcak bu iş nasıl olucak hiç bilemiyorum, annem de kayınvalidem de yakın bana.. Annem beni bırakmaz biliyorum kayınvalidem de bakmak ister torununa ama kvalıdemle aynı kafa yapımız yok ve çok rahat, eşimde her erkek gibi biraz anneci bazen çıkışıyor ama anne inatçı dediğim dedik.. mesela ben çocuğumun kediyle haşır neşir olmasını istemıyorum, ama onlarda kedi var evde . görümcemin kızının astımı olmasına rağmen kediyle filan uyuttular onlara geldiğinde..
SiZce ben nasıl mesafe koyucam, yapım gereği kıramam kolay kolay eşimde zaten pek öyle her dediğimde hak vermez..
Tabiki benim için herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak , gerisi inşallah hallederim
Sanki kedi falan bahane gibi.
Gecenlerde de bir konu okumustum, mesela konu sahibi kv nin torunu ile disari cikmasini istemiyordu cünkü yoldan cok araba geciyormus...
Ben de hayvanlarla büyümüş biri olarak çocuğumunda bir köpekle büyümesini istiyorum.Benim de evde kedim var ve yakında kızımız da aramızda katılacak.
Kediyi hiç bir zaman sorun görmedim.
Sorunu bırak o da benim evladım yani:)
Ben de kedili ve köpekli bir evde büyüdüm, çocukluğum da dahil kışları hemen hemen hastalanmadan geçirmişimdir.
Bu durum kanıtlanmış bir gerçek yani hayvanla büyüyen çocuğun bağışıklığının daha güçlü olması.
Batı ülkelerinde hemen hemen her evde bir evcil hayvan var ve çocuklar o şekilde büyüyorlar, hem bağışıklıkları güçlü oluyor hem de gerçek sevgiyi öğreniyorlar, iyi birer bireyler oluyolar.
Bırakın bence bu eski zihniyetin saçma mahsüllerini.
Kv konusuna dönersek, ben de hep annemle büyütmek isterim ama annemin ne kadar torunuysa babaannesinin de o kadar torunu. O sebeple çekirdek ailenin yer yer geniş aileye dönüşmesine pek laf etmemeliyiz sanırım:)
eğer bahsi geçen kişi annesi olsaydı arabalar çok da sorun olmazdı.
ilerde her biri nasıl k.valide olacak çok merak ediyorum :)
Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun inşallah.İlk oğlumda maalesef istemesem de kv dem geldi. Gelmez olaydı. Hayatımın en kötü üç ayıydı. Yardım yerine hizmet bekledi. Hamileliğimin son ayları ve loğusalığım berbat ötesiydi.
İkinci oğlumu doğurmama 21 gün kala annemi kaybettim.
Eşim ilk doğumumda çok sorunlar olduğu için annesini çağırmadı. Çok şükür ki.
Sonuç eve geldim bebeğime kendim baktım. Herşeyini kendim yaptım.
Tektim kafam rahat huzurum yerindeydi. Tek üzüntüm annem çok istemişti ikinciyi yapmamı. Göremeden gitti. Halaaa daha bunun burukluğunu yaşarım.
Demem o ki tek ol rahat ol. Kimse kimseye birşey diyemez o zaman.
kocan yetmiyor mumrb sevgili hanımlar,
Allah izin verirse yakında Doğum yapacağım..ama yanımda kim kalıcak bu iş nasıl olucak hiç bilemiyorum, annem de kayınvalidem de yakın bana.. Annem beni bırakmaz biliyorum kayınvalidem de bakmak ister torununa ama kvalıdemle aynı kafa yapımız yok ve çok rahat, eşimde her erkek gibi biraz anneci bazen çıkışıyor ama anne inatçı dediğim dedik.. mesela ben çocuğumun kediyle haşır neşir olmasını istemıyorum, ama onlarda kedi var evde . görümcemin kızının astımı olmasına rağmen kediyle filan uyuttular onlara geldiğinde..
SiZce ben nasıl mesafe koyucam, yapım gereği kıramam kolay kolay eşimde zaten pek öyle her dediğimde hak vermez..
Tabiki benim için herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak , gerisi inşallah hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?