Mesafe nasıl koyulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhabalar herkese, iyi pazarlar.
22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Lise son sınıftan beri samimi olduğum bir arkadaş grubum var. Ben dahil 4 kişiyiz. Lise sonda üniversiteye hazırlanırken dersanede tanıştık ve 4-5 senedir samimiyet kuruldu. Whatsapp grubumuz var her gün konuşuruz mesela. Hepimiz aynı şehirdeyiz zaten sık sık görüşürüz. Ama son zamanlarda ben artık biraz mesafe koymak istediğimi farkettim. Çünkü insanlar zaman içinde değişiyor. O zaman lisedeydik şimdi üniversiteyi bitiriyoruz mesela. Aynı insan olarak kalmıyoruz. Kendimi övüp kimseyi gömmek amacında değilim ama nasıl desem. Ben kitap okumayı çok seviyorum ve araştırma yapıyorum merak ettiğim çeşitli konularda. Ama bizimkiler kitap okumaz doğru düzgün. Kendilerini geliştirmezler hep aynı yerde sayıyorlar. Kötü insanlar değiller ama ne bileyim. Bunun dışında son zamanlarda çok fazla dedikodu yapılmaya başlandı. Hani istemiyosun konuşmak ama ortamda konuşulunca ister istemez ağzını açıyosun. Sonra pişman oluyorum mesela gerek var mıydı insanların arkasından konuşmaya diye. Daha birçok şey var yani bu gibi. Sonuç olarak ben sert bir şekilde değil de yavaşça mesafe koymak istiyorum. Nasıl yapabilirim sizce?

Benimde böyle bir arkadaşım vardı,boğuluyordum artık,bende geç yazmaya başladım ,kısaca kestirip attım .buluşmayın, grupda fazla paylaşımlara cevap vermeyin . Zamanla koparsınız

Eylül sonları gibi zaten ALES e hazırlanmayı düşünüyordum. İyi aklıma getirdiniz bunu bahane yapabilirim

Iste onu nasil yapabilirim diye sordum bende
Ara sira konusursunuz. mesela eskiden 5 gunde 5 defa konusuyorsaniz simdi 5 gunde 1 defa konusun. Selam verin ,alin. Küs gibi durmayin.Bulusmalar oluyorsa ara sira gidin,her seferinde gitmeyin,nazikce mazeret belirtin. Mesafe koyacam diye sacmalamaya gerek yok. Durduk yerde arkadasliginizi bozmayin,sonradan yalniz kalirsiniz

Mesafe koyacak kadar büyük bir şey göremedim gruba daha az yazın buluşmaların hepsine gitmeyin. Zaten en fazla 2 3 seneye mezuniyetti iş hayatıydı kiminin evliliğiydi derken mesafe ister istemez girecek aranıza. Boşuna arkadaşlığınızdan olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…