Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

Evet haklısınız.. Ben de insanların rahat huzur içinde yaşamaları taraftarıyım..

Ama Eşiyle yaptığı Ali cengiz oyunları tuhaf..Yok sevmiyorum,onlarda beni sevme,,suratımi astım,ağız ucuyla konuştum ..
Eşim kapıyı açarken söylendi, görünceme kızdı vs..

İnsan kendisini böyle ifade etmez..Net olur ..
Başta adamların evinde oturmayı kabul etmez..Sınırlarını çizer .
Gerekirse az yer,az ısınır kiraya çıkarım kimseye o fırsatı vermem..
Orasi öyle. Ben de bu kadar icice yasamayi kabul etmezdim basta. Ama karsidaki insanlar da ayni apartmana tasindi diye bu kadar suistimal etmemeli. Ben olsam abimin evine zirt pırt cikmam yani yengemle kanka gibi olsam gene yapmam öyle anlayisli olmak zor değil :)

Orasi öyle. Ben de bu kadar icice yasamayi kabul etmezdim basta. Ama karsidaki insanlar da ayni apartmana tasindi diye bu kadar suistimal etmemeli. Ben olsam abimin evine zirt pırt cikmam yani yengemle kanka gibi olsam gene yapmam öyle anlayisli olmak zor değil :)
Bizim toplulumuzda her şey gibi bu tarz mecburiyetler suistimal edilmiyor mu ?Keşke sınırlar çizilse ..

İste o yüzden Ayaklarınızın üstünde durmadan ,paranızı kazanmadan,kimseye muhtaç olmadan evlenin diyoruz..

Bizim toplulumuzda her şey gibi bu tarz mecburiyetler suistimal edilmiyor mu ?Keşke sınırlar çizilse ..

İste o yüzden Ayaklarınızın üstünde durmadan ,paranızı kazanmadan,kimseye muhtaç olmadan evlenin diyoruz..

Ben de o hatayi yaptim meslegimi elime almadan evlendim gerçekten buyuk bi hata.

O çocuğunu su sever bakar sende kendine bakım yaparsin işlerini halledersin güzel değil mi

Benim de var bi oglum, bi de kizim olsun isterim açıkçası. Ama oglum evlendikten sonra kizim zirt pirt cat kapi oğlumun evine gidemez, ben de gitmem, cunku orda sadece oglum yok ayni zamanda bi de eşi var ve onun da bi hayatı var rahat etmeye hakkı oldugu bi evi var. Ayni sekilde kizim evlendiginde oglum da zirt pirt gidemez.

Kimse yegenini her allahın gunu canı istediginde görmüyor. Kimse kimseyi bu kadar rahatsiz edemez bunlari kendisinin dusunmesi gerek işi kovulmaya kadar vardırmaması gerek.

Ayrica yegen gormeye gelip tv karsisina kitlenmek bana pekte iyi niyetli gelmedi yegen gormek bahane bence. Amac rahatsizlik vermek. Kendi evinde tv yok mu kendi evinde izlesin o zaman.
Tüm içimden geçenlerin özeti gerçekten. Çok teşekkür ederim. Aynen böyle düşünüyorum.. kesinlikle artık amacın rahatsızlık vermek , sinir etmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum. Benim izlediğim yeri de değiştiriyor kendi istediğni açıyor ben tekrar tekrar degiştirdikce

Benim ailem de abimle aynı binada 16 yıldırda evliler ama biz asla bu durumu yaşatmadık, yengemin bi misafiri gelse annemi arayip cagırmadan annem gitmez. Bunlar bana misafir gelse misafirden önce gelip hizmet bekliyolar resmen. Annem gelince bile kv gelir başımıza halbuki ailemide hic sevmez. Ne bileyim tahmin etmedim bu kadar olacaklarını açıkçası

Evet haklısınız.. Ben de insanların rahat huzur içinde yaşamaları taraftarıyım..

Ama Eşiyle yaptığı Ali cengiz oyunları tuhaf..Yok sevmiyorum,onlarda beni sevme,,suratımi astım,ağız ucuyla konuştum ..
Eşim kapıyı açarken söylendi, görünceme kızdı vs..

İnsan kendisini böyle ifade etmez..Net olur ..
Başta adamların evinde oturmayı kabul etmez..Sınırlarını çizer .
Gerekirse az yer,az ısınır kiraya çıkarım kimseye o fırsatı vermem..
Ama diyorum ya bunlarla yuzyuze konusulmaya gelmiyor insana kendini ifade etme fırsatı bile vermiyolar. Yaşadım cünkü. Bilemiyorum bende net olmak istiyorum ama karşımdaki insanlar cok tuhaf

O çocuğunu su sever bakar sende kendine bakım yaparsin işlerini halledersin güzel değil mi
Ay öyle aslında ama ona bile gıcık oluyorum artık hiç tahammül edemiyorum nedense bu insanlara, hele şu 2-3 aydır iyi niyetleri bile kötü geliyor batıyo resmen 😟

Tüm içimden geçenlerin özeti gerçekten. Çok teşekkür ederim. Aynen böyle düşünüyorum.. kesinlikle artık amacın rahatsızlık vermek , sinir etmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum. Benim izlediğim yeri de değiştiriyor kendi istediğni açıyor ben tekrar tekrar degiştirdikce
Ben olsam onu rahat ettirmezdim gerekirse kavga eder yine kendi istedigim yeri izlerdim. X kanali cok izlemek istiyosan cik evinde izle benim neden rahatımı bozuyosun derdim kumandayi asla eline vermezdim.

Ya da kökten gider tv nin fisini cekerdim benim izledigimi degistiriyosa o da izlemesin. Tek cozum su evinde rahat edemesin ettirme. Is buyur oturtma yapmazsa tv izlerse git fisini cek acma tv yi de. Keyif alarak ne yapıyorsa taş koy yaptırma. Kavga etsen esin sana bisey demiycek demekki e kavga et sen de cekinme. Gelemesin en azindan rahat et.

İş ver eline yemek ya da temizlikle ilgili. TVyi de kapat çocuklara zararlı de. Rahat edemezse gelmez bence. Olmadı kapıyı açmayın. Ne diye pencereden sizi kesiyorlar ki? Sapık gibi.. Bağırın yani cama filan gelirlerse. Ayrıca kızınızı filan da tek yollamayın. Cinsel bölgeyi sevdiğini sanıp çocuğu soyan manyaklar var.

Ben olsam onu rahat ettirmezdim gerekirse kavga eder yine kendi istedigim yeri izlerdim. X kanali cok izlemek istiyosan cik evinde izle benim neden rahatımı bozuyosun derdim kumandayi asla eline vermezdim.

Ya da kökten gider tv nin fisini cekerdim benim izledigimi degistiriyosa o da izlemesin. Tek cozum su evinde rahat edemesin ettirme. Is buyur oturtma yapmazsa tv izlerse git fisini cek acma tv yi de. Keyif alarak ne yapıyorsa taş koy yaptırma. Kavga etsen esin sana bisey demiycek demekki e kavga et sen de cekinme. Gelemesin en azindan rahat et.
Tamam çok teşekkür ederim bide böyle deniycem. Kaç kere aldım kumandayı kendi izledigmi actım. Ama dediginiz gibi bi kavga cıksa diye dört gözle bekliyorum zaten bu gidisle patliycam gülüp durması bile acaip gıcıgıma gidiyo ya. Hele yazın hepsi toplanip geliyodu gelip önlerine elektrik süpürgesi açıyodum onlarda tvnin sesini sonuna kadar açıyodu. Böyle böyle tahammülüm kalmadı galiba. ondan hem gıcık edip hem alttan alıyor arada iyi şeyler söyleyip ki bişey diyemeyim. Bi gün düşünüyorum mesaj mı atsam böyle geldigi zaman kapiyi acmayip , bütün içimdekileri döken bi msj atiyim diye düşünmüyor degilim

Tamam çok teşekkür ederim bide böyle deniycem. Kaç kere aldım kumandayı kendi izledigmi actım. Ama dediginiz gibi bi kavga cıksa diye dört gözle bekliyorum zaten bu gidisle patliycam gülüp durması bile acaip gıcıgıma gidiyo ya. Hele yazın hepsi toplanip geliyodu gelip önlerine elektrik süpürgesi açıyodum onlarda tvnin sesini sonuna kadar açıyodu. Böyle böyle tahammülüm kalmadı galiba. ondan hem gıcık edip hem alttan alıyor arada iyi şeyler söyleyip ki bişey diyemeyim. Bi gün düşünüyorum mesaj mı atsam böyle geldigi zaman kapiyi acmayip , bütün içimdekileri döken bi msj atiyim diye düşünmüyor degilim
kavga çıksın diye bekleme sen çıkar :) çünkü o sana gelebilme fırsatını tepmemek için bilerek kavga çıkarmıycaktır

Kızlar cidden bunaldım. Bu kaçıncı benzer konum sayamadım. Ama yüzsüzleştiler artık. Biz altlı üstlüyüz. 2 görümcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve büyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ögretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı açar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan çok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman çoook kavgalar ettik bunla. Ama çok seviyomuş gibi sürekli konuşma çabasında. 2 güler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu sürekli ama o eşimle küsmüş 1 aydır gelmiyo bi oh çektim.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı çaldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek açmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu küstü gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gördüklerimde hiç konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yürümeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gündür gelmiyodu , önceki gün geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet açıyo hımm öyle mi iyimiş filan diyip geçiştirdim. Soğuk davrandığımda da öyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Çok yumuşak yüzlüyüm . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum sürekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dünyamda. sürekli görmek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan söylediklerine göre öyle) ama sırf gıcıklığım için geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana söyleyeceğini de unutturuyolar.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın

taşının

Back
X