Mesafeler aşkı bitirir mi?

misscheery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
195
0
26
İzmir
Kızlar merhaba;
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Normalde arkadaşlarımla da bu konuyu konuşuyorum ama dışarıdan birinin tavsiye vermesi benim için önemli. Benim yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var. Üniversite hayatı boyunca beraberdik. Benim okulum bitti ben döndüm o ise orada kaldı. 5 yıl boyunca biz hep beraberdik her an her saat. Böyle ayrı kalınca işler değişti. Ben normalde sürekli arar, mesaj atar ama şimdi birşey paylaşamaz olduk. Benim de tabi aklıma şüphe düşüyor o aramayınca 100 kere arıyorum açmıyorsa daha da kızıp 100 cevapsıza kadar gidiyorum. O da benim artık büyümem gerektiğini çok şüphe ettiğimi söylüyor. Ama çevresinde gerçekten kız düşkünü özellikle yabancı kızlar abaza tipler var benim de aklıma şüphe düşüyor tabi. Bir de geçende profilinden fotomuzu kaldırdı ve bütün fotolarını kapattı, uğraşmak istemiyormuş. Ben arkadaşlarına baktım sıkıntılı kız yok hepsini biliyorum onlar da beni biliyor ama ben yine de korkuyorum tabi. Sizce nasıl davranayım? Kendimi biraz geri mi çekeyim? Bunalmış olabilir mi? Bu arada daha önce de oldu böyle, böyle durumlarda ben aramadım üstüne düşmedim düzeldi. Ama şimdi uzak olunca soğukluk girmesinden korkuyorum. Sizce ne yapayım kızlar ne önerirsiniz?

Aslında ben ona güveniyoruma ama başka biri var mı acaba diye de düşünüyorum uzaklık çok yaa sıkılmakta da haklı sürekli mesaj arama falan ben olsam ben de sıkılırdım sanırım.

Canım ya sen benim korkularımı anlatıyorsun biraz da biz de sizin durumunuza geleceğiz seneye ve her saniyemiz beraber geçiyor su anda.. uzakta olmak çok zor ama ben olsam onu merak ettirirdim,o seni merak etsin,üzerine gitme bence başka biri olduğunu sanmıyorum,öyle mi hissediyorsun ??

Son düzenleme:
Aslında hisetmiyorum çünkü öyle birşey olsa soğurdu benden ama şimdi sadece çok sık konuşmuyoruz yoksa aradığında falan gayet iyiyiz ne zaman geliceksin gel yanıma falan diye konuşuyoruz zaten 2 ay sonra da buraya gelecek yani dişimi 2 ay sıkmam gerekiyor. Aslında şöyle de bir durum var ben burda ailemin yanındayım ders çalışıyorum iş için hep evdeyim e ailem zaten akşam 9dan sonra hiç izin vermiyor çıkmama yani biliyor ne yaptığımı merak da etmiyor. Belki de ondan çok sık aramıyor.

Canım dediğin gibi olabilir,uzakta olmaya alışkın değilsiniz onun etkisi de olabilir,üzerine gitme,eminim seviyorsur merak da eder 5 yıl dile kolay..

Bugün karar aldım cnm o aramadan aramayacağım umarım başarabilirim :) bugün aramamıştım hiç sabah o aradı kalktım ben canım napıosn falan diye :) şimdi gözüm telefonda aramamak mesaj atmamak için başka işlerle uğraşıyorum.

benim kız kardeşimde üni de tanıştı 3 yıl birlikteydiler sonra farklı şehirlere gittiler 4 yılda öyle sürdü ilşkileri ve evlendiler. illa aşk bitecek diye birşey yok yani..

İnşallah bizim de öyle olur zaten onun ailesi beni tanıyor benimkiler onu yani ciddi düşünüyoruz ama mesafe olunca zor oluyor işte. Sanırım biraz da ben pimpirikliyim erkekleri biraz serbest bırakmak üstlerine fazla düşmemek gerekiyor ama ben pek beceremiyorum. Fazla sıkıyorum onu.

aksine mesafelerin aşk adı verilen oyunların foyasını ortaya çıkardığını düşünüyorum...
yani mesafe gerçek aşkı ölçer bence...
biraz sabret derim 5 yılın hatırına..
uzak dur pusudan ilişkini izle...
bende 2 senesini uzaktan yaşadım ilişkimin..
üniversitem bitti ve memlekete döndüm..
memleketimde 2 senede ayrı kalmak zorunda kaldık..
o aradada aileler tanıştı nişan nikah ve düğün :))
benim eşim hiç değişmemişti mesafe girince araya..
bende senın gıbı cok süpheciyim arkadaşlarına güvenmem..
inş.. mutlu olursun

Maşallah ne kadar güzel. İşte çevresi arkadaşları sorun zaten. Benim bildiğim arkadaşları var hiç sorun etmem istediği kadar gezsin ama yeni bir iki kişi var taktım yani onlara resmen ki takılcak gibiler kız avcısı resmen yani. Dediğim gibi benim de biraz psikopat bir yapım var aslında sevgilim çok mülayimdir sakindir gizli iş yapmayı hiç beceremez. Ben sürekli beni arasın mesaj atsın ilgilensin istiyorum ama çok istiyorum sanırım. Şurada dişimi sıkacağım 2 ay da bakalım nasıl geçecek.

Fazla üzerine düşme bence, o aramadan aramazsan tam tersine seni merak eder. Aradığında da sorgulamadan sıcak bir şekilde konuşursan ortada problem kalmaz diye düşünüyorum.

Bence kendini tut canım ve bir hafta kesinlikle onu arama ve ararsada cevap verme,bak nasıl arıyor nasıl değişiyor göreceksin:) Kaçan kovalanır,kovalanan kaçarmış,eskiden çok kızardım bu söze ama gerçekten doğru.)

Mesafeler benim gözümde engel olamaz.
İki birbirini seven insna için mesafeyi geç hiçbirşey engel olamaz.
Aksine mesafeler daha çok bağlar hasretlik olma felan.
Ama bence sençok fazla sıkıyormuşsun gibi geldi bana birazcık serbest bırak içini de ferah tutmaya çalış derim ben sana

Ayy bir hafta nasıl dayanırım bilmiyorum canım yani baya zor benim için 1 gün tutsam o yeter de işte

Aynen başta öyleydi aslında daha çok aramaya başlamıştı sürekli seni özlüyorum falan diyordu ama ben de seni özlüyrum diince havalandı heralde şaka bir yana gerçekten üzerine fazla düşüp sık boğaz edince olmuyor. Ben artık 5 yıl tanıyorum onu hiç sıkıntıya gelemez ama yine yapıyorum yapacağıma. Ben böyle yapınca o benim endişelendiğimi panik olduğumu falan düşünüyor bir de şu oldu mesela ben arıyorum 30 cevapsz arama arayası da gelmio bilio yine bırbır yapıcam kafasında şüpheli sorular sorucam.

havalanmıştır heralde :) aynen canım sıkboğaz etmemek en iyisi zaten bir de sıkıntıya gelemiyorsa yani iyice bunalır bu yönden kötü olur sonra.

ne mesafe ne de baska biri a$ki bitirmez bence.. Ask yoksa mesafeler bahane olur sadece.. O yuzden korkma eger gercek asksa hic bitmez..ki degilse zaten bitse ne farkeder ki?

Tabi canm yani eğer böyle bitecekse bitsin ama ben buna kendim huysuzluklarımla neden olmak istemem. Sonuçta 5 sene emek vererek yürüttük ilişkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…