Mesafeler aşkı bitirir mi?

bizde eşimle evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik.aramızda 15 saatlik yol vardı düşün artık 3 yıl boyunca 2 veya 3 ayda bir bulunduğum şehre gelir
duruma göre 1 hafta 10 gün kalır geri dönerdi evet zor günlerdi sıkıntı çok oluyordu sürekli bir telefon ucundasın inan yapışık geziyordum o telefona sabahlara kadar telefonla görüşmeler mesajlaşmalar
oturduğum yerde belki cüzdanımı unuturdum ama telefonumu aslasonra nemi oldu evlendik 4 yılı geçti bi prensesimiz var
üstüne gitme benim gibisin sende biraz kendimi gördüm inatta var demekki, güvenszlik meselesi değil aslında ama sürekli göremediğin için bi endişe var bendede olurdu illa aradığımda açmasını isterdim yaw belki işi gücü var duymadı olamazmıvelhasıl bir ilişki eğer devam edecekse karşındakide senin kadar seni seviyor ve özveri gösteriyorsa o ilişki ne olursa olsun bitmez hakkınızda
hayırlısı olsun...

her mesafe ilişkiyı bıtırmez..ama her kalpte taşıyamaz o yükü..

ben bıtışi mesafeden değil; kişinin kendınden bılırım..

canım senin durumun benim 2 sene önceki halimdi. sen anlattıkça sen de kendimi görüyorum ve sana çok veriyorum bizde ayrıydık sizin gibi ve ben senin gibiydim eşim de senin sevgilin gibiydi. çok fazla arama günde iki kere falan ara sabah ve uyurken bence. çünkü çok aramazsan da bu defa senin ilgisiz olduğunu düşünüp o da ilgisizleşir. yani tadında bırak derim ben sana. erkeklerin yapısı çok farklı anlayamazsın benden demesi... bu arada biz şimdi evlendik inşallah sende kısa zamanda evlenirsin de geçer gider bu yaşadıkların..

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Sanki hissetmiş gibi böyle aklıma takıldığını üzlüdüğümü sevdiceğim bugün pek bir sıcaktı :) Tabi bunda benim aramamamın da etkisi olabilir Bir de üstüne bir kamera görüşmesi yaptık sevgimiz pekişti özlemimiz arttı resmen olleeeyyy :) Bu arada inşallahhhh bizimki de mutlu sonla biter..

canım 5 yılı bırlıkte gecırmıssınız..kolayca unutulacak anılarınız yoktur mutlaka..hele kı unıversitede..esımle bende unv de tanıstık..3 yıl hergun gorustuk..daha sonrakı zamanda belkıı senede bırbırımızı 3 kere anca gorduk..ınsan korkuyor..ben cok agladım..benı sevmıcek ayrılcak falan dıye..cok kıskanclık yaptım..amaa o anlayısla davrandı sagolsun..ha kızdıgı zamanlarda olmadı degıl..(kıskanclık yaptıgım zamanlar ozl..) o bana hep senı sevıyorum rahat ol dıyoduu...sen de rahat ol..bunaltma ama ..cok sık arama..o kadar cok arıyosundur kı..onun aramasına belkı fırsat vermıosun sonra da benı hıc aramıyosun dıyorsundur belkıde..ben oyleydım yanı..rahat oooll..allah yazdıysa zaten hersey ıstedıgın gıbı olacak..sadece sıkmaa..olee anlayıslıymıs gıbı davran anlayıslı olmasanda..bız 7 senenın sonunda evlendık..2.5 yıllık evlıyız ve 1 yasında cok tatlı kızımız var masallah..ve esim harika bir es cok sukur..sabırlı ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…