Mesafeli Olmak

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Arkadaşlar oldum olası mesafeli olmaya çalışırım insanlarla , daha doğrusu içime sinmeyen insanlarla . Nasıl mesafeli olunur ? Benim bundan anladığım sadece muhabbet etmemek vs gibi , özellikle iş yerinde nasıl mesafeli oluyorsunuz ?

Ooooooo Mesafe var dediler geldim.
Şu an tam bahsettiğiniz haldeyim, Sürekli şirketimize gelen (iş için) üst düzey bir herif (bey demek gelmedi içimden) var.
Hatta şu an şirkette :)
Adam kapımın önünden geçerken kapıyı tıklatıp merhaba dediğinde bende merhaba dersem (asık suratla) etrafımda dolanmıyor.
Ben başka bir konu ile ilgilenirken gelip selam verdiğinde merhaba hoşgeldiniz dersem (dalgınlıkla) geliyor masama çöküyor ve başlıyor nasılsınızla başlayıp, kendini öven cümlelere..... :(
Yani Mesafe candır.
Ben mesafeyi bu herifle ancak suratımdaki gülmez sultan ifadesi ile yaratabiliyorum. :KK12:

Ooooooo Mesafe var dediler geldim.
Şu an tam bahsettiğiniz haldeyim, Sürekli şirketimize gelen (iş için) üst düzey bir herif (bey demek gelmedi içimden) var.
Hatta şu an şirkette :)
Adam kapımın önünden geçerken kapıyı tıklatıp merhaba dediğinde bende merhaba dersem (asık suratla) etrafımda dolanmıyor.
Ben başka bir konu ile ilgilenirken gelip selam verdiğinde merhaba hoşgeldiniz dersem (dalgınlıkla) geliyor masama çöküyor ve başlıyor nasılsınızla başlayıp, kendini öven cümlelere..... :KK43:
Yani Mesafe candır.
Ben mesafeyi bu herifle ancak suratımdaki gülmez sultan ifadesi ile yaratabiliyorum. :KK12:
Anladım :) Ya mesafeli olmayınca hayatımızın her alanına müdahale etmeye başlıyorlar ya ondan mesafe kesinlikle lazım diye düşünüyorum...

Back
X