Demelisiniz bence bir de instagramdan nasıl tanışılıyor ki çok merak ettimHerkese merhaba
Bundan 1 ay önce instagram sayesinde birisiyle tanıştım. 1 ay boyunca sabah akşam konuşuyorduk ve sonunda buluştuk.
Bu kişinin yeğeni ilk doğduğunda beyin kanaması geçirmiş ve yoğun bakımda kalmis o nedenle bebeğin malesef tek gözünde sorun var. Onun için bugün ameliyat olacak. Yegenini de çok ama çok seviyor.
Buluşmaya geldiğinde morali bozuktu hatta keşke bulusmasaydik dedim kendisine o da her zaman mi buluşuyoruz sanki diye söyledi.
Buluştuktan sonra ilk adımı erkekten bekleyen biri olarak ona hiç bişey yazmadim. O da bana yazmadı.benden hoslanmamis da olabilir bilemiyorum suan düşüncesini. Ama sosyal medyada kimseyi de eklemedi.
Neyse size sorum bugün ameliyat olacak yeğeni için bişey yazmalimiyim? Yoksa aksama ameliyat nasıl gecti vs mi demeliyim?
Tamam sordun artık geri çekil.
Yeğeni ameliyat olacakken buluşma ayarlayabiliyorsa 2 dk gülümseyebilirdi pekala.
Bebek de eve geçmiş anladığım kadarıyla, eve geçtiyse durumu kötü değildir.
Şimdi yazma sırası onda.
Aradı mizafya
Hayır kendisi çok mükemmel sanki.canım dun konustuk resmen 180 derece dönmus. bulusmadan once sevgılı edalarında olan beyfendı arkadas kalalımlar sonra sosyal medyada kız eklemelerınıde gorunce tamam dedım bunun karakterı sosyal medyada kız dusurmek dıye dusunup heryerden engelledım. bır ınsan nasıl bukadar dengesız olabılır gordum. begenmemıs olabılırsın ama bulusmadan once madem sevgılı gıbı davranmıcaktın. yanlısmı dusunuyorum. konusmaya bıle degmezmıs.
Hayır kendisi çok mükemmel sanki.
Bu türler çöp ya kafana bile takma hayat enerjini sömürür böylesi.
Kaç gün oldu buluşalı?
Yani evet morali yegenınr bozuk olabilir ama o gun sizinle bulusmaya gelmiş veya o gune kadar size mesaj yazmış. Gorustukten sonra yazmaması bence sizi o anlamda begenmedı
canım begenmemıs olabılır gayet normal bısey ama bulusmadan once sevgılı gıbı davranması ustume dusmesı dengesızlık gıbı geldı bana. bulusma oncesı de arkadas gıbı davransa tamam dıcektım. zaten sosyal medyada kızları eklemeye devam edınce bende heryerden engelledım. ordan kız dusurmekmıs amacı
Cok ıyı yapmıssın umrunda bile olmasın.. Ne olursa olsun sana yazması bu sekılde davranmaması gerekırdı begenmemıs bile olsa ama maalesef nerde o dusunce..
Adam arayış içinde. Sizden hoslanmis olsaydı zaten bulustugunuz gün hemen arardi. Siz de sanal dünyada üç beş gün sohbet edilince sevgili olunmuyormus anlamış oldunuz.
Aslinda dengesizlik falan degil. Resim ayri mesajlasmak, telefonda konusmak ayri.sizi goruntu olarak begenmis olabilir. AMA yuzyuze gorusunce mimikleriniz, tavriniz, giyim kusam veya konusma tarziniz hosuna bitmemis olabilir. Bir de size bulasmadan once yegeninin rahatsizligindan bahsetmis miydi? Bence Adam sizi begenmedi o yuzden suratsizdi. Yegeninin durumunu da (eger gercekse) bahane olarak soyledi. Bir de zaten siz telefon edince ise hazirlaniyorum, acelem var, sonra konusuruz demesi de gene bir bahane.canım begenmemıs olabılır gayet normal bısey ama bulusmadan once sevgılı gıbı davranması ustume dusmesı dengesızlık gıbı geldı bana. bulusma oncesı de arkadas gıbı davransa tamam dıcektım. zaten sosyal medyada kızları eklemeye devam edınce bende heryerden engelledım. ordan kız dusurmekmıs amacı
canım dun konustuk resmen 180 derece dönmus. bulusmadan once sevgılı edalarında olan beyfendı arkadas kalalımlar sonra sosyal medyada kız eklemelerınıde gorunce tamam dedım bunun karakterı sosyal medyada kız dusurmek dıye dusunup heryerden engelledım. bır ınsan nasıl bukadar dengesız olabılır gordum. begenmemıs olabılırsın ama bulusmadan once madem sevgılı gıbı davranmıcaktın. yanlısmı dusunuyorum. konusmaya bıle degmezmıs.
ay kız sorduğun kabahatHerkese merhaba
Bundan 1 ay önce instagram sayesinde birisiyle tanıştım. 1 ay boyunca sabah akşam konuşuyorduk ve sonunda buluştuk.
Bu kişinin yeğeni ilk doğduğunda beyin kanaması geçirmiş ve yoğun bakımda kalmis o nedenle bebeğin malesef tek gözünde sorun var. Onun için bugün ameliyat olacak. Yegenini de çok ama çok seviyor.
Buluşmaya geldiğinde morali bozuktu hatta keşke bulusmasaydik dedim kendisine o da her zaman mi buluşuyoruz sanki diye söyledi.
Buluştuktan sonra ilk adımı erkekten bekleyen biri olarak ona hiç bişey yazmadim. O da bana yazmadı.benden hoslanmamis da olabilir bilemiyorum suan düşüncesini. Ama sosyal medyada kimseyi de eklemedi.
Neyse size sorum bugün ameliyat olacak yeğeni için bişey yazmalimiyim? Yoksa aksama ameliyat nasıl gecti vs mi demeliyim?
Aslinda dengesizlik falan degil. Resim ayri mesajlasmak, telefonda konusmak ayri.sizi goruntu olarak begenmis olabilir. AMA yuzyuze gorusunce mimikleriniz, tavriniz, giyim kusam veya konusma tarziniz hosuna bitmemis olabilir. Bir de size bulasmadan once yegeninin rahatsizligindan bahsetmis miydi? Bence Adam sizi begenmedi o yuzden suratsizdi. Yegeninin durumunu da (eger gercekse) bahane olarak soyledi. Bir de zaten siz telefon edince ise hazirlaniyorum, acelem var, sonra konusuruz demesi de gene bir bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?