Mesaj atmalımıyım?

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.901
82.690
798
bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu aslında uzun yıllardır tanıdığımız kim bilir defalarca aynı yerde bulunmuşuzdur ama ben bu yaz onu görebildim çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.oda gözlerini benden hiç ayırmıyordu kimseye değil sadece bana koyu koyu bakıyordu. dayanamadım hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. dertleşiyor günlük konuşuyor arada şakalışıyorduk bile.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor. belki o kızı unutamyacağını anladı .bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?

Son düzenleme:
bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu uzunca boylu gözleri benimkine benzeyen kocaman simsiyah ciddi duruşlu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk defa olarak instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim'seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum sace o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu.2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş. canım acıyor tabi doğal olarak daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Kendinizi hafif tabirle "saplantili" olarak gösterecek her türlü davranıştan kaçının. Yahu günlerce mesaj atmayan, arayıp sormayan bir erkek karşısındaki kadına tırnak ucu kadar birşey hissediyor olamaz.

bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu uzunca boylu ciddi kendini işine veren sert duruşlu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk defa olarak instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim 'seninle dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum sace o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu.2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş. canım acıyor tabi doğal olarak daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?

2-3 mesaj atmakla nasıl sevsin? Tabii ki sevmiyor, siz de sevmiyorsunuz. Ama sorduğunuz oysa, yeterince hoşlanmıyor. Hoşlansaydı yazardı.

Kendinizi hafif tabirle "saplantili" olarak gösterecek her türlü davranıştan kaçının. Yahu günlerce mesaj atmayan, arayıp sormayan bir erkek karşısındaki kadına tırnak ucu kadar birşey hissediyor olamaz.
haklısın. saplantılı gibi görünmemek için umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama deli gibi kendimi yiyip bitiriyorum 8 gündür.neyse herşey geçer elbet untulur..

benim sevmediğimi neden düşündün? haklıda olabilirsin tabi sormak istedim sadece

Çünkü sevgi zamanla oluşan ve karşısındakini tanımayı gerektiren derin bir duygu. Gerçek sevgide karşınızdaki kişiyi iyi ve kötü özellikleriyle, güçlü ve zayıf yanlarıyla, olduğu gibi kabul edersiniz. Siz tanımıyorsunuz ki. Sadece uzun boylu ve ciddi olduğunu biliyorsunuz. İyi huyları, köyü huyları nedir bir bilginiz yok.

Sizinkisi beğenmeye dayalı bir şey, hoşlanma veya aşk olabilir belki.

Çünkü sevgi zamanla oluşan ve karşısındakini tanımayı gerektiren derin bir duygu. Gerçek sevgide karşınızdaki kişiyi iyi ve kötü özellikleriyle, güçlü ve zayıf yanlarıyla, olduğu gibi kabul edersiniz. Siz tanımıyorsunuz ki. Sadece uzun boylu ve ciddi olduğunu biliyorsunuz. İyi huyları, köyü huyları nedir bir bilginiz yok.

Sizinkisi beğenmeye dayalı bir şey, hoşlanma veya aşk olabilir belki.
tatlım hakkında herşeyi biliyorum uzun yıllardır komşu olduğumuz için kötü geçmişinide biliyorum.ben o geçmişe rağmen sevdim yada şuanki yaşantısı belki çok zıt gibi bana amaben onuda kabul ettim

Sesli mesaj atmışsınız cvp vermemiş bir daha sizde kesinlik yazmayın bence onu istediğinizi çok belli etmişsiniz kolay gözükmüş oldunuz bu durumda insanlar emek vermek ister elinin altındaki pek cazip gelmez. Oda sizin tek seçeneğiniz önünüze size daha çok değer vericek birileri çıkıcaktır elbette.

Sesli mesaj atmışsınız cvp vermemiş bir daha sizde kesinlik yazmayın bence onu istediğinizi çok belli etmişsiniz kolay gözükmüş oldunuz bu durumda insanlar emek vermek ister elinin altındaki pek cazip gelmez. Oda sizin tek seçeneğiniz önünüze size daha çok değer vericek birileri çıkıcaktır elbette.
haklısın

Eğer karşı taraf istiyorsa dakikasında mesaj atar. Mesajınıza dönmemezlik yapmaz. Yani benim gördüğüm bu. Etkilenmişse mutlaka arar sorar. Canınızı sıkmak istemem ama ayıp olmasın diye konuşmuş ya da kendini denemiş ama ısınamamış olma ihtimali çok yüksek. Bir iki mesajla bu kadar hayatınızın merkezine almayın lütfen. Siz değerlisiniz. Size kendinizi değersiz hissettirecek hiç kimseyle olmayın. Önünüze bakın lütfen. Rabbim size gerçekten size değer verecek ve gönlünüze hitap etmek birini çıkarsın tez zamanda. :KK200:

Eğer karşı taraf istiyorsa dakikasında mesaj atar. Mesajınıza dönmemezlik yapmaz. Yani benim gördüğüm bu. Etkilenmişse mutlaka arar sorar. Canınızı sıkmak istemem ama ayıp olmasın diye konuşmuş ya da kendini denemiş ama ısınamamış olma ihtimali çok yüksek. Bir iki mesajla bu kadar hayatınızın merkezine almayın lütfen. Siz değerlisiniz. Size kendinizi değersiz hissettirecek hiç kimseyle olmayın. Önünüze bakın lütfen. Rabbim size gerçekten size değer verecek ve gönlünüze hitap etmek birini çıkarsın tez zamanda. :KK200:
yaa ne kadar güzel insansınız çok teşekkür ederim inşallah :KK200: haklısın sanırım ayıp olmasın diye yada kendini denemek için konuştu.

bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu arada şakalışıyorduk neyseki.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış en son benimle ilk konuştuğu zamanlar sende çekip gitme ne olur diye bir şarkı atmış.
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Merhaba canım. Uzun zaman olmuş seninle forumda denk gelmeyeli.
Bence arkadaşı unutmakla başla derim. Cnku böyle günlerce yazmaz sonra sen yazınca nasılsa elimin altinda diye düşünür ve umursamaz . O yüzden boşverop hayatına girebilecek başka insanlara yol ac.

tatlım hakkında herşeyi biliyorum uzun yıllardır komşu olduğumuz için kötü geçmişinide biliyorum.ben o geçmişe rağmen sevdim yada şuanki yaşantısı belki çok zıt gibi bana amaben onuda kabul ettim

İyi de beraberlik yaşamadığınız birini gerçek anlamda nasıl tanıyabilirsiniz? Çok iyi bir öğrenci, evlat ve arkadaş olan biri çok kötü sevgili olabilir.

Konu sadece sevgili olmak da değil. Siz bu adamı gerçekten tanımıyorsunuz. Atıyorum garsonlara nasıl davrandığını, aç kaldığında, kan şekeri düştüğünde nasıl davrandığını, kindar olup olmadığını, çıkar çatışması yaşadığında nasıl olduğunu, övünme huyu var mı yok mı, kompleksleri neler, etik değerlere bağlılığı nasıl bilmiyorsunuz.

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını bile bilmiyorsunuz. Bu nasıl tanımak.

Sevgi ve hoşlantı arasında ince bir çizgi vardır.
Ama senin bu anlattıklarına bakılırsa, (senaryo yazalım);

Adamın sevgilisi veya değer verdiği biri vardı

Sonra bu kız bunu bıraktı

Ardından senle tanıştı

Yerini doldurdum sanıp

Senle mutlu mutlu mesajlaştı

Hep üstünü örtmeye, unutmaya çalıştı

Derken

Bir dürtü

Bir şüphe

Bir vesvese

Bir özlem

Çaaaaat

Kafaya vurulur

Akla eski sevdiği gelir

Ve sana zaman ayıramaz olur

Neden?

Ilk çıktığını özler, hasret duyar, arası düzelsin ister.

Böyle midir?

Ama evet ama hayır. Belki yakın belki uzak.

Ama demem o ki; başkaların kanını dindirecek yarabandı olma. 8 gündür arayıp sormuyor, bir nasılsın diye mesaj atılmıyor, üstüne üstlük senin son mesajının ardından görüldü atılıyor. Onu da geçtim, seninle arası iyiyken, gitme kal bilmem ne tarzı şarkı atılıyor. Bu sen değilsin. Gitmemesi, kalması gereken kişi sen değilsin.

Kısacası, elini ayağını çek, çek ki, ileride üzülen taraf sen olma.

Sevgi ve hoşlantı arasında ince bir çizgi vardır.
Ama senin bu anlattıklarına bakılırsa, (senaryo yazalım);

Adamın sevgilisi veya değer verdiği biri vardı

Sonra bu kız bunu bıraktı

Ardından senle tanıştı

Yerini doldurdum sanıp

Senle mutlu mutlu mesajlaştı

Hep üstünü örtmeye, unutmaya çalıştı

Derken

Bir dürtü

Bir şüphe

Bir vesvese

Bir özlem

Çaaaaat

Kafaya vurulur

Akla eski sevdiği gelir

Ve sana zaman ayıramaz olur

Neden?

Ilk çıktığını özler, hasret duyar, arası düzelsin ister.

Böyle midir?

Ama evet ama hayır. Belki yakın belki uzak.

Ama demem o ki; başkaların kanını dindirecek yarabandı olma. 8 gündür arayıp sormuyor, bir nasılsın diye mesaj atılmıyor, üstüne üstlük senin son mesajının ardından görüldü atılıyor. Onu da geçtim, seninle arası iyiyken, gitme kal bilmem ne tarzı şarkı atılıyor. Bu sen değilsin. Gitmemesi, kalması gereken kişi sen değilsin.

Kısacası, elini ayağını çek, çek ki, ileride üzülen taraf sen olma.
gerçekten muhteşem tespit mesajın için çok teşekkur ederim

İyi de beraberlik yaşamadığınız birini gerçek anlamda nasıl tanıyabilirsiniz? Çok iyi bir öğrenci, evlat ve arkadaş olan biri çok kötü sevgili olabilir.

Konu sadece sevgili olmak da değil. Siz bu adamı gerçekten tanımıyorsunuz. Atıyorum garsonlara nasıl davrandığını, aç kaldığında, kan şekeri düştüğünde nasıl davrandığını, kindar olup olmadığını, çıkar çatışması yaşadığında nasıl olduğunu, övünme huyu var mı yok mı, kompleksleri neler, etik değerlere bağlılığı nasıl bilmiyorsunuz.

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını bile bilmiyorsunuz. Bu nasıl tanımak.
sonda gülmee geldi haklısın

Merhaba canım. Uzun zaman olmuş seninle forumda denk gelmeyeli.
Bence arkadaşı unutmakla başla derim. Cnku böyle günlerce yazmaz sonra sen yazınca nasılsa elimin altinda diye düşünür ve umursamaz . O yüzden boşverop hayatına girebilecek başka insanlara yol ac.
merhaba canım haklısın öyle yapacağım yazdığın için teşekkür ederim

Back
X