- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.690
- 798
bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu aslında uzun yıllardır tanıdığımız kim bilir defalarca aynı yerde bulunmuşuzdur ama ben bu yaz onu görebildim çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.oda gözlerini benden hiç ayırmıyordu kimseye değil sadece bana koyu koyu bakıyordu. dayanamadım hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. dertleşiyor günlük konuşuyor arada şakalışıyorduk bile.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor. belki o kızı unutamyacağını anladı .bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor. belki o kızı unutamyacağını anladı .bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Son düzenleme: