- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.786
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın aynen öyle yapacağım teşekkür ederim hayırlısıArayip msj falan atma bence bekle
O ararsada sende hemen cvp verme
Ağır davranmak daha iyi bu durumda
Hakkında hayirlisi olsun
Her zaman derim ilk adımı kadın atmamalı en azından bizim ülkemizde ki adamlara bizimkilerin anında o toto kalkar çünkü bir de hoşlanılan adam aynı ortamlar da sizi görüp tanıyıp adım atmıyorsa hoşlanmıyor beğenmiyor demektir birde bunun üstüne mesaj yazınca da bunlar oluyor iştebu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu arada şakalışıyorduk neyseki.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış en son benimle ilk konuştuğu zamanlar sende çekip gitme ne olur diye bir şarkı atmış.
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
ah ah içimi yazdın yaz işte aynen olmadı de ben o kadar piskopat biri değilim beni sevmeyenin üzerine düşmemŞu mesaja geri dönmeyen tiplere deli oluyorum. Olumsuz dahi olsa bir şey yaz be adam, elin aşınmaz ya. Görüşmek istemiyorum de. Artık yazışmayalım de. Denedim olmadı de. De bir şey işte. Yok diyemezler. Cesaret ister çünkü dürüst davranmak. Böyle sıvışmak daha kolaylarına geliyor.
yok asla yazmamSize değer vermemiş demekki sesli msj a bile cvp vermemiş istese bnce çoktan yazardı artık yazmayın sakın iyce düşersiniz gözünde
Her zaman derim ilk adımı kadın atmamalı en azından bizim ülkemizde ki adamlara bizimkilerin anında o toto kalkar çünkü bir de hoşlanılan adam aynı ortamlar da sizi görüp tanıyıp adım atmıyorsa hoşlanmıyor beğenmiyor demektir birde bunun üstüne mesaj yazınca da bunlar oluyor işte
Üzdüysem kusuruma bakma ama gerçekler bunlar bir kadın ne kadar gizemli ulaşılmaz olursa o kadar kıymetli oluyor bu ayıların gözünde benim sevgilim ünlü biri yakın arkadaşım takip ediyordu kendisi uzun zamandır onu takip eden hayranları geri takip eder hiç ünlü gibi yaşamaz zaten arkadaşım ikimizin fotosunu koymuş instaya kıza mesaj atıp beni sormuştu öyle tanıştık biz kısmette varsa benim ki gibi tuhaf tanışmalarda oluyor ümidini kaybetme kısmetin seni elbet bulur bir gün
yok üzülmedim üzmedin tatlım gerçekler dediğin gibi.elbette haklısın seninde hakkında hayırlısı olsun güzel bir tanışma olmuş sizinkiÜzdüysem kusuruma bakma ama gerçekler bunlar bir kadın ne kadar gizemli ulaşılmaz olursa o kadar kıymetli oluyor bu ayıların gözünde benim sevgilim ünlü biri yakın arkadaşım takip ediyordu kendisi uzun zamandır onu takip eden hayranları geri takip eder hiç ünlü gibi yaşamaz zaten arkadaşım ikimizin fotosunu koymuş instaya kıza mesaj atıp beni sormuştu öyle tanıştık biz kısmette varsa benim ki gibi tuhaf tanışmalarda oluyor ümidini kaybetme kısmetin seni elbet bulur bir gün
++++++++++1Her zaman derim ilk adımı kadın atmamalı en azından bizim ülkemizde ki adamlara bizimkilerin anında o toto kalkar çünkü bir de hoşlanılan adam aynı ortamlar da sizi görüp tanıyıp adım atmıyorsa hoşlanmıyor beğenmiyor demektir birde bunun üstüne mesaj yazınca da bunlar oluyor işte
3 sene oldu bu sene iyiyiz maşallah 2 sene kavga gürültüden sonra :)yok üzülmedim üzmedin tatlım gerçekler dediğin gibi.elbette haklısın seninde hakkında hayırlısı olsun güzel bir tanışma olmuş sizinki
haklısın++++++++++1
Katılıyorum sonuna kadar.
Her zaman kendimi ağırdan satan kadın/erkek değerlidir.
Benim sevgilim peşimde 2 yıl koştu, kendisi benden büyük ve üst sosyeteden olmasına rağmen. Asla vazgeçmedi. Kendisi de söylüyor zaten "bana hayır diyen tek kızsın, çok farklısın" diye. Konu sahibi nacizane tavsiyem, biraz kendinizi geri çekin, erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünmeyen düz canlılardır, sevmiyorsa sevmiyordur hoşlanmamışsa yazmaz. Taktik maktik bilmezler yani. O yüzden biraz kendinizi geri çekin, açık kapı bırakmakla bırakmamak arasındaki ince çizgiyi yakalayın. Bakalım sizi merak edip, size yazacak mı. Eğer yazmazsa boşver in, nasibinizde yokmuş.
Bdv'de genel bi flört gerilimini teğet geçme hali var ya hadi hayırlısı.bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu arada şakalışıyorduk neyseki.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış en son benimle ilk konuştuğu zamanlar sende çekip gitme ne olur diye bir şarkı atmış.
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
büyük ihtimalleBaşta bir oluru var mı diye bakmış ama olmamış. Çok saplantı haline getirmeyin siz de, zorlamayın. Boşlukta kalırsa arada bir sizi yoklar, sonra yine tınlamaz gibi duruyor.