Mesaj atmalımıyım?

Karşı taraf isterse iki eli kanda da olsa size ulaşır.Bu sebeple en sağlıklısı rahat bırakmak ve yoluna devam etmek.

Şu mesaja geri dönmeyen tiplere deli oluyorum. Olumsuz dahi olsa bir şey yaz be adam, elin aşınmaz ya. Görüşmek istemiyorum de. Artık yazışmayalım de. Denedim olmadı de. De bir şey işte. Yok diyemezler. Cesaret ister çünkü dürüst davranmak. Böyle sıvışmak daha kolaylarına geliyor.

Size değer vermemiş demekki sesli msj a bile cvp vermemiş istese bnce çoktan yazardı artık yazmayın sakın iyce düşersiniz gözünde

bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu arada şakalışıyorduk neyseki.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış en son benimle ilk konuştuğu zamanlar sende çekip gitme ne olur diye bir şarkı atmış.
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Her zaman derim ilk adımı kadın atmamalı en azından bizim ülkemizde ki adamlara bizimkilerin anında o toto kalkar çünkü bir de hoşlanılan adam aynı ortamlar da sizi görüp tanıyıp adım atmıyorsa hoşlanmıyor beğenmiyor demektir birde bunun üstüne mesaj yazınca da bunlar oluyor işte

Şu mesaja geri dönmeyen tiplere deli oluyorum. Olumsuz dahi olsa bir şey yaz be adam, elin aşınmaz ya. Görüşmek istemiyorum de. Artık yazışmayalım de. Denedim olmadı de. De bir şey işte. Yok diyemezler. Cesaret ister çünkü dürüst davranmak. Böyle sıvışmak daha kolaylarına geliyor.
ah ah içimi yazdın yaz işte aynen olmadı de ben o kadar piskopat biri değilim beni sevmeyenin üzerine düşmem

Her zaman derim ilk adımı kadın atmamalı en azından bizim ülkemizde ki adamlara bizimkilerin anında o toto kalkar çünkü bir de hoşlanılan adam aynı ortamlar da sizi görüp tanıyıp adım atmıyorsa hoşlanmıyor beğenmiyor demektir birde bunun üstüne mesaj yazınca da bunlar oluyor işte
:KK42:

Üzdüysem kusuruma bakma ama gerçekler bunlar bir kadın ne kadar gizemli ulaşılmaz olursa o kadar kıymetli oluyor bu ayıların gözünde benim sevgilim ünlü biri yakın arkadaşım takip ediyordu kendisi uzun zamandır onu takip eden hayranları geri takip eder hiç ünlü gibi yaşamaz zaten arkadaşım ikimizin fotosunu koymuş instaya kıza mesaj atıp beni sormuştu öyle tanıştık biz kısmette varsa benim ki gibi tuhaf tanışmalarda oluyor ümidini kaybetme kısmetin seni elbet bulur bir gün

Üzdüysem kusuruma bakma ama gerçekler bunlar bir kadın ne kadar gizemli ulaşılmaz olursa o kadar kıymetli oluyor bu ayıların gözünde benim sevgilim ünlü biri yakın arkadaşım takip ediyordu kendisi uzun zamandır onu takip eden hayranları geri takip eder hiç ünlü gibi yaşamaz zaten arkadaşım ikimizin fotosunu koymuş instaya kıza mesaj atıp beni sormuştu öyle tanıştık biz kısmette varsa benim ki gibi tuhaf tanışmalarda oluyor ümidini kaybetme kısmetin seni elbet bulur bir gün
yok üzülmedim üzmedin tatlım gerçekler dediğin gibi.elbette haklısın seninde hakkında hayırlısı olsun güzel bir tanışma olmuş sizinki

++++++++++1
Katılıyorum sonuna kadar.

Her zaman kendimi ağırdan satan kadın/erkek değerlidir.
Benim sevgilim peşimde 2 yıl koştu, kendisi benden büyük ve üst sosyeteden olmasına rağmen. Asla vazgeçmedi. Kendisi de söylüyor zaten "bana hayır diyen tek kızsın, çok farklısın" diye. Konu sahibi nacizane tavsiyem, biraz kendinizi geri çekin, erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünmeyen düz canlılardır, sevmiyorsa sevmiyordur hoşlanmamışsa yazmaz. Taktik maktik bilmezler yani. O yüzden biraz kendinizi geri çekin, açık kapı bırakmakla bırakmamak arasındaki ince çizgiyi yakalayın. Bakalım sizi merak edip, size yazacak mı. Eğer yazmazsa boşver in, nasibinizde yokmuş.

Kesinlikle bi daha yazmayin. Ciddi anlamda size karsi ilgisi olan birinin hic bir sebep göstermeden böyle uzaklaşmasi hayra alamet degildir ,olamaz da..Bi erkek bi kadindan gercek anlamda hoşlanıyorsa, onu asla yalniz ,cevapsız birakmaz.Zaman gecirmis maalesef sizinle..

++++++++++1
Katılıyorum sonuna kadar.

Her zaman kendimi ağırdan satan kadın/erkek değerlidir.
Benim sevgilim peşimde 2 yıl koştu, kendisi benden büyük ve üst sosyeteden olmasına rağmen. Asla vazgeçmedi. Kendisi de söylüyor zaten "bana hayır diyen tek kızsın, çok farklısın" diye. Konu sahibi nacizane tavsiyem, biraz kendinizi geri çekin, erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünmeyen düz canlılardır, sevmiyorsa sevmiyordur hoşlanmamışsa yazmaz. Taktik maktik bilmezler yani. O yüzden biraz kendinizi geri çekin, açık kapı bırakmakla bırakmamak arasındaki ince çizgiyi yakalayın. Bakalım sizi merak edip, size yazacak mı. Eğer yazmazsa boşver in, nasibinizde yokmuş.
haklısın

Başta bir oluru var mı diye bakmış ama olmamış. Çok saplantı haline getirmeyin siz de, zorlamayın. Boşlukta kalırsa arada bir sizi yoklar, sonra yine tınlamaz gibi duruyor.

bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. o gayet ciddi mesajlarıma cevap yazıyordu arada şakalışıyorduk neyseki.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk ilk zamanlar o yazıyordu sonra hep ben yazmaya başladım 4 günde bir vs. en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış en son benimle ilk konuştuğu zamanlar sende çekip gitme ne olur diye bir şarkı atmış.
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor.bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Bdv'de genel bi flört gerilimini teğet geçme hali var ya hadi hayırlısı. :KK51:

Eyy sevgili konu sahibesi ve etkilendiği adama ulaşmanın yollarını arayan tüm potansiyel konu sahibeleri :KK3:

Hepimiz istiyoruz ki her şey doğal bi romantizm içinde gelişsin, ilk görüşte karşılıklı bi etkileşim olsun, o etkileşimi belli bi noktaya taşıyacak kadar yüz yüze vaktimiz olsun.:KK36:

Oluyor mu peki? Tabi ki çoğu zaman olmuyor. :bicak: İş yine sosyal medyaya, taktiklere, flörtöz oyunlara kalıyor.

Peki bu durumda neden, niye, niçin panikle hareket ediyosunuz? Taktikler nerede, o güzelim flört gerilimi nerede, yılların sıcak soğuk taktiği nerede? :KK37:

Neden adamın ilginizden emin olmasına izin veriyorsunuz? Bi insanın sizin hakkınızda gerçekten oturup düşünmesini istiyosanız sizi sınıflandırmasına, bi kategoriye dahil etmesine izin vermeyin, kafasını karıştırın ki ortada çözmeye değer bi şeyler olsun.:confused:

Kadın erkek hiç fark etmez, sıfır veriyle benden hoşlanan biri... adı üstünde benden hoşlanan biridir. Ve gelen arama gibi yapılacak şeyler listesi üç seçenekten ibarettir, kabul et, reddet, beklemeye al. :110: Siz reddedilmek ya da beklemeye alınmak istiyor musunuz? Tabi ki hayır.

Oysaki karşınızda sizi merak eden, tanımak anlamak isteyen, sizde gördüklerine göre uzaklaşan yakınlaşan biri varsa ne yapacağınızı düşünmeniz gerekir, sizin de onu tanımanız anlamanız gerekir.

Hele bi de bu kişi ufak oyunlarla yormadan karışık sinyallerle kafanızı karıştırıp sizi heyecanlandırabiliyorsa voilà, artık onun için gerçek bi mesai harcamaya, onu düşünmeye ve günün onunda onu istemeye başlarsınız. :KK36:

O nedenle öyle peşinen kendini kaptırmak yerine, biraz heyecan, biraz tutku, biraz taktik, biraz macera peşinde olun, sonrasını o düşünsün. :KK8:

Back
X