Mesaj atmalımıyım?

Size yıldırım düşse bile ona kısa devre bile yapmamış. Bence umut verip güven aşılayın olmadı aaa cık demesındense baştan bırsey hıssetmedıgını bellı etmesı daha dogru olmus. Sız bu kadar seyden helyum yemiş balon gibi havalardaymışsınız birde aranızda samimi duygular olsa bunun yıkımı daha kötü olurmuş🙅‍♀️
Nasipten öte köy yok. Umarım en az sizin kadar sizden hoşlanan biri çıkar karşınıza🤗

Size yıldırım düşse bile ona kısa devre bile yapmamış. Bence umut verip güven aşılayın olmadı aaa cık demesındense baştan bırsey hıssetmedıgını bellı etmesı daha dogru olmus. Sız bu kadar seyden helyum yemiş balon gibi havalardaymışsınız birde aranızda samimi duygular olsa bunun yıkımı daha kötü olurmuş🙅‍♀️
Nasipten öte köy yok. Umarım en az sizin kadar sizden hoşlanan biri çıkar karşınıza🤗
aslında oda ilgiliydi tatlım muhabettimiz güzeldi geleceğe dair planları o kurmuştu sende çok abarttın durup dururken umutlanmadım bende karşımdaki adamın gözlerini benden ayırmadığını ben biliyorum.

aslında oda ilgiliydi tatlım muhabettimiz güzeldi geleceğe dair planları o kurmuştu sende çok abarttın durup dururken umutlanmadım bende karşımdaki adamın gözlerini benden ayırmadığını ben biliyorum.
Demekki göz teması yeterli olmamış? Yada aradığı şeyi bulamamıştır. Yada başka adaylara yönelmiştir. Erkeklerin yapmadığı şey değil ki malesef. Millet nikahtan dönüyor doğru insan değil diye.. Her geleceğe dair plan yaptıklarımız hayatımızda kalmıyor malesef ki. Tabi ki ne yaşadığını en iyi sen bilirsin biz yazdığın kadarına yorum yaparız. Bazen frekans tutmayınca tutmuyor işte.

İnstada tanısılıp uc gun yazısılıp yazısma kesılınce acıyan o canınız, ahirette hesap sorar size bu basit sey ıcın mı acıttın beni diye
Canınızın kıymeti olsun

Mesaj atma bekle. Zorla kendine baglayanlar cok var. Sonra zorla elinde tutma cabasina girmek zorunda kaliyorlar.

İnstada tanısılıp uc gun yazısılıp yazısma kesılınce acıyan o canınız, ahirette hesap sorar size bu basit sey ıcın mı acıttın beni diye
Canınızın kıymeti olsun
tatlım instada tanışmadım yıllardır komşumuuz her zaman gördüğüm birisi instasını buldum sadece nasıl ookuyorsunuz anlamadım

bu yaz dikkatimi çeken bir beyfendi oldu çok çok etkilendim her göz göze gelişimde dizlerimin bağı çözülüyordu.oda gözlerini benden hiç ayırmıyordu kimseye değil sadece bana koyu koyu bakıyordu. dayanamadım hayatımda ilk olarak ben açıldım instagramını buldum ve mesajı attım ilk başta duraksadı sonra 'konuşmak isterim seninle' dedi.ayda geziyordum tabi ne yemek ne uyku mutluydum. dertleşiyor günlük konuşuyor arada şakalışıyorduk bile.ama 2 3 günde bir yazşıyorduk en son konuşmamızdan 8 gün geçti ve en son ben sesli mesaj atmıştım dönmemiş eskiden her gün hikaye atan adam artık girip çıkıyor sadece instagrama bir aydır hiç birşey atmamış
. canım acıyor tabi doğal olarak. daha önce terk edilmiş piskolojik olarak iyi değil belkide hala acı çekiyor. belki o kızı unutamyacağını anladı .bilmiyorum ne yapmalıyım? sevseydi yazardı dimi? unutmalıyım dimi?
Asla mesaj atma

Kesinlikle yazma, sana yazmak isteyen insan iki eli kanda da olsa her şekilde yazardı.
İnstagramını da neden bir insan için kapatıyorsun ki? Farkında bile değildir, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi oluyor böyle.
Biliyorum söylemesi zor, benim de başıma gelmişti. Onur kırıcı oluyor biraz ama unut ve yoluna devam et.

Niye kapattın kuzum degmıyor sen gezıp tozdukca degerın anlasılıyor
kuzum o hesabı ona yazmak için yazmıştım kendi kişisel hesabımı kullanıyorum gezip tozuyorum zaten ondan sonra çok değiştim makyajım kıyafetim dışardayım hep ))))

Kesinlikle yazma, sana yazmak isteyen insan iki eli kanda da olsa her şekilde yazardı.
İnstagramını da neden bir insan için kapatıyorsun ki? Farkında bile değildir, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi oluyor böyle.
Biliyorum söylemesi zor, benim de başıma gelmişti. Onur kırıcı oluyor biraz ama unut ve yoluna devam et.
baya onur kırıcı oldu kişisel intagramım değildi zaten ona yazmka için açıştım kendi kişisel hesabım var.

Back
X