Mesaj attı ama atmasa daha iyiydi!!

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Kızlar günaydın,
1 hafta önce ayrıldığımız erkek arkadaşım bana dün gece mesaj attı. Ben dün yılbaşına arkadaşlarımla kuzenimin evinde girdim. Herkese onu anlattım gözüm hep telefonda mesaj atmasını gel yeniden başlayalım ben hatamı anladım demesini bekledim.
Beklediğim mesaj 3 gibi geldi ama ne yazdı bir bilseniz...
"Çok güzel bir ilişkimiz vardı ayrıldık. Belki senin hatandan belki benim hatamdan bitti. Sen benim geleceğim olacaktın. Ayrı olduğumuz süre bazen tekrar olur gibi geldi bazen olmaz gibi geldi. Ben ilk defa böyle bir hafta boyunca kötü oldum. Ama artık anladım ki biz bir daha olamayız. Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın. Bu gece sana olan saygım bitti unutmamı hızlandırdın sonsuza kadar bitirdin"
Yazdı. Sonra bir de her yerden engellemiş aramamı bile engellemiş. Bana nasıl bunları diyebildi!!!
1 haftadır bekliyordum aldım cevabımı. Değmezmiş hem de hiç...

Demekki sana hic guveni yokmus yazdigi mesajdan bunu anladim bn bide en iyisi olmus bnce insallah hep mutlu olursun sende

Siz onceki konunuzda barismayi dusunmediginizi yazmiyor muydunuz, simdi gozunuz telefonda mesaj bekleyecek kadar fikrinizi mi degistirmistiniz ben takip edemedim arayi.

Nerde olduğunuzu biliyor muydu ki? Neden erkeklerle beraber gireceksin vs yazmış anlamadım. Siz bir şey yazdiniz mı cevap olarak ?

Bilmiyorum ki nereden görmüş. Bir kaç erkek arkadaşımız da vardı ama ne olacaktı yani ben nispet yapar gibi fotoğraf falan koymadım. Evet cevap yazdım önce engellemişti sonra engelimi kaldırmış cevap bekliyordu galiba ikinci kere atınca mesajı gitti. Kızdım ben seni hala seviyorken başka erkeklere mi bakıcam bana nasıl bunu yakıştırırsın ben böyle bi insan mıyım falan bir sürü şey, okuyup cevap da yazmadı geri engelledi.

Demekki sana hic guveni yokmus yazdigi mesajdan bunu anladim bn bide en iyisi olmus bnce insallah hep mutlu olursun sende

Bence de hiç güveni yokmuş yurtdışında da neler yaptığımı düşünüyordu ki bu kadar sorun ediyordu.

Siz onceki konunuzda barismayi dusunmediginizi yazmiyor muydunuz, simdi gozunuz telefonda mesaj bekleyecek kadar fikrinizi mi degistirmistiniz ben takip edemedim arayi.

Ben bu şekilde olursa barışmayı düşünmemiştim ama bir tarafım onu hep özlemişti, hatamı anladım gel demesini beklemişti...

E allah kurtarmış işte. Bu adam böyle bişey yapmasa sizin vazgeçeceğiniz yoktu.
Gerçi şimdi dönse bütün yaptıklarına rağmen yine kucak açarsınız gibi geliyor bana.

Bence de allah kurtardı ben hep ondaki iyi tarafı görmek isteyecektim ama biz birbirimizi seviyoruz diyecektim bunu yapmasaydı.
O kadar da gurursuz değilim merak etmeyin :) zaten artık iğrendim

Yuuuhh diyorum bu şekilde yazma cesaretini nerden almış erkeklerle gireceksin belki bişeyler yasayacaksin ne demek karaktersizmis namusuna laf atacak insandan sana hayir gelmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…