Demekki sana hic guveni yokmus yazdigi mesajdan bunu anladim bn bide en iyisi olmus bnce insallah hep mutlu olursun sendeKızlar günaydın,
1 hafta önce ayrıldığımız erkek arkadaşım bana dün gece mesaj attı. Ben dün yılbaşına arkadaşlarımla kuzenimin evinde girdim. Herkese onu anlattım gözüm hep telefonda mesaj atmasını gel yeniden başlayalım ben hatamı anladım demesini bekledim.
Beklediğim mesaj 3 gibi geldi ama ne yazdı bir bilseniz...
"Çok güzel bir ilişkimiz vardı ayrıldık. Belki senin hatandan belki benim hatamdan bitti. Sen benim geleceğim olacaktın. Ayrı olduğumuz süre bazen tekrar olur gibi geldi bazen olmaz gibi geldi. Ben ilk defa böyle bir hafta boyunca kötü oldum. Ama artık anladım ki biz bir daha olamayız. Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın. Bu gece sana olan saygım bitti unutmamı hızlandırdın sonsuza kadar bitirdin"
Yazdı. Sonra bir de her yerden engellemiş aramamı bile engellemiş. Bana nasıl bunları diyebildi!!!
1 haftadır bekliyordum aldım cevabımı. Değmezmiş hem de hiç...
Nerde olduğunuzu biliyor muydu ki? Neden erkeklerle beraber gireceksin vs yazmış anlamadım. Siz bir şey yazdiniz mı cevap olarak ?
nereden çıkarmış erkekleri filan?:/ manyak mı ne
Demekki sana hic guveni yokmus yazdigi mesajdan bunu anladim bn bide en iyisi olmus bnce insallah hep mutlu olursun sende
Siz onceki konunuzda barismayi dusunmediginizi yazmiyor muydunuz, simdi gozunuz telefonda mesaj bekleyecek kadar fikrinizi mi degistirmistiniz ben takip edemedim arayi.
Ekside bir yorum okudum o mu acaba.
Senin ex takintili. Bitmesi cok cokk iyi olmus.
E allah kurtarmış işte. Bu adam böyle bişey yapmasa sizin vazgeçeceğiniz yoktu.
Gerçi şimdi dönse bütün yaptıklarına rağmen yine kucak açarsınız gibi geliyor bana.
İçine otursun diye duygusal konuşmuş bence.
yılbaşına erkeklerle mi girdin :))
bunun için mi bir haftadır üzülüyordun..
Sen benim geleceğim olacaktın vs vsHangi kısmı içime otursun diye anlamadım seni çok sevdim kısmı mı erkeklerle bir şeyler yaşayacaksın belki kısmı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?