Yok aslında sitemli sert bi mesaj attım ama belki sağlam bir küfür ile yol vermem gerekirdi onu yapamadım işte keşke yapsaydım
Yanlış anlama ama tutamıcam kendimi gülücemyani mesaja duygusal başlayıp çok afedersin o...puymuşsun gibi bitirmesi bi tuhaf geldi fıkra gibi adama bak. Boşver bu manyaktan ayrıldığın iyi olmuş. Sakın kendini üzme sana saygisi olmayan bir herif icin.
Ağzınızı yoklamak için böyle demiş.
Kendini ispat etmeye çabalayıp yazarsan hem hala onu düşündüğünü hem biriyle herhangi bir yakınlık kurmadığını anlamak içindir.
tekrar mesaj atar bu sana istedigini vermissinBilmiyorum ki nereden görmüş. Bir kaç erkek arkadaşımız da vardı ama ne olacaktı yani ben nispet yapar gibi fotoğraf falan koymadım. Evet cevap yazdım önce engellemişti sonra engelimi kaldırmış cevap bekliyordu galiba ikinci kere atınca mesajı gitti. Kızdım ben seni hala seviyorken başka erkeklere mi bakıcam bana nasıl bunu yakıştırırsın ben böyle bi insan mıyım falan bir sürü şey, okuyup cevap da yazmadı geri engelledi.
aynennn ise biliyor zaarHAHAha ayni mesaj bana da geldi. Hemen soyleyeyim, ben barismak istiyorum ama burnun kaf daginda bunu soyleyemem seni kizdirayim yapmadigin seyler soyleyeyim ki bana geri donus yap ve kavga edelim sen kendini kotu hisset yapmadim falan da sonra barisalim. Birebir ayni msj geldi banada evdeyim ne diyosun falan derken dank etti. Durup dururken bir insan nie mesaja guzel baslayip olmaz artik falan diye bitirir zaten bitmis cunku bir dusun istersen?
pembe gözlüklerini çıkarmalısın terketmek için blöf yapmış oyunlara gelme aklını kullan bidaha yüzüne bile bakma.Kızlar günaydın,
1 hafta önce ayrıldığımız erkek arkadaşım bana dün gece mesaj attı. Ben dün yılbaşına arkadaşlarımla kuzenimin evinde girdim. Herkese onu anlattım gözüm hep telefonda mesaj atmasını gel yeniden başlayalım ben hatamı anladım demesini bekledim.
Beklediğim mesaj 3 gibi geldi ama ne yazdı bir bilseniz...
"Çok güzel bir ilişkimiz vardı ayrıldık. Belki senin hatandan belki benim hatamdan bitti. Sen benim geleceğim olacaktın. Ayrı olduğumuz süre bazen tekrar olur gibi geldi bazen olmaz gibi geldi. Ben ilk defa böyle bir hafta boyunca kötü oldum. Ama artık anladım ki biz bir daha olamayız. Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın. Bu gece sana olan saygım bitti unutmamı hızlandırdın sonsuza kadar bitirdin"
Yazdı. Sonra bir de her yerden engellemiş aramamı bile engellemiş. Bana nasıl bunları diyebildi!!!
1 haftadır bekliyordum aldım cevabımı. Değmezmiş hem de hiç...
pembe gözlüklerini çıkarmalısın terketmek için blöf yapmış oyunlara gelme aklını kullan bidaha yüzüne bile bakma.
Ya sen bu adamın kahrını nasıl ve neden çektin? Ağır dengesiz sağlam bünyeyi iflas ettirir bu yaHahahah gülün tabi ya bence de çok komik yani mesajdaki dengesizliğe hiç girmiyorum bile :)) bu arada engellemişti ya her yerden whatsapptan engelimi kaldırmış snapchatten eklemiş hahahah
Kendini senden ezik görüyor belliki canım bir daha yazarsa tersle gitsin. Benzeri başıma geldi. İletişim halindeyken sürekli ilgi istiyor, sorun çıkarıyordu. Bitirince de başkası mı var, kim var, biriyle mı sevgilisin vs gibi seyler yazıyordu . Tabii bir şeyler yaşadın vs gibi yazamaz, dediğine pişman ederim. Seninki çok daha ileriye gitmiş. Sen onu engelle şimdi de canım,bir daha da iletişime geçme. Özgüveni eksik biriyle nasıl yapacaksinki ,bir de sana yakıştırdığı şey çok iğrenç.
Ya sen bu adamın kahrını nasıl ve neden çektin? Ağır dengesiz sağlam bünyeyi iflas ettirir bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?