Mesaj attı ama atmasa daha iyiydi!!

Yok aslında sitemli sert bi mesaj attım ama belki sağlam bir küfür ile yol vermem gerekirdi onu yapamadım işte keşke yapsaydım

Küfür de değil de, "ben hala seni severken başka erkeklere mi bakıcam", "bana nasıl yakıştırdın bunu" falan çok adam yerine koymak olmuş, ona yönelik olmuş.. Hakkımda böyle iğrenç şeyler düşünen, kuran bir zihniyetten kurtulduğumu gösterdiğin için teşekkür ederim, sevgi mevgi hiç bir şey kalmadı artık hissi vermek lazım...
Neyse artık, umarım zorlamaz, bel altı davranan bir insan uzatabilir de bunu.

Bazi erkekler ş.r.f.z olurlar ayrilinca vicdan azabi cekmemk vekarsindaki suclamak icin uydururlar iste bunlardan hayr gelmez
Yapmadigin birseyi yaptin gibi soylemek bunu hayal edip karsi tarafi suclamak sadece vicdan cekmemek icin

Kompleksli bir tip belli ki. Tekrar deneyelim diye net bir adım atamıyor çünkü egosu sarsılır, onun yerine problem yaratıp tahrik edici bir üslupla mesaj atarak sizinle irtibata geçmeye çalışmış.
Mesaj içeriğindeki "Erkeklerle berabersin" tarzındaki suçlayıcı cümlesi tamamen kurgu.

Kişi kendinden bilir işi derler artık kendisi yılbaşına nasıl girdiyse değmez bunlara diyoruz anlatamıyoruz illa duvara toslamanız mı gerek hakikati görmek için?

Ağzınızı yoklamak için böyle demiş.
Kendini ispat etmeye çabalayıp yazarsan hem hala onu düşündüğünü hem biriyle herhangi bir yakınlık kurmadığını anlamak içindir.

Yanlış anlama ama tutamıcam kendimi gülücem yani mesaja duygusal başlayıp çok afedersin o...puymuşsun gibi bitirmesi bi tuhaf geldi fıkra gibi adama bak. Boşver bu manyaktan ayrıldığın iyi olmuş. Sakın kendini üzme sana saygisi olmayan bir herif icin.

klasik zeytinyağı cinsinden bir erkek
önceki konularınızı bilmiyorum ama sizi suçlu hissettirerek bitirip kenardan seyrediyor.

Terbiyesiz.siz bu adamla mı birlikye olup hayatınızı mahvetmeyi düşünüyor sunuz.güvensizliğin üzerine kuruln ilişkide srndn başka kimse yıpranmaz...

Hahahah gülün tabi ya bence de çok komik yani mesajdaki dengesizliğe hiç girmiyorum bile :)) bu arada engellemişti ya her yerden whatsapptan engelimi kaldırmış snapchatten eklemiş hahahah

Ağzınızı yoklamak için böyle demiş.
Kendini ispat etmeye çabalayıp yazarsan hem hala onu düşündüğünü hem biriyle herhangi bir yakınlık kurmadığını anlamak içindir.

Bir daha yazsa dahi yazmayacağım... İstediğini vermeyeceğim..

HAHAha ayni mesaj bana da geldi. Hemen soyleyeyim, ben barismak istiyorum ama burnun kaf daginda bunu soyleyemem seni kizdirayim yapmadigin seyler soyleyeyim ki bana geri donus yap ve kavga edelim sen kendini kotu hisset yapmadim falan da sonra barisalim. Birebir ayni msj geldi banada evdeyim ne diyosun falan derken dank etti. Durup dururken bir insan nie mesaja guzel baslayip olmaz artik falan diye bitirir zaten bitmis cunku bir dusun istersen?

tekrar mesaj atar bu sana istedigini vermissin

aynennn ise biliyor zaar

Kendini senden ezik görüyor belliki canım bir daha yazarsa tersle gitsin. Benzeri başıma geldi. İletişim halindeyken sürekli ilgi istiyor, sorun çıkarıyordu. Bitirince de başkası mı var, kim var, biriyle mı sevgilisin vs gibi seyler yazıyordu . Tabii bir şeyler yaşadın vs gibi yazamaz, dediğine pişman ederim. Seninki çok daha ileriye gitmiş. Sen onu engelle şimdi de canım,bir daha da iletişime geçme. Özgüveni eksik biriyle nasıl yapacaksinki ,bir de sana yakıştırdığı şey çok iğrenç.

pembe gözlüklerini çıkarmalısın terketmek için blöf yapmış oyunlara gelme aklını kullan bidaha yüzüne bile bakma.

Hahahah gülün tabi ya bence de çok komik yani mesajdaki dengesizliğe hiç girmiyorum bile :)) bu arada engellemişti ya her yerden whatsapptan engelimi kaldırmış snapchatten eklemiş hahahah
Ya sen bu adamın kahrını nasıl ve neden çektin? Ağır dengesiz sağlam bünyeyi iflas ettirir bu ya

evet ya bu nasıl iğrenç bir ruh halidir. ne kadar iğrenç bir insana dönüştü artık tanıyamıyorum onu. bir de dün gece böyle mesaj atıp beni engelledikten sonra tüm tanıdıklarımı da silmiş sosyal medyadan :) küçücük kuzenlerimi bile silmiş yani düşünebiliyor musunuz böyle hastalıklı bir insan

Ya sen bu adamın kahrını nasıl ve neden çektin? Ağır dengesiz sağlam bünyeyi iflas ettirir bu ya

Ben de anlamıyorum inanın. Ya bende peygamber sabrı varmış, ya aşktan gözüm körmüş, ya da işler bu kadar kötüleşince gösterdi gerçek yüzünü. Ya bir de dün gece minnacık kuzenlerimi falan silmiş onların ne suçu varsa, iyice iğrendim. Ben de onun ailesini silmemiştim hala saygısızlık olmasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…