ben seni hala seviyorken başka erkeklere mi bakıcam bana nasıl bunu yakıştırırsın ben böyle bi insan mıyım falan bir sürü şey, okuyup cevap da yazmadı geri engelledi.
Aa ben ekşide de yazarım :) ama bu konuyla ilgili bir şey yazmadım :)
Yuuuhh diyorum bu şekilde yazma cesaretini nerden almış erkeklerle gireceksin belki bişeyler yasayacaksin ne demek karaktersizmis namusuna laf atacak insandan sana hayir gelmez zaten
Allah kurtarmış sizi.
Nasıl bir yakıştırma bu böyle...
Adamın bastırmaya çalıştığı aşırı bir kıskançlığı varmış.
Bence onu tatmin etmiştir bu mesaj da.
Yazan erkekti zaten.Ex'ine saydirip durmustu.
Faceden surdan burdan eglendigini gorup, kendisi yalnizligin dibine vurduysa ve birazda ictiyse kafasinda kurup kurup sana mesaj atmis olabilir . Her ne sebeple olursa olsun onu engelleyen taraf sen olmalisin.
Senin herkesle yatacak kapasitede olduğunu düşünmüş ne iğrenç.
İçinde hiç güven yokmuş.
Evet çok şükür gördüm gerçek yüzünü... Onun için üzülmeyi, "biz çok güzeldik niye böyle oldu" demeyi bıraktım çok şükür.
Böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalınca kendimi açıklama ve sitem ihtiyacı hissettim. Keşke hiç cevap bile vermeseydim...
O olduğunu sanmıyorum yalan söylemediyse ekşide çaylaktı en son...
Evet alkolün etkisiyle atmış rakı içmişler baya ama gerçek yüzünü görmüş oldum. Terbiyesiz...
Ablaları falan ekliydi bende sosyal medyada. Sizce onları silmeli miyim?
Ya garip hem mesaj atıyor o kadar aradan sonra nasıl olsa bitiridin şimdi neden mesaj atıyorsun? Bilmiyorum belki de aklında kurmuş senin mutlu olduğunu sanmış senden cevap beklemiş olabilir canım
Cevap verme konusunda haklısınız ben de çıldırırdım duramazdım heralde ama biraz yumuşak geldi mesajınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?