Mesaj attı ama atmasa daha iyiydi!!

Allah kurtarmış sizi.
Nasıl bir yakıştırma bu böyle...
Adamın bastırmaya çalıştığı aşırı bir kıskançlığı varmış.

ben seni hala seviyorken başka erkeklere mi bakıcam bana nasıl bunu yakıştırırsın ben böyle bi insan mıyım falan bir sürü şey, okuyup cevap da yazmadı geri engelledi.

Bence onu tatmin etmiştir bu mesaj da.

Aa ben ekşide de yazarım :) ama bu konuyla ilgili bir şey yazmadım :)

Yazan erkekti zaten. Ex'ine saydirip durmustu.

Faceden surdan burdan eglendigini gorup, kendisi yalnizligin dibine vurduysa ve birazda ictiyse kafasinda kurup kurup sana mesaj atmis olabilir . Her ne sebeple olursa olsun onu engelleyen taraf sen olmalisin.

Acaba kendi mi öyle kadınlı kızlı ,ne demekse artık,takıldı da acısını sizden çıkardı.
Araştırmakta fayda var.

Yuuuhh diyorum bu şekilde yazma cesaretini nerden almış erkeklerle gireceksin belki bişeyler yasayacaksin ne demek karaktersizmis namusuna laf atacak insandan sana hayir gelmez zaten

Evet ya biz 1 yıldır beraberdik hiç mi tanımadı beni böyle bir insan olmadığımı hiç mi görmedi
Yazık emeklerime geçen zamanıma yazık ya

Senin herkesle yatacak kapasitede olduğunu düşünmüş ne iğrenç.
İçinde hiç güven yokmuş.

Allah kurtarmış sizi.
Nasıl bir yakıştırma bu böyle...
Adamın bastırmaya çalıştığı aşırı bir kıskançlığı varmış.

Bence onu tatmin etmiştir bu mesaj da.

Evet çok şükür gördüm gerçek yüzünü... Onun için üzülmeyi, "biz çok güzeldik niye böyle oldu" demeyi bıraktım çok şükür.

Böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalınca kendimi açıklama ve sitem ihtiyacı hissettim. Keşke hiç cevap bile vermeseydim...

O olduğunu sanmıyorum yalan söylemediyse ekşide çaylaktı en son...

Evet alkolün etkisiyle atmış rakı içmişler baya ama gerçek yüzünü görmüş oldum. Terbiyesiz...

Ablaları falan ekliydi bende sosyal medyada. Sizce onları silmeli miyim?

Cevap verme konusunda haklısınız ben de çıldırırdım duramazdım heralde ama biraz yumuşak geldi mesajınız.

Ya garip hem mesaj atıyor o kadar aradan sonra nasıl olsa bitiridin şimdi neden mesaj atıyorsun? Bilmiyorum belki de aklında kurmuş senin mutlu olduğunu sanmış senden cevap beklemiş olabilir canım

Onlarla iliski disinda bir arkadasligin varsa tabi ki silme ama sadece zamaninda iliskiniz var diye eklediysen sil.

Belden aşağı vurmuş resmen.

Keşke siz de acıtıcı bir şey yazsaydınız. Şahsen bana "birileriyle belki de bir şeyler yaşayacaksın" diyen adamın ağzına ederdim.

Dön önüne bak üzülme bence üzülme çünkü Seni yanlış analiz etmiş nasil bir karakteri olduğunu göstermiş.

Cevap verme konusunda haklısınız ben de çıldırırdım duramazdım heralde ama biraz yumuşak geldi mesajınız.

Yok aslında sitemli sert bi mesaj attım ama belki sağlam bir küfür ile yol vermem gerekirdi onu yapamadım işte keşke yapsaydım

Rezil ötesi bir mesaj. Ayrılmışım gitmiş sana ne yahu istediğimle birlikte de olabilirim. Bu şekilde sen nasıl beni rencide etmeye çalışırsın? Allah kurtarmış sizi böyle bir adamdan.

Attığınız mesajı da okudum şimdi. Özür dilerim ama bi tarafını kaldırmaktan başka bir işe yaramayacaktır ve bu tarz mesajların önünü de açacaktır. Sizin demeniz gereken şey: "Biz ayrıldık. Beni sana bağlayan bir şey yok. İster başka birini bulurum ister evimde oturur çay içerim. Yaptığım hiçbir şey seni ilgilendirmez. Beni daha fazla rahatsız etme, kendi yoluna bak"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…