Mesaj attım allah kahretsin

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen,kalan 2 kuruş için seni satar demişler.Karakteri bozukmuş,boşver. Senin gibi tatlı hatunu kaçırmış ,vursun başını duvarlara.

Annem Ermeni kokenli.

ahhah ilk buluşmada koluma giren sevgilime dediğim şey oğlum ne oluyor asker arkadaşın mıyım ben senin ne gerek var kasmaya ölüm ile yaşam arası 1 saniye

Birincisi ağzın çok bozuk ve bu çok çirkin, ikincisi de nedense bana hayallerde yaşıyor gibi geliyorsun. Sanki kendince bir dünya kurmuş onu çizip çizip siliyorsun.
Burda yansıttığın kişiliğinden tamamen farklı biri olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarima dikkat ederseniz aciklamasini yaptim

Zaten oyle bir maksadim olsa uslubum daha farkli olurdu

Tabi inanip inanmamakta sizin kendi fikriniz
Provokatör olmak için saygısız olmaya gerek yok. Saygılı bir şekilde konuyu karıştırmışa benziyorsunuz. Gayet kurnazca. Tebrik ederim.

Ve cherry banlanır. Ölümüne yazmış yani küfürleri, hakaretleri. Hiç affetmemiş. Eeeh nolcaksa olsun be bi daha mı gelicez dünyaya demiş ve basmış küfürü basmış küfürü

Bu biraz tek taraflı flörtlük olmuş gibi:) Adam kestirip atmış her defasında.. Belkide şuan hayatında başka biri vardır, uzaklaşmasının nedenlerinden biri de bu olabilir..

Provokatör olmak için saygısız olmaya gerek yok. Saygılı bir şekilde konuyu karıştırmışa benziyorsunuz. Gayet kurnazca. Tebrik ederim.

Neyin provakesi neyin provakatörlügü Allah aşkına

Sahi merak ettim acaba benim bikmedigim bisey mi var konuyu provake edince madalyon takiyorlarda ben mi bilmiyorum yada konu sahibi banlaninca bana ne ķârı olacak konu sahibiyle alıp veremedigim hicbirsey yok tek bir kere tartışmışlığımız yok neden bu sekilde gormeye calisiyorsunuz anlamis degilim

Ve cherry banlanır. Ölümüne yazmış yani küfürleri, hakaretleri. Hiç affetmemiş. Eeeh nolcaksa olsun be bi daha mı gelicez dünyaya demiş ve basmış küfürü basmış küfürü

Bu yorumu okuyuncaya kadar anlamamistim niye banlandigini bende benim yuzumden zannedip vicdan azabi duyuyordum muneye mesaj atayimda niye diye sorayim diyordum diyordum

Gerci yinede vicdanim rahat degil ben muneyi etiketlemesem gelmeyecekti gelmese gormezdi benim yuzumden girdi mapus damlarina insallah erken cikar

Ben ö..z yazıp banlandigimi hatırlıyorum ya

Telefonu ortada mi geziyor? Varsayalım geziyor; herkes açıp, mesajını mi okuyor? Okusa ne olur ki? Bu ne biçim tepki? Iki gün önce nasıl ve ne sebepten seninle gezdiğini anlamıyorum ama sevgilisi olabilir.

"Sen kadınsın, nasıl öpücük istersin" demeyeceğim, bu konudaki düşüncelerimi yazdım daha önceki konularda. Biri benden öpücük istemiş olsaydı kadın halimle, garip gelirdi. Duygusal biri olmadığım halde duygusuz gelirdi. Sen çok ciddi bir şekilde bunu söylememiş olsan da tuhaf olurdu işte. O da böyle hissetmiş olabilir.

Telefonu ortada bile kimse mesajlarını okumaz.. Kendini bir halt sanmış beyefendi. Ben böyle durumlarda ilgili arkadaş hiç yokmuş gibi davranirdim ve inan şok olur bu kadar mı kolay vazgeçti diyerek peşine düşer..
Cherry banlanmissin( adamdan ban burdan ban kiyamam ben sanaa

cherry ben erkek olsaydim seni cok tatli bulurdum öpücügümü versene dediginde.Bana göre yaptiklarinda ya da sözlerinde hic sorun yok.Bosver ne düsünürse düsünsün sen icinden geleni demissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…