- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Yani türk değil başka bir ırk mi ?ondan mi?Türklerde sonradan olma harici komple sulale hristiyan yok ki.Aslen nerelisin
Kusura bakma sadece merak
Annem Ermeni kokenli.Ay cherry " drlari bile nasıl ayartıyor bu insanlar" diye düşünürdüm.Nasil yani.Ben full hastanede calisiyorum.Umut bile etmedim.Bu bana bakmaz zaten deyip sallamadim bile hic.Anlatsana nasil oldu.
Bu arada ailesinin yarısi hristiyan olan iki kişi varmış biriAstoria biri Futile Nasıl yani çıkaramadım . Ay sadece merak yanlış anlamayin.
Diğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsunhem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı
Ehhhhh çünkü hoşlanınca insan 15 yaşındaki kıza dönüyor 20 de 30 da 40 da 50 de olsa. Zaten işin güzel yanı bu değil mi, şımarmak, çocuklaşmak...günlük hayatımda hem takım lideriyim hem hissedarım sürekli ciddi çalışmak zorundayım. Çocuklaşma fırsatı bulunca kaçırmıyorum.
O da çocuklaşıyor buluşunca, saçma sapan espiriler yapıyor, çocukluğundan ailesinden köpeğinden bahsediyor. Gerçekten hoşlandığım birinin yanında cool olma, kasılma zorunluluğum yok . Onun da yok istediği gibi samimi davranmasını seviyorum en çok zaten. Soğuk, mesafeli, cool vs bir insan değil gayet sıcak.
Provokatör olmak için saygısız olmaya gerek yok. Saygılı bir şekilde konuyu karıştırmışa benziyorsunuz. Gayet kurnazca. Tebrik ederim.Yorumlarima dikkat ederseniz aciklamasini yaptim
Zaten oyle bir maksadim olsa uslubum daha farkli olurdu
Tabi inanip inanmamakta sizin kendi fikriniz
Provokatör olmak için saygısız olmaya gerek yok. Saygılı bir şekilde konuyu karıştırmışa benziyorsunuz. Gayet kurnazca. Tebrik ederim.
Ve cherry banlanır. Ölümüne yazmış yani küfürleri, hakaretleri. Hiç affetmemiş. Eeeh nolcaksa olsun be bi daha mı gelicez dünyaya demiş ve basmış küfürü basmış küfürü
Bu yorumu okuyuncaya kadar anlamamistim niye banlandigini bende benim yuzumden zannedip vicdan azabi duyuyordum muneye mesaj atayimda niye diye sorayim diyordum diyordum
Gerci yinede vicdanim rahat degil ben muneyi etiketlemesem gelmeyecekti gelmese gormezdi benim yuzumden girdi mapus damlarina insallah erken cikar
Ö.... z nin açılımı ne olaki yada yönetim ne anladi ki cok mu safım ne anlayamadimBen ö..z yazıp banlandigimi hatırlıyorum ya
Kibritçi kız, nickinin hakkını veriyorsun. Kemalettin Tuğcu hikayeleri gibisin.Ö.... z nin açılımı ne olaki yada yönetim ne anladi ki cok mu safım ne anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?