- 1 Şubat 2015
- 3.682
- 9.580
- 358
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
MisscherrycimSevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
Katılıyorum.Birincisi ağzın çok bozuk ve bu çok çirkin, ikincisi de nedense bana hayallerde yaşıyor gibi geliyorsun. Sanki kendince bir dünya kurmuş onu çizip çizip siliyorsun.
Burda yansıttığın kişiliğinden tamamen farklı biri olduğunu düşünüyorum.
"Ne zaman buluşacağız, artık öpücüğümü isterim "den vazgeçmezsiniz umarım. Bir kadından böyle sıcacık, candan, komplekssiz, hesapsız kitapsız, yürekli bir mesaj alayım, dünyayı sırtımda taşısam ne gam ! diyen bir sürü iyi ve düzgün erkek var. Bu mesajı gönderebilecek o özgüvenli, samimi, bu özelliklerinden dolayı da diğerlerine göre kat be kat çekici kadını bekliyorlar. O mesaj doğru muhatabı yanlış, o mesaj güzel muhatabı çirkin, o mesaj çok yürekli muhatabı sinik bir korkak.
Bence, skype olayı iyi şeylere gebe aslında, belki artık rasyonel bir bakış açısıyla o davayı açan arkadaşa yardımcı oluverirsiniz, hatta sizin de bir davanız oluverir. Bazen olması gerekenin olması için, bir şeylerin böyle arkadan ittirivermesi gerekiyor.
Öte yandan, siz skype hikayesini yanlış hatırlıyorsunuz; Siz insanlık bende kalsın diye yolladınız mesajı. Zaten bir iletişim çabanız da yok ne zamandır, sadece böyle sıradışı bir durum karşısında insani bir davranış gösterdiniz içilen kahvelerin hatırına. Ha, o kadar kafanızdan çıkmış ki önceki durumlar, bunu yanlış yorumlamaya kalkacağını zaten aklınıza bile getirmediniz. Niye mi skype tan yazdınız da mesaj atmadınız, e hatırlasanıza, daha o herkes gördü mesajını, sana öpücük yok çiğliğinin yaşandığı gün, silmiştiniz ya adamı telefonun rehberinden. Ezberinizde de yoktu, elinizin altında skype açıktı, yolladınız gitti.
Yehuuuuuuuuuuuuuuu
Kibritçi kız, nickinin hakkını veriyorsun. Kemalettin Tuğcu hikayeleri gibisin.
Evrensel trip atma yöntemi o canım.Demek ki yurtdışında da bozuşunca arkadaşlıktan silmek varadam biraz minnoş geldi bana. kırık yani
Birincisi ağzın çok bozuk ve bu çok çirkin, ikincisi de nedense bana hayallerde yaşıyor gibi geliyorsun. Sanki kendince bir dünya kurmuş onu çizip çizip siliyorsun.
Burda yansıttığın kişiliğinden tamamen farklı biri olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum.
Sırf siz eziklere cevap yazmak için 2. üyelik yaptım katmerli banlanıcam ama olsun.
Mesleğime inanmıyorsanız açın bakınNeuroCathy nin konusunda ödevine yardım ettim
Nerde yaşadığıma inanmıyorsanız sorunKazen e ip imde kabel-deutschland yazıyor.
Benim yasadigim hayati sizin kafanizin almamasi cok normal. Nasil oldugum yere geldigimi anlatayim madem inanmiyorsunuz.
Ailem Ankara'da yasiyor, mutevazi normal bir aile, annem babam mermur, normal bir muhitte yasiyoruz.
Universitede muhendislik okudum. Master imi bilimsel bir alanda yaptim. O zamanlar master yaptigim konunun Turkiye'de hic uygulamasi yoktu. Insanlar bu alani ne yapacaksin dediler , oku oku alim mi olacaksin dediler. 2 yil master tezi yazdim ama ne yazmak her gu gec saatlere kadar calistim, tezimin son gunlerinde inanilmaz strese girdim. Cok emek verdim. Insanlar bahar senliginde gezerken ben tez yazdim. Ayni zamanda part time bir sirkette calistim, o calistigim sirketteki insanlardan Silikon Vadisine calismaya gidenler oldu.
Daha sonra Almanya'ya doktora icin tasindim, kucuk bir kasabaya. Bilenler bilin iyi univeristeler genelde kucuk kasabalarda. Bu yasadigim yer ufakti, hic hayat yoktu, bogucuydu, sIkIcIydI. Ben gencligimin guzelligimin 2 yilini bu kasabaya ve doktoraya gomdum. 25-27 yasimi ben burada curuttum diyeyim.
2 yil sonra bursum bitti, is aradim, sansim iyi gitti is buldum hem de buyuk sehirde ve cok iyi bir sirkette. Bu yerde calistim, o sirada milletin burun kivirdigi master konum ve calisma alanim cok cok populer oldu; cok is teklifleri aldim.
Simdiki isyerim ufak bir sirket, startup denen turden. Buraya ortak olmak icin geldim kendi isyerim olsun diye. Sonsuza kadar baskasi icin calisamazsin.
Simdi , cevremdekiler acikcasi oldugum yere imrendiklerini soyluyorlar, genc, guzel, basariliyim. Ama oldugum yerin arkasinda geceli gunduzlu haftasonlu cok calisma var. Oldugum yere beni talihim ve calisma alanim tasidi diyeyim. Burdaki ilk isime acikcasi beni sansim tasidi diye dusunuyorum.
Sizin benim hayatimi anlamamaniz normal cunku ben oldugu yere disimle tirnagimla kaziyarak geldim. Gencligimin en guzel yillarini calisarak gecirdim. Siz hicbir seye bu kadar cok ve surekli emek verdiniz mi??? Ben 12 yildir oldugum yer icin egitim/deneyim yaptim. Bu yuzden her konuda genc kizlara calisin, cok calisin yaziyorum ben calismaktan emek vermekten asla kacinmadim.
Sizin oldugunuz yerden benim oldugum yer fantazi, ucmak falan olarak gorunuyor siz de haklisiniz. Yazdim ya, gencim guzelim basariliyim, cekemeyenim cok. Etrafimdakilerin cekememesini anlarim ama size ne oluyor yahu, insanlari cekememeyi ezilmeyi sanaldan yapmayin bari?!!!
Yüreğine sağlık Cherrycanım. Seni bilen biliyor inan değmezdi saçma sapan yorumlar için kendini riske atmayaSırf siz eziklere cevap yazmak için 2. üyelik yaptım katmerli banlanıcam ama olsun.
Mesleğime inanmıyorsanız açın bakınNeuroCathy nin konusunda ödevine yardım ettim
Nerde yaşadığıma inanmıyorsanız sorunKazen e ip imde kabel-deutschland yazıyor.
Benim yasadigim hayati sizin kafanizin almamasi cok normal. Nasil oldugum yere geldigimi anlatayim madem inanmiyorsunuz.
Ailem Ankara'da yasiyor, mutevazi normal bir aile, annem babam mermur, normal bir muhitte yasiyoruz.
Universitede muhendislik okudum. Master imi bilimsel bir alanda yaptim. O zamanlar master yaptigim konunun Turkiye'de hic uygulamasi yoktu. Insanlar bu alani ne yapacaksin dediler , oku oku alim mi olacaksin dediler. 2 yil master tezi yazdim ama ne yazmak her gun gec saatlere kadar calistim, tezimin son gunlerinde inanilmaz strese girdim. Cok emek verdim. Insanlar bahar senliginde gezerken ben tez yazdim. Ayni zamanda part time bir sirkette calistim, o calistigim sirketteki insanlardan Silikon Vadisine calismaya gidenler oldu.
Daha sonra Almanya'ya doktora icin tasindim, kucuk bir kasabaya. Bilenler bilin iyi univeristeler genelde kucuk kasabalarda. Bu yasadigim yer ufakti, hic hayat yoktu, bogucuydu, sIkIcIydI. Ben gencligimin guzelligimin 2 yilini bu kasabaya ve doktoraya gomdum. 25-27 yasimi ben burada curuttum diyeyim.
2 yil sonra bursum bitti, is aradim, sansim iyi gitti is buldum hem de buyuk sehirde ve cok iyi bir sirkette. Bu yerde calistim, o sirada milletin burun kivirdigi master konum ve calisma alanim cok cok populer oldu; cok is teklifleri aldim.
Simdiki isyerim ufak bir sirket, startup denen turden. Buraya ortak olmak icin geldim kendi isyerim olsun diye. Sonsuza kadar baskasi icin calisamazsin. 20 kisilik bir sirketiz oyle buyuk capta, filmlerdeki gibi holding falan degiliz. Openoffice denen turden buyuk tek oda ofisimiz var, hep beraber oturuyoruz. CEO yazdim ama gozunuzde buyutmeyin siradan bir vatandas yolda gorseniz yuzune bakmazsiniz. Zaten beceremedi yonetmeyi her seyi eline yuzune bulastirdi.
Simdi , cevremdekiler acikcasi oldugum yere imrendiklerini soyluyorlar, genc, guzel, basariliyim. Ama oldugum yerin arkasinda geceli gunduzlu haftasonlu cok calisma var. Oldugum yere beni talihim ve calisma alanim tasidi diyeyim. Burdaki ilk isime acikcasi beni sansim tasidi diye dusunuyorum.
Sizin benim hayatimi anlamamaniz normal cunku ben oldugu yere disimle tirnagimla kaziyarak geldim. Gencligimin en guzel yillarini calisarak gecirdim. Siz hicbir seye bu kadar cok ve surekli emek verdiniz mi??? Ben 12 yildir oldugum yer icin egitim/deneyim yaptim. Bu yuzden her konuda genc kizlara calisin, cok calisin yaziyorum ben calismaktan emek vermekten asla kacinmadim.
Sizin oldugunuz yerden benim oldugum yer fantazi, ucmak falan olarak gorunuyor siz de haklisiniz. Yazdim ya, gencim guzelim basariliyim, cekemeyenim cok. Etrafimdakilerin cekememesini anlarim ama size ne oluyor yahu, insanlari cekememeyi ezilmeyi sanaldan yapmayin bari?!!!
Yazma dilimi de begenmiyorsaniz okumazsiniz okuyun diye basiniza silah dayamadim. Cinlerim tepemde zaten gul bahcesi mi yazsaydim adama??
Kız senin hesabın mı çalındı? Konunın ve yazdıklarının başka açıklaması olamaz
Miss, senin kafani cok seviyorum sadece ilk sayfayi okudum birkac gune unutursun bunu ..... rahvan gitsin bos ver
Ve cherry banlanır. Ölümüne yazmış yani küfürleri, hakaretleri. Hiç affetmemiş. Eeeh nolcaksa olsun be bi daha mı gelicez dünyaya demiş ve basmış küfürü basmış küfürü
Bu biraz tek taraflı flörtlük olmuş gibi:) Adam kestirip atmış her defasında.. Belkide şuan hayatında başka biri vardır, uzaklaşmasının nedenlerinden biri de bu olabilir..
Telefonu ortada mi geziyor? Varsayalım geziyor; herkes açıp, mesajını mi okuyor? Okusa ne olur ki? Bu ne biçim tepki? Iki gün önce nasıl ve ne sebepten seninle gezdiğini anlamıyorum ama sevgilisi olabilir.
"Sen kadınsın, nasıl öpücük istersin" demeyeceğim, bu konudaki düşüncelerimi yazdım daha önceki konularda. Biri benden öpücük istemiş olsaydı kadın halimle, garip gelirdi. Duygusal biri olmadığım halde duygusuz gelirdi. Sen çok ciddi bir şekilde bunu söylememiş olsan da tuhaf olurdu işte. O da böyle hissetmiş olabilir.
Telefonu ortada bile kimse mesajlarını okumaz.. Kendini bir halt sanmış beyefendi. Ben böyle durumlarda ilgili arkadaş hiç yokmuş gibi davranirdim ve inan şok olur bu kadar mı kolay vazgeçti diyerek peşine düşer..
Cherry banlanmissin( adamdan ban burdan ban kiyamam ben sanaa
cherry ben erkek olsaydim seni cok tatli bulurdum öpücügümü versene dediginde.Bana göre yaptiklarinda ya da sözlerinde hic sorun yok.Bosver ne düsünürse düsünsün sen icinden geleni demissin.
Misscherrycim
Seni tanır ve severim. Yorumlarını aklını severim.
Ama bu mal erkek milleti, kadının adım atması durumunda olayi değersizleştiriyor. Avrupali da olsa bu böyle. İlişki başlayana kadar erkek cabalamali bence. Malesef. Sonrasında sevgi dolu ve coskulu bir insan oluyorum ben akdeniz tipi kisiligimle. Ama ilişki başlayana kadar arayip soran ya da adım atan olmadim hiç. Hatta istemedigimi ve kibarliktan cevap yazdığımı düşünmüş sevgilim.
Sende bir kusur yok. Ama bunların ruhu böyle. Cabalamalilar.
Konuyla alakali olmayacak ama yazdigim yorumlari gordunuz mu gormedinkz mi bilmiyorum
Ben gercekten konudaki kufurlere argo kelimelere dikkat etmedigim icin gercekten senin banlanacagin aklima gwlmedigi icin etiket yaptim
Ve kesinlikle ama kesinlikle maksadim sizin inancinizi inancsizligini kinamak yada alay etmek gibi bi durumum yoktu bin defa anlatmaya calistim ama anlatamafim
Benim yuzumden banlandiginiz icin ozur dilerim
Aynen oyle cok iyi hozlem yapmisdiniz su krmalettin tugcu hikayelerindrki uvey anne modeli gibiyim disardan melek gorunumlu seytanim
Kendimi iyi gostermeye calisiyorum cunku burdaki kadınlarla hergun gorusuyorum gidip geliyoruz cay kahve iciyoruz ondan onlari kaybetmekten korkuyorum ondan seytan yuzumu masum melek gorunumlu bi maskeyle kapatiyorum gercek yuzuku gorebildiginiz icinde asıl ben dizi tebrik ederim
Bu arada zahmet edip simdiye kadar yaptigim yorumlara bir bakarsaniz kac kisiye hakaret icerikli yorumum olmus gorursenizde hic cekinmeden kibleyin lutfen
Bu ara 5679043 kez soyledim yine soyleyeyim konu sahibinin yada baska uyelerin inanclari , inancsizliklariyla dinleri yada mezhepleriyle alakali herhangi bir yorumum olmadi
Onemli degil kanka, ya polemige giriyorum ya kavgalara karisiyorum ya sayip sovuyorum ayda 20 gun banliyim zaten...sen olmasan baska bir seye sebep banlanicaktim zaten o yuzden vicdan azaplik bir durum yok, canin sag olsun.
Şimdi bu söylediğimle tepki alırım belki ama, ben senin üslubundan rahatsız olmuyorum. Olanlar varmış, saygı duyarım.En iyisi bastan adamakilli yazayim ofkeyle saydim sovdum kim ne adam ne yapti ben ne dedim anlasilmiyor :)
Simdi sevgili arkadaslar, bu adam ilk kendini zorla benim aklima soktu o derece diyeyim yani. Benim hic aklimda bile yoktu. Ortak oldugumuz icin her gun dip dibe calisiyoruz. Yavas yavas aklima girdi diyeyim. Bir gun berbare ogle yemegine gittik, diger gun hediye cikolata birakti masama derken ben de hoslanmaya basladim.
Ilk baslarda cok cok kibardi. Ben cok efendi bir adamim demisti banaCok sekerdi cok sicakkanliydi. Neyse beraber ogle yemegine oteye beriye gittik uzunca bir sure . Daha sonra is disinda, haftasonlari bulusmaya basladik.
Bir ara bana ilgi gostermeyi hepten birakti , ben de o sira baskasini mi buldu diye suphelendim acikcasi.
Daha sonra tekrar bulusmaya basladik, hep o davet etti yeni restoran acilmis oraya gidelim, burda cok guzel barbeku mangal varmis buraya gidelim diye. Ben de ordan yuz buldum durduk yere irzina gecmedim yani
Ote yandan yani bu sevgililik oncesi flort donemi cok uzayinca suyu cikmis, dun gece eni konu dusundum de. Tamam flort etmek guzel ama cok uzayip sonuca yani sevgilige gitmeyince yipratici oluyor.
Onemli degil kanka, ya polemige giriyorum ya kavgalara karisiyorum ya sayip sovuyorum ayda 20 gun banliyim zaten...sen olmasan baska bir seye sebep banlanicaktim zaten o yuzden vicdan azaplik bir durum yok, canin sag olsun.
Yok ya gercekten vicdan azaplık bi durum zaten o kadar mapus damlarindasin bide benim yuzunden girdinOnemli degil kanka, ya polemige giriyorum ya kavgalara karisiyorum ya sayip sovuyorum ayda 20 gun banliyim zaten...sen olmasan baska bir seye sebep banlanicaktim zaten o yuzden vicdan azaplik bir durum yok, canin sag olsun.
E be Cherry... İkinci üyeliğin seni katmerli banlatacagini bile bile geldin ya kız...
Ya bi ban süren dolsun ama di mi?
Yok tutamadin yine dilini...
Bence senin kimseye açıklama yapmana gerek de yoktu. Şahsi fikrim. Kim neye inanırsa inansin. İnanmayan yalan. ..
Hadi banlan çabuk gel güzellik... Sen olmadan olmuyor buralar... Hep dutluk hep dutluk... Kim kifredecek kız sen olmasan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?