Mesaj attım allah kahretsin

karıştırıyor olabilirim ama bu nickli arkadaş yakın bi zamanda "veteriner"e aşık oldum diye mesajlar atıyordu;hatta görüşüyorlardı aşık oldum falan diyodu?????

Ne geliyosa başına bu açıksözlülüğünden geliyo zaten kızcağızın

karıştırıyor olabilirim ama bu nickli arkadaş yakın bi zamanda "veteriner"e aşık oldum diye mesajlar atıyordu;hatta görüşüyorlardı aşık oldum falan diyodu?????

Yok veterinere aşık olan başka bir üyeydi, hala beraber galiba bilemiyorum en son flörtleşiyorlardı. :)

Eveeeeeeeeet

Dizim uzun zamandır kötü
Dizim sebebiyle tanıştık muayene olmaya gittiydim
Ay cherry " drlari bile nasıl ayartıyor bu insanlar" diye düşünürdüm.Nasil yani.Ben full hastanede calisiyorum.Umut bile etmedim.Bu bana bakmaz zaten deyip sallamadim bile hic.Anlatsana nasil oldu.

Bu arada ailesinin yarısi hristiyan olan iki kişi varmış biri Astoria biri @lemmy Nasıl yani çıkaramadım . Ay sadece merak yanlış anlamayin.

Cogu konu eninde sonunda dine geliyor bir sekilde, sonra da banlar ucusuyor. Onca kufur ettim konuyu yazarken herkes banlanir ben de arada kaynarim belki
Ah Chery ,her açtıgın konuda argodan gidiyorsun. Polemik yok birşey yok yine pisi pisine gittin.
Konuna yorumum,ölecek birşey yok. Inanki geçiyor ,aman boşver diyecek hatta abartıp karşı taraf irtibata geçtiğinde reddedip,rahatlayacak hale bile geliniyor tecrübe ile sabit.
Benim vardı bir tane kendini nimetten sayan sevgilim,benimde adamın böyle hissetmesine katkım büyüktü tabi inkar edemem. Terslemezdi,reddetmezdi ama aramazdı hep benden beklerdi ilk adımı.
Ben adım atınca iyiydi herşey.
Sonra bana bir aydınlanma geldi nasıl olduysa,aramamaya başladım. 1 hafta geçti tık yok ikinci haftanın ortasında aradı hiçbirşey olmamış gibi,buluştuk yanında arkadaşı ile geldi ve o son buluşmamız oldu. Aramadım,o arayınca çok yoğunum,akşamda arkadaşlarla programım var,müsait olunca ararım dedim ama aramadım. O aradı bir iki yada sosyal medya hesabımdan abuk sabuk şeyleri bahane ederek yazdı uzun süre,benim son mesajım düğün davetiyemdi.
Ki ben çok seviyorum derdim bu adamı ama anladım ki sandığım kadar çok sevmiyormuşum,sadece ulaşılmaz geliyormuş bana,kendimi çekince o üzerime düşmeye başlayınca bütün kusurları hataları gözüme battıda battı.
Sende hiç sallama. Olan olmuş. Kötü birşey yapmamışsın ki. Adamın mabadı kalkmış kendini nimetten saymış ,hazmedememiş bu kadar değer görmeyi. İlgiyi alakayı kesersen fukara sümüğü gibi yapışması çok muhtemel. Olmazsada canın sağolsun boşver. Sana adammı yok,o kendi derdine yansın.

Iste bak ağır tutunca değerli oluyor insan.Aman bunda ağır tut ilk önceleri kendini.Bayagi bir teslim etme kendini.
Uzun bir zaman hatta.Ancak ozaman derinlerlesin onda.Dene bir enazindan valla dene ve sonucları yaz..Digerini boşver buna uğraş simdi.
Erkekler avcı kadınlar av bunu unutmayalım hiç.

Canım ya yine banlandı kızcağız üzüldüm Argo yazsa da cok tatlı yazıyo banlanmayaydı keşke

Boşver cherry sen rahat bir insansın egolu tip gelmez sana. Ayrıca aklımda hala falan deme. Gelse kabul etmezsin heralde tekrar değil mi. Dr olanla daha hoş bi flört olacakmış gibi hissettim. Adam 3 kez aramış niyetini bile belli etmemiş :) Hem yapcak bişey yok artık atmışsın mesajı. Takma artık

Bıraz gurur kırıcı olmus egona çizikk atmaya calısmıs canım sanırım basarılı olmus kafaya cok takmıssın cunku.. İçinden gelmıs oyle mesajlar yazmıssın hangımız kendımıze hakım olmayı basarabılıyoruz ki bazen olur böyle şeyler bundan sonra hiçbir şekilde muhattap olma kendını bir b.k sanabılırsin görüyorum ki haklısın de konusursanız Bandan cıkınca okur artık ciciş.. :)

Opucuk isterim ha masallah hic ceoooo olacak adama denir mi :)) aman bos ver iyilik yap denize at demisler boyleleri kurkcu dukkani olayini yasar zaten

Hazır okumuşken yorum da yap ablacım
Aynı heriften maddi manevi finansal her türlü kazıklandım ama aklım hala onda
Ne yapıcam
Allah beni kahretsin
Cherry cim yine de kendine beddua etme.Valla seni sevdiğim için.Dua vaktine gelir kabul olabilir .Hem ben seni bazı yorumlarından dolayi inançsız olduğunu dusunmuyorum.

Ailede var yani anne tarafım komple Hristiyan mesela nasıl açıklanır başka bilemiyorum. :)

ben argodan rahatsız olmam ama şu 24 sayfada yorum yazanların çoğu, başka konu sahibi üyeleri argo konuştuğu için yerden yere vuruyorlar popüler üye olunca herkes bir şeker bir şeker

edit bu konuda banlanan konu sahibinin argosu hiç bir şey.
sevgilim sevişmek istiyor konusunda salak denilmedi ama sevişenlere kolay kadın mı denilmedi bilmem ne mi denilmedi onlar banlanmıyor xd

Cherry cok şekersin kiz bayildim yazis tarzına ya zaten ayiymis ceo olsa kac yazar pis sisko bosver canini hic sıkmaya degmez

Ailede var yani anne tarafım komple Hristiyan mesela nasıl açıklanır başka bilemiyorum. :)
Yani türk değil başka bir ırk mi ?ondan mi?Türklerde sonradan olma harici komple sulale hristiyan yok ki.Aslen nerelisin
Kusura bakma sadece merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…