Mesaj attım allah kahretsin

Kız Cherry bayiliyorum sana ama yine banlara gelmişsin Aman hic de rezil olmamissin deli dolu kadin severim. Erkekler yapiyor bir sey olmuyor da biz yapinca mi rezil oluyoruz? Aylar once bir futbolcuyla florttum yazmiyim buraya adini baya yakisikli biseydi Kendi yazip yazip duruyo biz de boyle opucuk isterim misterim paat opustuk. Sonra ben naptim? Baktim tek konusma noktamiz o gunku opucugumuz bariz tavlamaya calisiyor falan. Ben sana baglanmak istemiyorum opustuk tamam aldik istedigimizi diyip konusmayalim dedim Kirilan kalbinin intikamini almisim vizyonsuz erkeklere uzulmeye degmez

insanlarin agiz aliskanliklari vardir. sik kullandigi kelimeler, kaliplar. icinde yasadigi toplumdan kucuk yastan itibaren duya duya farkina varmadan söyleriz. bunun direkt inancla alakasi yok.

Muhtemelen argodan. Ah cherry ah öpücüklere geldin kız
Bence yine polemik yaşanmıştır ondan. E burası tartışma sohbet muhabbet yeri tabiki polemikte olacak. Yönetimden rica ediyorum bu kadar çabuk ban yemeyelim. Insanın yazasi gelmiyor bazen. Yorum yapmaya korkar olduk şimdi bende ban yerim

utanctan olme bisey olmaz
adam seni sildiyse mesajini da gormez rahat ol..

Muhtemelen argodan. Ah cherry ah öpücüklere geldin kız
Kesinlikle argodan miss duygularını yazarken şu argoları yazmasa tadından yenmeyecek ama işte tutamıyor dilini, dönünce yine canıma okuyacak.

Hanımlar bu arada geyik, dini içerik, erkeklere fena sözler yakıştırmalar
Saha dışına alınmak istemiyorsanız dikkatli olun, lakap zalim bende biliyorsunuzdur, bilmeyenlerde şimdi öğrendi, site kuralları söz konusu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…