- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Yalnız gidişiniz muhteşem oldu :)Yehuuuuuuuuuuuuuuu
Banlandimi kizcagaz? Niye ki?Yalnız gidişiniz muhteşem oldu :)
Niye banlandın diye bakarken gördüm msjını. . Noldu ki yine??Yehuuuuuuuuuuuuuuu
Hiç bilmiyorum ki tüm sayfaları okumadım canım. Kuru yanında yaş da gitti herhaldeBanlandimi kizcagaz? Niye ki?
Off yine mi ya... Bende çok banlandim bu acıyı bilirimmHiç bilmiyorum ki tüm sayfaları okumadım canım. Kuru yanında yaş da gitti herhalde
senin de suçun yok bence olur öyle şeyler boşver:)Mune abla valla konu sahibinin bu sefer sucu yoktu tamam biliyorum ben banlanacamda bi yanlis anlasilma oldu herhalde onun cezasinida bana katsan olmaz mi benim yuzumden kiz gitti pisi pisine
insanlarin agiz aliskanliklari vardir. sik kullandigi kelimeler, kaliplar. icinde yasadigi toplumdan kucuk yastan itibaren duya duya farkina varmadan söyleriz. bunun direkt inancla alakasi yok.Mesajın basindada yazdim maksadim inancini yada inancsizligini kınamak degil bu ilk uyeligim degil daha oncedende uyeligim vardi konu sahibinin daha onceki yorumlarindada ateist oldugunu yazdigindan biliyorum kendi tercihi ve simdiye kadar soz konusu bu durumla alakali iyi yada kotu en ufak bir yorumda bulunmadim bulunmamda
Yorumumu inancla bagdastirmayin su sekilde dusunun mesela ben aska inanmiyorum desem sonrada aşık olmak istiyorum desem sacma olur degil mi bende o sekilde dusundum
Yani kisi ister hristiyan olur ister yahudi ister musluman ister inanir ister inanmaz bu beni ilgilendirmez
Belki forumda dini siyasi vs seklinde yirum yasak olmasa farkli bir yorumum olurdu oda saygiyi asmadan
Ama obur turku arkadasim ozetle aşık olmayı istemek icin once aşkın varligini kabul etmem lazim bilmem anlatabilfim mi yoksa maksadim kimsesinin hayatini sorgulamak degil
Muhtemelen argodan. Ah cherry ah öpücüklere geldin kızBanlandimi kizcagaz? Niye ki?
Ban yiyince gene bakabiliyorum siteye illa giriş yapmaya gerek yok kiOff yine mi ya... Bende çok banlandim bu acıyı bilirimmne konuşuluyor acaba diye insan çok merak ediyo yaa
Bence yine polemik yaşanmıştır ondan. E burası tartışma sohbet muhabbet yeri tabiki polemikte olacak. Yönetimden rica ediyorum bu kadar çabuk ban yemeyelim. Insanın yazasi gelmiyor bazen. Yorum yapmaya korkar olduk şimdi bende ban yerimMuhtemelen argodan. Ah cherry ah öpücüklere geldin kız
Ha o şekilde oluyomuydu kiii acabaaaBan yiyince gene bakabiliyorum siteye illa giriş yapmaya gerek yok ki
Tabiki oluyorHa o şekilde oluyomuydu kiii acabaaadeniycem teşekkürler
Sevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
Kesinlikle argodanMuhtemelen argodan. Ah cherry ah öpücüklere geldin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?