Mesaj attım allah kahretsin

Siz beyninizi ortadigudan cikarmissinizda ilkcagdan cikaramamissiniz ya onu ne yapicaz

Bilmiyorum artık kim ne halt ediyor bilmiyorum kanka
Havalara girdi bana kalırsa it işte
Pekala dediğin gibi de olabilr
Ortalık iflas meselesi yüzünden o kadar karıştı ki , kim kime karşı belli değil artık

Aynen bir sekilde bir konuda yanlarına cekmek için. düzenbaz olan herseyi yapar yoksa adamın ortada bir sey yokken engellemesi de bi tuhaf

Yahu konu neydi olay nerelere gelmis soylenecek cok sey var da ban lanmaya degmez.kimse kimse yi kucumseyemez herkes kendi kucuk dunyasin daki yanlislarina baksin!!!
Konu sahibi olan olmus yedin kendini bosver.adam belliki uzak durmak istiyor gorursen dahi selam verme basini baska yone cevir

Sen daha evrimini tamamlayamamissin onu ne yapicaz ?
Sıkıntı yok arkadasim kaldigim evrim boyutunda bi sıkıntı yadamadigim gibi kimsenin hayatini egitimini beyninide kucumsemiyorum

Sabrimk sonuna kadar zorladim kimseye en udak bir saygisizlik yapmamak adina

Sonuc olarak saygiyi haketmeyen insanla karsi karsiya kaldigink kalinca insan bu sekilde bir durum cıkıyor ortaya

Sen daha evrimini tamamlayamamissin onu ne yapicaz ?
Sen tamamlamissin!! en son actigin konu da n sonra bir top bezle gitmistin daynamamis o super hayatindan!!! 2.uyelikle burnunu cikarmissin.
Reelde bir cok kisinin asla selam dahi vermeyecegi karakterin le hangi kilikta donersen don yine aynisin.
Negatif enerjini de al git

Oyle bir derdim olsa ben buyum demem dimi sivri zekali ?
Ayni galaxy de degiliz ..

Oyle bir derdim olsa ben buyum demem dimi sivri zekali ?
Ayni galaxy de degiliz ..
Ben buyumu aylar sonra dediniz !!! Haftalardir bu kilikla geziniyorudnz:)
Aman sizinle aygi galaxide zaten olmayalim sizin hayatiniz benden uzak olsun mumkunse siz de .
Hadi simdi benden ekmek cikmaz sana.ego tatminine keske reelde de devam edebilsen ah iste hayyaler hayatlar..sende bura da olmak istedigin sen olabiliyosun anliyorum:)

Tamam optum bye :)

Ki ben ödevimi 2 bilgisayar mühendisine daha sordum daha önce ve onlar bilemediler
Artı ben senin yabancı dilin olduğunu biliyorum ingilizce ve alman daha önce forumda bri sebeple denk geldim ben de eskilerdenim bakma nickimin yeni oluşuna
Seni yerenleri de takma inanki değmez:)

Aynen bir sekilde bir konuda yanlarına cekmek için. düzenbaz olan herseyi yapar yoksa adamın ortada bir sey yokken engellemesi de bi tuhaf

Valla kanka dava etme hakkım var
Ama çok düşündüm öç alıcam diye insanların ekmek parası bir işyerinin batmasına sebep olamam dedim
Böyle bir şeyin vicdani yükümlülüğünü alamam
O yüzden hakkımı bırakma pahasına mahkemeye gitmicem sanırım
Ama aklına ne soktular bu adamın bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…