- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
O Olakimefta in üstüne ne kadar gelindi ya. Tamam ilk mesajı hataydı sonradan açıklama da yaptı. Yazmasaydı iyiydi ama ne kadar üzerine gidildi yuh yani. Hayır konu da oyle bir karıştı ki sanki bu kadar kadın aynı odada toplanmışız herkes bşr ağızdan konuşuyor gibi basım şiştiAma bi gelişme olur diye okumadan da duramıyorum
Ya cherry benim anlamadığım bu adam sana niye oyle atar yaptı ki. O ana kadar bir sorun yokmuş ve buyuk bir iyilik de etmişsin. Son olay olmasa sıkıntı yok gibi adamda anlattığına göre. Acaba başka bir durum mu var diğerleri mi neden oldu ona bir şey mi dediler, yalan da olsa, ne bileyim
Çok eğleniyormusunuz, ne okuduğumu gayet iyi biliyorum tabi haklısın demek zor geliyorSiz resmen polemik konusu yaratıyorsunuz kasıtlı olarak. Allah aşkına akıl var fikir var... sizce gerçekten ev hanımı olanlar mı kayınvalidesi ile kapı komşusu olabiliyor? gerçekten mantığınız ve algınız bu mu? yani cidden soruyorum sizce gerçekten kayınvalidesi ile kapı komşusu olunca orada direkt ev janımı mı kastedilmiş oluyor ve bu cidden hakaret mi?RealMarshmellow geliyo yeminle
Valla benim anladigim kadariyla siz onun peşinden kosuyorsunuz onun sizin pesinizde koştuğunu sanmam niyeti bozuk olsaydi beni op dediginizde ertesi gunu sizi bi otele gotururdu ayi agzinin degmedigi ayvaya eksi dermiş
umutsuz ev kadınları diye bir dizi var yahu. Ev kadınları ayaklanmadı hiç.Eklememişim az önce buyrun
Eğlenmekle ne alakası var? Hayır aksine dehşete kapılıyorum resmen fitne çıkarmak için oradan alakasız yorum yapıp vayyyy ev hanımlarına hakaret ettiler diye yaygara koparmanıza. Orada kesinlikle hakaret ve ev hanımını aşağılama vs yok. Resmen ortalığı karıştırmak sizinkisi. Arkadaşın mesajını iki defa okudum ve resmen ilki tutmadı bari şuradan atayım da ortalık karışsın derdindesinizÇok eğleniyormusunuz, ne okuduğumu gayet iyi biliyorum tabi haklısın demek zor geliyor
O Olakimefta in üstüne ne kadar gelindi ya. Tamam ilk mesajı hataydı sonradan açıklama da yaptı. Yazmasaydı iyiydi ama ne kadar üzerine gidildi yuh yani. Hayır konu da oyle bir karıştı ki sanki bu kadar kadın aynı odada toplanmışız herkes bşr ağızdan konuşuyor gibi basım şiştiAma bi gelişme olur diye okumadan da duramıyorum
Ya cherry benim anlamadığım bu adam sana niye oyle atar yaptı ki. O ana kadar bir sorun yokmuş ve buyuk bir iyilik de etmişsin. Son olay olmasa sıkıntı yok gibi adamda anlattığına göre. Acaba başka bir durum mu var diğerleri mi neden oldu ona bir şey mi dediler, yalan da olsa, ne bileyim
Valla benim anladigim kadariyla siz onun peşinden kosuyorsunuz onun sizin pesinizde koştuğunu sanmam niyeti bozuk olsaydi beni op dediginizde ertesi gunu sizi bi otele gotururdu ayi agzinin degmedigi ayvaya eksi dermiş
En güzeli de bu değil mi zaten tarafsız olup ,objektif yaklaşmakYani beraber çalıştığım, bildiğim insanlar arada gitmelerine razı olamadım. Tanımadığım hatta sevmediğim insanlar dahi olsa yine haklarına sahip çıkardım. Hakszılığa ses etmeyecek bir insan değilim.
Ne saçmalıyorsunuz siz haddinizi bilin fitne çıkarmak bilmem ne! Ne diye konuyu karıştırayım, konu sahibini tanımam etmem.Eğlenmekle ne alakası var? Hayır aksine dehşete kapılıyorum resmen fitne çıkarmak için oradan alakasız yorum yapıp vayyyy ev hanımlarına hakaret ettiler diye yaygara koparmanıza. Orada kesinlikle hakaret ve ev hanımını aşağılama vs yok. Resmen ortalığı karıştırmak sizinkisi. Arkadaşın mesajını iki defa okudum ve resmen ilki tutmadı bari şuradan atayım da ortalık karışsın derdindesiniz
Canimm seni hayat kadiniyla itam etmedim öyle düşünürseniz kusura bakmayin özür dilerim bazi erkekler maksatlari disinda iliski istiyorlar ondan dedim sonucta burda adamin karkterini biraz sorguladim sizinle pek ilgisi yok olayinn adam sizin bu yaklasim tarzini yanlis anlayabilir diye bu durumdan adam sizden kacip uzaklasiyor siz kovaliyorsunuz gibime geldi :)Otele götürmek nedir ??? Ne otele gitmesi ben hayat kadını mıyım??
Sizin kadın-erkek ilişkisinden anladığınız bununla sınırlı demek ki otele gitmek, otele götürmek ...yazık acıyorum sizin kafada insanlara.
Siz nasıl beni tanımadan böyle zan da bulunabiliyorsunuz.umutsuz ev kadınları diye bir dizi var yahu. Ev kadınları ayaklanmadı hiç.
''Mutsuz ev kadınları'' ayrı bir tamlama, ''ev kadınları'' ayrı bir tamlamadır. Nasıl bu kadar kötü gözle bakabiliyorsunuz? Türkçe öğelerine mi ayırmak lazım anlamadım ben. Bu ne şiddet, bu ne celal? Valla alınanlara tek tek açıklama yapmak lazım. İçim şişti ya.
Saçmalayan ben değiNe saçmalıyorsunuz siz haddinizi bilin fitne çıkarmak bilmem ne! Ne diye konuyu karıştırayım, konu sahibini tanımam etmem.
l sizsiniz. olmayan birşeyi uydurarak milleti galeyana getirmeye çalışan sizsiniz dikkatinizi çekerim. İlk cümlede diziye vurgu yaparak örnek verilmiş diğerinde de ev hanımı geçmiyor aşağılama yok, kayınvalideye kapıkomşu olan diyo ama siz uydurduğunuz için tutup etrafa saldırıyosunuz. burada saçmalayan ben değil sizsiniz. Haddinizi önce siz bileceksiniz ortaya yalan yanlış yazmayacaksınız. Okuduğunuzu anlamamış olabilirsiniz açıklama yaptık ama siz halen daha içinizi akıtamadınız hani ev hanımları galeyana gelemedi istediğiniz gibi sizin ortaya attığınız olmayan sözleNe saçmalıyorsunuz siz haddinizi bilin fitne çıkarmak bilmem ne! Ne diye konuyu karıştırayım, konu sahibini tanımam etmem.
Ne saçmalıyorsunuz siz haddinizi bilin fitne çıkarmak bilmem ne! Ne diye konuyu karıştırayım, konu sahibini tanımam etmem.
Saçmalayan ben deği
l sizsiniz. olmayan birşeyi uydurarak milleti galeyana getirmeye çalışan sizsiniz dikkatinizi çekerim. İlk cümlede diziye vurgu yaparak örnek verilmiş diğerinde de ev hanımı geçmiyor aşağılama yok, kayınvalideye kapıkomşu olan diyo ama siz uydurduğunuz için tutup etrafa saldırıyosunuz. burada saçmalayan ben değil sizsiniz. Haddinizi önce siz bileceksiniz ortaya yalan yanlış yazmayacaksınız. Okuduğunuzu anlamamış olabilirsiniz açıklama yaptık ama siz halen daha içinizi akıtamadınız hani ev hanımları galeyana gelemedi istediğiniz gibi sizin ortaya attığınız olmayan sözle
Canimm seni hayat kadiniyla itam etmedim öyle düşünürseniz kusura bakmayin özür dilerim bazi erkekler maksatlari disinda iliski istiyorlar ondan dedim sonucta burda adamin karkterini biraz sorguladim sizinle pek ilgisi yok olayinn adam sizin bu yaklasim tarzini yanlis anlayabilir diye bu durumdan adam sizden kacip uzaklasiyor siz kovaliyorsunuz gibime geldi :)
KibDine hakaret edenlerin basinda geliyorsun dedin hanim abla
Cikar ortaya deseydim yine bir sey cikaramayacaktin .
Isiniz gucunuz fitne fucur
Kendinize sempatizan toplamak !!
Olmadi ordan tutturamadin
Ev hanimlarina daldin ..
Bir insan evladi da ev hanimlarina bir sey demedi burda..
Nasil bir hazimsizliginiz var
Nasil bir hayata karsi dusmanliginiz var
Nasil mutsuzsaniz
Boyle kadinlar gordugunuzde ciyak ciyak seslerinizle ne oldugu belli olmayan
Yarim yamalak cikarimlarinizla saldirmaya geciyorsunuz ..
Velev ki ev hanimisin okumadin
Kim dedi sana okuma evde coluk cocuk buyut.
Her seyi samanyolu tv kivaminda yasa ?
Elinde klavye ordan oraya sallayip
Sonra abdest alip namaz kilip
Iyi muslumanciligi oynamak seni iyi biri yapmiyor..
Diyelim ki ben inanmiyorum
Sen kimsin hadsiz bunu yargiliyorsun .
Ben senin ortadogu kivamindaki beynine bir sey diyor muyum ?
Siz nasıl beni tanımadan böyle zan da bulunabiliyorsunuz.
Konu daha fazla dağılmasın diye susuyorum artık.
İşte şimdi konu başlığın yerini buldu CherrycanımVall anladigim kadariyla gecerken ugramissiniz ama bu konudaki herkes ben de dahil uzunca bir sure banlanacak gibi
Vall anladigim kadariyla gecerken ugramissiniz ama bu konudaki herkes ben de dahil uzunca bir sure banlanacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?