Mesaj attım allah kahretsin

Canım çok tatlısın ya..
Boşver sen o odunu ,hiçte pişman olma
İçinde kalacağına yaşamışsın işte.
Senin gibi tatlı birini kaçırmış kaybeden o boşver.

Kendi kaybetti kıvamına burdaki mesajlardan sonra geldim sağ olun varolun hepiniz

Öpücük istedin diye bayılıyorsun hayransın sanmış dombili.
Tabiki öpücüğümü isterim diye mesaj atman biraz abartı olmuş ama onun cevabı bin beter. Sen kim köpeksin de buluşmaları iptal ediyorsun derler adama. O terslemeden sonra bıraksaydın arada harcansaydı zübük. Vücudunu zayıflatmayı amaçlarken karakterini zayıflatmış. Hah bak yazmayı düşünürsen bunu ekle
Yağlar gider karaktersizlik baki kalır vs.

Kıçını kaldırmışsın herifin durduk yere, kendini Tom Hardy seni de onun fan club admini falan sanıyordur. Erkek her yerde erkek be öfff. Boşver, bundan sonra kesinlikle sallama. Bakarsın ego tatmin etmek için gelir, o zaman hiç sallama. Artık yasaklılar listesinde olsun senin için, bu saatten sonra bir halt olmaz ondan zaten.

olur arada öyle.
gün gelir intikam alırsın.
sıkma canını :)

hiç utanıp ölme
her kızın gizli geçmiş defterinde utanç verici aşk itirafı saklıdır
ben de itiraf etmiştim zamanında birisine bir de mesajı görmedi zannedip üstelemiştim halbuki çocuk görmüş de bilerek cevap vermemiş
hiiç utanma

Olmuş bi kere yapcak bişey Yok, baştan rengini belli etmiş aslında son uyarmayı yapmayaydın iyiydi olsun. Her zaman kaçan olmaya çalış yine de. Gün olur devran döner nasılsa

Olmuş bi kere yapcak bişey Yok, baştan rengini belli etmiş aslında son uyarmayı yapmayaydın iyiydi olsun. Her zaman kaçan olmaya çalış yine de. Gün olur devran döner nasılsa

Benmde başıma gelmişliği var boşver olduya öldüye çare Yok.yazma şeklinede bayıldım hiççç utanma kurban olsun o sana

Bırakın ölücem

Ben seni buradaki yorumlarından tanımadan seviyorum, boşver o dangozu kendi kaybeder, sen sakın öleyim deme.
18 yaşında evli adamla iş pişirip hamileyim ne yapayım diyen sonra millete beddua eden kız ölmüyorda sen niye ölecekmişsin bacım aklını başına topla, senin gibi akıllı kadınlara ihtiyacı var bu dünyanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…