Mesaj attim hesabini dondurdu :)

Sevgilisi var kesinlikle.

Aslinda bi arkadasima anlattim o da ayni seyleri soyledi. Sevgilisi olsa kizdan sakladigi bisey olsa hesabini dondurmaz seni engeller kurtulur dedi o da sizin dusundugunuz gibi dusunuyor.

bence yeni sevgilisi var senin varlığın onu huzursuz ediyor

bilemiyorum.. onu huzursuz edecek hicbisey yapmadim bugune kadar. arkadasi resim yollayinca oyle bi yazmak istedim. rahatsiz olsa engellemez miydi? bazi arkadaslarim ekli onda anlattiklarina bakilirsa hani facede paylasimlari , iliski durumu vs. sevgilisi yok gibiydi diyorlar ama bilemiyorum. whatsapptan bi kac kere mesaj atmisti yuz vermemistim 1.5 ay oncesine kadar surekli giriyordu biliyorum yazmami bekliyordu ama biz umutsuz vaka oldugumuz icin sonucta ayri ulkelerdeyiz yurumez o yuzden bi adim atmadim. bekledim. bu yaz gittigimde yine gorurum onu o bile yeter diyordum. sanirim o da umudunu kesti artik. whatsapp, viber son gorulme 3 kasim ayni gun bu uygulamalari silmis simdi de hesabini kapatti :)

Sen sen ol bir daha kimseyi yara bandı olarak kullanma.Bir ilişkin bittiğinde de kendine biraz zaman ver yaşadıklarını sindir bu şekilde sana daha uygun kişilerle karşılaşma ihtimalin artar.

Hesabını dondurma meselesine gelirsek seninle doğrudan alakalı olduğunu düşünmüyorum muhtemelen başka birinden bir şeyleri gizliyor.

Sevgilisi mi var acaba ondan mı kaçıyor sizin mesajlarınızdan. Olamaz mı olabilir

Onu yara bandi olarak kullanmadim gercekten cok hoslandim icimde biseyler vardi ona karsi. Ama haklisiniz hemen yeni bi iliskiye baslamak hataydi cunku ne kadar hoslanirsam hoslanayim digeri hala kafami karistiriyordu yalniz kalinca hep onu dusunuyordum yani aslinda henuz hazir degildim yeni bir iliskiye. Keske arkadas olarak devam etseydik suan hala hayatimda olurdu. Eski sevgilimle tekrar barismamizdan korkuyordu cunku 2 senelik bisey ve ayrica hep ona ben gidince yurutebilecegimizi dusunmuyorum birimizden biri ayrilir bi sure sonra demistim sanirim bana guvenemedi bu sebeplerden dolayi ayrildi. Hesabini neden dondurdu bilmiyorum. Eylul, ekimde bana arada mesaj atiyordu yuz vermiyordum kisa kesiyordum kizgindum cunku ona. Whatsapp, viber a en son 3 kasim da girmis sanirim o uygulamalari sildi telefonundan. En son da iste faceden mesaj attim hesabini kapatti anlayamiyorum sebebini benden uzaklasmaya calisiyor ya da baska biseyler var.

Sevgilisi mi var acaba ondan mı kaçıyor sizin mesajlarınızdan. Olamaz mı olabilir
Bilmiyorum ki. Benim erkek kardesim ekliydi onda. Arada erkek kardesimin hesabindan girip bakiyordum sevgilisi falan yoktu. Ortak arkadaslarimiz var onlar da olmadigini soyluyor. Whatsapp, viber dan birbirimizi takip ediyorduk bi kac kere mesaj atmisti yuz vermemistim cunku hala kizgindim ona en son 3 kasim da girmis sanirim o uygulamalari sildi telefonundan e bakti bisey olacagi yok. En son da iste faceden mesaj attim hesabini kapatti benden uzaklasmaya calisiyor sanki umudunu kesmeye calisiyor. ben coktan kestim umudumu cunku uzaktan yurumeyecegini biliyordum. yazin gidince gorucem tek umudum bu . bu bile yeter benim icin. o yuzden hicbisey yapmadan bekledim hep. o ne dusunuyor bilmiyorum. belki dediginiz gibi yeni sevgilisi vardir mesaj atmamdan rahatsiz oldugu icin de kapatmis olabilir bilemiyorum.

Hata olarak düşünmeyelim, boşluğa düşmüşsün ve ona yönelmişsin insanlık hali.

Bak canım, bir erkek bir kızla birlikte olmayı kafasına koyduysa ne olursa olsun kızla olur, ama 3 ay ama 5 ay uğraşır kızın gönlünü kazanır ve ilişkiye başlarlar. Seninkinin kafasında seninle olmak zaten yokmuş, o yüzden arada kendini hatırlatmak ve nabız ölçmek için mesaj yazmış hepsi bu. Yani güven telkin etmeyen sen değilsin o. Kısacası önüne bak.

Ayrıca sosyal medya hesaplarına bakarak kesin olarak sevgilisi var mı yok mu buna karar vermeyin. Benim uzun süredir bir ilişkim var ama sosyal medyaya bakarsak kimse yok :) Bazı insanlar karda yürür izini belli etmez.

Bırak gitsin ya. Herşeyi üzerine alınma. Msj attın diye Hesabını dondurduysa yanında sevgilisi vardır

Hesabin donduruldugu nasil anlasiliyor?

Hesap niye dondurulur karışık mevzuları olanlar hesap dondurur
Seninle alakalı olduğu ihtimali gelmedi aklıma,sanırım o hesapta ekli sevgilisi var.Onunla arasında problemler olmalı hesabını dondurmuş fakat onun görmeyecegi saatlerde gizli gizli ne paylaştığını kontrol ediyor.
Vay be seneryoyu yazdım

Onunla arasinda niye problem olmali? Madem sevgilisinin görmedigi saatlerde acip giriyosa problem olmasina gerek yokki

Benle ilgili cunku onu taniuorum hesap kapatmayla falan ugrasmazdi hesabi surekli acik olurdu bazen 2-3 hafta boyunca girmezdi ama hesap acik olurdu hep. Yani benim mesaj attigim gun kapatmasi da tesaduf olamaz bence.

Benle ilgili cunku onu taniuorum hesap kapatmayla falan ugrasmazdi hesabi surekli acik olurdu bazen 2-3 hafta boyunca girmezdi ama hesap acik olurdu hep. Yani benim mesaj attigim gun kapatmasi da tesaduf olamaz bence.

Yani sevgilisi var ve seni ögrenmesin diye mi donduruyo diyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…