- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Hayir yok bence umutsuz..merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
olumlu değil sende sevmediği içine sinmeyen şeyler olabilir.Sizde cok bel baglamayın.merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
hemen silme. bu seferde çok üzülmüşsün gibi algılar. aradan biraz zaman geçsin öyle silersin. ayrıca kafana takma bence. zaten ayrı şehirlerdesiniz görüşmenizde sıkıntı olurduçok üzüldüm kızlar ya, bence de olumsuz ama arkadaşlarım bekle bakalım biraz diyor.. hayır aracı olan arkadaşım da sormuyo ki ne düşündüğünü.. sizce onu sileyimmi, eğer silmeyip beklersem gururumu daha da düşürmüş olurmuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?