- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
bence de ayıp olmasın diye yazdı.. fotograflardan daha kiloluyum son zamanda kilo aldım biraz, ondan beğenmedi sanırım.. keşke hiç buluşmasaydım..Otobüste dönerken mesaj atması ayıp olmasın diyedir. Bence de olumsuz. Üstüne düşmeyin.
Yokmerhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
emin olun 4 4 lük davrandım onun karşısında, herşeyime dikkat ettim, bi buluşmada nasıl davranılması gerekiyosa öyle davrandım.. ki sohbetim güzeldir, arkadaşlarım hep söyler düşünceliyimdir iyi biriyimdir kendimce, kiloluyum diye diğer bütün özelliklerim silindi gitti demek ki onun gözünde.. ne kadar acı, bu hep böyle mi olacak?ister kilolu olun, ister uzun boylu, İster sülün gibi.. Fiziksel özelliklerinize göre karar verecekse zaten hayatınızdan yok olup gitsin ve siz de bu duruma sevinin.. Mesajda beklemeyın..
Boşver canım. Dış görünüşüne göre sana değer vericek adamdan bir hayır gelmez. Düzgün bir olsaydı senin karakterini kişiliğini tanımaya çalışırdır.bence de ayıp olmasın diye yazdı.. fotograflardan daha kiloluyum son zamanda kilo aldım biraz, ondan beğenmedi sanırım.. keşke hiç buluşmasaydım..
ama şimdi doğruya doğru, bu devirde erkekler güzelliğe fiziğe çok önem veriyor, vermeyen erkek yok ki?Boşver canım. Dış görünüşüne göre sana değer vericek adamdan bir hayır gelmez. Düzgün bir olsaydı senin karakterini kişiliğini tanımaya çalışırdır.
emin olun 4 4 lük davrandım onun karşısında, herşeyime dikkat ettim, bi buluşmada nasıl davranılması gerekiyosa öyle davrandım.. ki sohbetim güzeldir, arkadaşlarım hep söyler düşünceliyimdir iyi biriyimdir kendimce, kiloluyum diye diğer bütün özelliklerim silindi gitti demek ki onun gözünde.. ne kadar acı, bu hep böyle mi olacak?
kadınlar içinde geçerli,şahsen kılolu bır adam asla ilgimi çekmez,çok gıcık olurum,o adama sorsak,ayyy 90+60+90 olsun der göbeğine bakmadan,ama şimdi doğruya doğru, bu devirde erkekler güzelliğe fiziğe çok önem veriyor, vermeyen erkek yok ki?
O bahsettiğin erkekler maddeci erkekler. Onlardan uzak dur. Bana göre güzellik ayrıntılarda gizlidir.bir bakış bir mimik . Eminimki sen kendine bir kadın olarak değer verip bakımını yapıyosundır.başka bir erkek için yapma sakın.ama şimdi doğruya doğru, bu devirde erkekler güzelliğe fiziğe çok önem veriyor, vermeyen erkek yok ki?
notrdamın kamburuyla bir tuttunuz teşekkürleryapmayın kızlar,tabıkı çok önemli dış görünüş ilk etapda,noturdamun kamburu gibi bir adamı sevin o zamanda göreyim sizi,
emin olun 4 4 lük davrandım onun karşısında, herşeyime dikkat ettim, bi buluşmada nasıl davranılması gerekiyosa öyle davrandım.. ki sohbetim güzeldir, arkadaşlarım hep söyler düşünceliyimdir iyi biriyimdir kendimce, kiloluyum diye diğer bütün özelliklerim silindi gitti demek ki onun gözünde.. ne kadar acı, bu hep böyle mi olacak?
sana bişey demedimki,dış görünüşe göre karar veren adama saydıran kızlara dedim,çok alıngansın,benımde başıma geldi,çok ısrarla biri ile görüştüm,aileler arada,resim gösterdıler,normal bır adam,ama göbekli bır adam geldi,ateş başıma çıktı,öfkeden delirdim,kımse demedi,ve bır dahada görüşmedım,nazık de olmaıdm,onlar daha dıkkatlı olup kılolu bır fotosonu gönderseydı,bana gerçek halını göstermeyıp,saf yerıne alıp ayağına getırmekde neyın nesi,kusura bakma,şimdi ben bır erkeğe 50 yıl önceki halımı göndereyım,oda gelsin,daha başka biri,bende kıbar olamam,gerçekler bu,haa herkes böle dıye bişey yok,kıloludan hoşlananda olur,ama net olmak lazım,benım 115 kılo tanıdığım bır kız izmirden bır çocuğa böle yaptı,çocuk geldi ,istanbula,sonra bır daha aramadınotrdamın kamburuyla bir tuttunuz teşekkürler
sizi gördüğü resimle şuanki kilonu aranızdaki fark ne kadar ki ..Çokmu kg aldınız..kilo aldım diye böyle oldu iştekahretsin ki insülin direnci yüzünden böyle oldu.. fotolarda daha zayıfım görünce beğenmedi tabi
resimlerle aramda 8- 9 kilo kadar fark var.. 72 kiloyum..sizi gördüğü resimle şuanki kilonu aranızdaki fark ne kadar ki ..Çokmu kg aldınız..
72 kilo, boy 1 67kilon ve yaşın kaç sorması ayıp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?