mesaj bekleme sorunsalı

Yok

kilo aldım diye böyle oldu işte kahretsin ki insülin direnci yüzünden böyle oldu.. fotolarda daha zayıfım görünce beğenmedi tabi

ister kilolu olun, ister uzun boylu, İster sülün gibi.. Fiziksel özelliklerinize göre karar verecekse zaten hayatınızdan yok olup gitsin ve siz de bu duruma sevinin.. Mesajda beklemeyın..
emin olun 4 4 lük davrandım onun karşısında, herşeyime dikkat ettim, bi buluşmada nasıl davranılması gerekiyosa öyle davrandım.. ki sohbetim güzeldir, arkadaşlarım hep söyler düşünceliyimdir iyi biriyimdir kendimce, kiloluyum diye diğer bütün özelliklerim silindi gitti demek ki onun gözünde.. ne kadar acı, bu hep böyle mi olacak?

bence de ayıp olmasın diye yazdı.. fotograflardan daha kiloluyum son zamanda kilo aldım biraz, ondan beğenmedi sanırım.. keşke hiç buluşmasaydım..
Boşver canım. Dış görünüşüne göre sana değer vericek adamdan bir hayır gelmez. Düzgün bir olsaydı senin karakterini kişiliğini tanımaya çalışırdır.

Boşver canım. Dış görünüşüne göre sana değer vericek adamdan bir hayır gelmez. Düzgün bir olsaydı senin karakterini kişiliğini tanımaya çalışırdır.
ama şimdi doğruya doğru, bu devirde erkekler güzelliğe fiziğe çok önem veriyor, vermeyen erkek yok ki?

Bence alakasi yok sekerim, kilolu kizlarin da sevgilileri var. Kilolu kizlar da evleniyor. Evlenen, sevgilisi olan herkes zayif mi, alakasi yok. Sokaga ciktigimda gordugumuz topl;um ortalamasi zaten fit degil, baliketli.

ama şimdi doğruya doğru, bu devirde erkekler güzelliğe fiziğe çok önem veriyor, vermeyen erkek yok ki?
O bahsettiğin erkekler maddeci erkekler. Onlardan uzak dur. Bana göre güzellik ayrıntılarda gizlidir.bir bakış bir mimik . Eminimki sen kendine bir kadın olarak değer verip bakımını yapıyosundır.başka bir erkek için yapma sakın.

Ben sımdı evliyim, Eşimle ilk tanıştığımızda şişmandım.Beni öyle beğendi hatta beni ikna etmek için o zamanlar cok ugrastı.İyi kide uğraşmış.Klasik şişman şakaları dışında kilomla ilgili beni rahatsız edecek hiçbir cümlesi olmadı.Dünyada sadece önyargılı insanlar yaşamıyor.Nasibiniz o değilmiş. Yani sorunuzun cevabı; Hep böyle olmayacak.

Ayrıca kilonuzdan raharsızsanız sağlığınız için mutlaka zayıflayın.

notrdamın kamburuyla bir tuttunuz teşekkürler
sana bişey demedimki,dış görünüşe göre karar veren adama saydıran kızlara dedim,çok alıngansın,benımde başıma geldi,çok ısrarla biri ile görüştüm,aileler arada,resim gösterdıler,normal bır adam,ama göbekli bır adam geldi,ateş başıma çıktı,öfkeden delirdim,kımse demedi,ve bır dahada görüşmedım,nazık de olmaıdm,onlar daha dıkkatlı olup kılolu bır fotosonu gönderseydı,bana gerçek halını göstermeyıp,saf yerıne alıp ayağına getırmekde neyın nesi,kusura bakma,şimdi ben bır erkeğe 50 yıl önceki halımı göndereyım,oda gelsin,daha başka biri,bende kıbar olamam,gerçekler bu,haa herkes böle dıye bişey yok,kıloludan hoşlananda olur,ama net olmak lazım,benım 115 kılo tanıdığım bır kız izmirden bır çocuğa böle yaptı,çocuk geldi ,istanbula,sonra bır daha aramadı

kızlar az önce arkadaşımla konuştum, eşi onunla konuşmuş, gayet beğenmiş beni, konuşmamı herşeyimi.. herşey çok iyi de bilemiyorum yaa demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…