- 23 Ağustos 2012
- 51.454
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.577
- 898
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
kızlar az önce arkadaşımla konuştum, eşi onunla konuşmuş, gayet beğenmiş beni, konuşmamı herşeyimi.. herşey çok iyi de bilemiyorum yaa demiş..
biraz kilo varmış ama bu beğenmeme sebebi olabilir mi ya72 kilo, boy 1 67
bişeyler eksik kaldı demiş bi deMiktirsin diyorum kisaca, bu nedir arkadas....neyi bilememis?
bişeyler eksik kaldı demiş..biraz kilo varmış ama bu beğenmeme sebebi olabilir mi ya
ayrıca son mesajını okudum
beğenmiş ama bilemiyorum ya mı demiş yani
ne saçma
kararsız erkek itemi
kaç kurtar kendini
hayır yazdığım mesajlara her zaman cevap verdi, ama o ilk mesajı atmadı 3 gündür, güncelleme yaptım..Yazdığınız mesaja cevap vermekten aciz bir adamdan hala ne bekliyorsunuz?
Silin gitsin.
hayır yazdığım mesajlara her zaman cevap verdi, ama o ilk mesajı atmadı 3 gündür, güncelleme yaptım..
keşke dediğin gibi olsa canım, ama anlaşılan yeterince iyi bulmadı, hem bişeyler eksik kaldı demiş baksana, artık eksik olan neyse..ben bu bilemiyorumdan o kız bana fazla dediğini anladım
kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.keşke dediğin gibi olsa canım, ama anlaşılan yeterince iyi bulmadı, hem bişeyler eksik kaldı demiş baksana, artık eksik olan neyse..
yok bence elektrik alamadı, arkadaşlarıma da ayıp olmasın diye söyleyemiyor.. beni beğenmedi hasbam, daha doğrusu mantığına yattım ama bişey hissetmedi.. ben bunu anladım..kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.
Bahaneler bahanelermerhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
güncelleme: kızlar az önce arkadaşımla konuştum, eşi onunla konuşmuş, gayet beğenmiş beni, konuşmamı herşeyimi.. herşey çok iyi de bilemiyorum yaa demiş.. bişeyler eksik kaldı demiş..
bence de bahane.. karşı tarafı kırmamak için söylenmiş sözler..Bahaneler bahaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?