mesaj bekleme sorunsalı

Herkes fizik önemsiz diye düşünmek zorunda değil. Şeklini beğenmediğim bir insanla ben birlikte olamam mesela. Sadece erkekler değil ki şekilci olan. Kendi adıma konuşayım, mesela kilolu ya da zayıf falan gibi duşunmem ama genel olarak söylüyorum, şeklini beğenmezsem benim için olmaz mesela. Kimse alınmasın.

keşke dediğin gibi olsa canım, ama anlaşılan yeterince iyi bulmadı, hem bişeyler eksik kaldı demiş baksana, artık eksik olan neyse..
kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.

kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.
yok bence elektrik alamadı, arkadaşlarıma da ayıp olmasın diye söyleyemiyor.. beni beğenmedi hasbam, daha doğrusu mantığına yattım ama bişey hissetmedi.. ben bunu anladım..

Bahaneler bahaneler

Kırmamak için söylemiş.
Ortak arkadaşlara ve size -kendince- ayıp olacağını sanmış.
Gercekten beğense/etkilense fin fin yapışırdı.
Yol verin. Önünüzdeki maçlara bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…