herhalde başı göğe ermiştr. rahat rahat sigaralarını içerler o kızla artık. mafoldumben
teşekkür ederim desteğin için. sağlıklı düşünemiyorum ki ben de şu an. mafoldumben
insanları tanıdığımı, bana yalan söylense anında anlayacağımı düşünürdüm. yanılmışım. çok safmışım meğer ben. bundan sonra da hep güven sorunu yaşarım gibi geliyor o yüzden. umarım dediğin gibi düzelirim bigün. mafoldumben
umarım böyle bişey asla başına gelmez. çok kötü bi his. daha önce hiç böyle bişey başıma gelmemişti. aldatılmak, ya da aldatıldığını hissetmek, kandırılmak çok berbat bişeymiş çok.
Ben birlikte sigara içmelerini geçtim. Gözümün içine baka baka yalan söylüyor. Telefonumu vermedim o kıza demişti. meğer kız tekrar mesaj atmaya başlamış bilee... Profesyonel bir yalancıyla birlikteymişim ben...
Sevqılım farklı ..O benım ..Aramızda böyle seylerın sorun olmaması gerekır dıye dusunuyorum...
Bide sevqılımınnn ııcınde ben olmuyann özel hayatı varsaa ...ışine baksın benide unutsun
demekki güzellikte para etmiyo. o aptalmış yaa ben senin resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bi kızsın boşver o seni kaybettiğine yansın. senin karşına daha iyileriş çıkar inşallah.
canım yaa biliyorum bugünlerde sana ne dense teselli olmayacaktır ama ben zaten teselliden çok-gerçeklerden yanayımdır.Buyüzden o aşk acılarını çok kısa sürede atlatırım..Öyle bi adamdan kurtuldun öncelikle bence hayırlı olsun senin için yerimseniben sen böyle karalar bağlayıp bunalıma sararken,o zihniyet üzülür mü sanıyosun?belki bi süre uğraşacaktır sana alıştığı için,sonra gelsin kandırılacak sıradaki kız..yazık yani hakikaten böyle tipler için kendimizi üzdüğümüz zamana yazık ...:umursamaz: hepimiz gayet iyi biliyoruz bu günlerde ne desek birden içindeki sıkıntıyı bıçak gibi kesmeyecek,ama şunu da çok iyi biliyoruz ; aradan kısa bi süre geçecek ve sen bu adam için mi üzülmüşüm diye kendine söveceksin,bugünler için zaman kaybı diyeceksin
klişe bol lafımız vardır bizim,''en azından erkenden gerçek yüzünü gördün,ya evlenseydin ya öyle olsaydı ya böyle olsaydı ...''dilimizde kalıplaştığı için okuyup geçtiğimiz onlarca kelime yığını.ama okadar gerçeklerki ....
düşünsene bunların tümünden habersiz,sen herşey mükemmel zannederken o orda burda başka kızlarla takılsın ve sen gayet sadık zannederek daha ciddi adımlar atmışsın.Gerçekten de iyi ki şimdi böyle olmuş da ayrılmışım demiyo musun?bunları hatırlat kendine....oturup düşünmene bile değmez bu insanlarlmaz:
cnmm evt gevt güvenin sarsılmış olabilir ama işyerinden arkadaşı işte kız istediys numarasını vermiştir ve senin tepkinden korktuğu içinde bunu sana söyleyememştir ama yaygara koparıp d,rek bitirceğine adam akıllı konuşup burnunu sürtseydn ben böylebişy yapsam ne yaparsın fazla samimi olamnı istemiyorum falan die aldatsaydı sigaradan daha farklı msjlar olurdu belkide hiç senin sandığın gibi bişey yoktur gerçektn sadece iş arkadaşıdır bence bukadar çatlatma kendini..
demekki güzellikte para etmiyo. o aptalmış yaa ben senin resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bi kızsın boşver o seni kaybettiğine yansın. senin karşına daha iyileriş çıkar inşallah.
bunun sonucu barışmaya gider ben sölüüümmm :ecrin_bebek:
deme öle şeyler sokma kızın aklına :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?