Mesaj krizi...

herhalde başı göğe ermiştr. rahat rahat sigaralarını içerler o kızla artık. mafoldumben

canım yaa biliyorum bugünlerde sana ne dense teselli olmayacaktır ama ben zaten teselliden çok-gerçeklerden yanayımdır.Buyüzden o aşk acılarını çok kısa sürede atlatırım..Öyle bi adamdan kurtuldun öncelikle bence hayırlı olsun senin için yerimseniben sen böyle karalar bağlayıp bunalıma sararken,o zihniyet üzülür mü sanıyosun?belki bi süre uğraşacaktır sana alıştığı için,sonra gelsin kandırılacak sıradaki kız..yazık yani hakikaten böyle tipler için kendimizi üzdüğümüz zamana yazık ...:umursamaz: hepimiz gayet iyi biliyoruz bu günlerde ne desek birden içindeki sıkıntıyı bıçak gibi kesmeyecek,ama şunu da çok iyi biliyoruz ; aradan kısa bi süre geçecek ve sen bu adam için mi üzülmüşüm diye kendine söveceksin,bugünler için zaman kaybı diyeceksin

klişe bol lafımız vardır bizim,''en azından erkenden gerçek yüzünü gördün,ya evlenseydin ya öyle olsaydı ya böyle olsaydı ...''dilimizde kalıplaştığı için okuyup geçtiğimiz onlarca kelime yığını.ama okadar gerçeklerki ....

düşünsene bunların tümünden habersiz,sen herşey mükemmel zannederken o orda burda başka kızlarla takılsın ve sen gayet sadık zannederek daha ciddi adımlar atmışsın.Gerçekten de iyi ki şimdi böyle olmuş da ayrılmışım demiyo musun?bunları hatırlat kendine....oturup düşünmene bile değmez bu insanlar lmaz:

tatlım kaç yaşındaki tecrübeli insanlar bile aldatılıyo,neler yakalıyolar neler yaşıyolar
bence sen saf değil çok akıllısın böyle bişeyi hemen fark ettinkaydirigubbakcemile5
şu an kırgınsın yaralısın sevginin özlemin yanında uğradığın ihanet var..buda bir ihanet sonuçta.lütfen deymiyecek insanlar için gözyaşı akıtma:teselli:

canım benim üzülmemeye çalış
ne hissettiğini iyi biliyorum.
zamanında aldatılmış biri olarak.(iki sene beraber oldum o insanla)
ha seninki daha yüzeysel kalıyor benim aldatılmanın yanında.
benimki kızla beraber oluyordu, ayrıca bi internet sitesinden kızlarla sürekli cinsellik içerikli konuşmaları vardı,
hadi bize gel , bu gece birlikte kalalım türü muhabbetleri..

ben affetmiştim.
nasıl yaptım bilmiyorum ama affettim.
ama sonrasında yine aldatıldım yine çıldırdım.
ben senin yerinde olsam şuan affetmem.

ayrıca o kişiyi çoktan unuttum.
sen de unutursun emin ol.
neler neler çıkar karşına.

Cnm benim bırakmakla çok ii yapmışsın.. Anlamıorum bu tip insanlardan kimi salak yerine koyup kandırmaya çalışıo sonra da ben aldatmadım diyebilio. Aldatmak sadece fiziksel mi yani... çok sinirlendm çok klava:

o zaman iyi bi karar almışsınalkisalkisalkis

mystic cim bu nasıl bi sahiplenme o benmmmmmmm felan.. kaydirigubbakcemile

valla ne yalan söyliyim ben de sadece annemin telefonlarına bakarım onun harici her kim olursa olsun telefonunu unutup gitmiş bile olsa telefonunu ne açarım ne de açar karıştırırım şunlar şunlar aradı diye de not düşmeme gerek yok her nasılsa üstünde cevapsız sayısı ,kimin aradığı, ne zaman aradığı bilgileri mevcut enfazla susturmak için alırım telefonu elime..:D
..kimse de benim telefonumu kontrol için elimden alıp bakamaz ne ciddi ne şaka...!

arkadaşım sana da geçmiş olsun.içine sinmiyorsa şüphe duyuyorsan devam etsenizde her hareketini kontrol etmen gerekir bundan sonra...bu da ayrı bir gerginlik tabii..

Son düzenleme:
demekki güzellikte para etmiyo. o aptalmış yaa ben senin resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bi kızsın boşver o seni kaybettiğine yansın. senin karşına daha iyileriş çıkar inşallah.

demekki güzellikte para etmiyo. o aptalmış yaa ben senin resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel bi kızsın boşver o seni kaybettiğine yansın. senin karşına daha iyileriş çıkar inşallah.

bir insanın kanı bozuksa ne güzellik ne zeka hiçbir işe yaramıyor.. ha zeka şuna yarıyor, ondan daha erken kurtuluyorsunuz ..

cnmm evt gevt güvenin sarsılmış olabilir ama işyerinden arkadaşı işte kız istediys numarasını vermiştir ve senin tepkinden korktuğu içinde bunu sana söyleyememştir ama yaygara koparıp d,rek bitirceğine adam akıllı konuşup burnunu sürtseydn ben böylebişy yapsam ne yaparsın fazla samimi olamnı istemiyorum falan die aldatsaydı sigaradan daha farklı msjlar olurdu belkide hiç senin sandığın gibi bişey yoktur gerçektn sadece iş arkadaşıdır bence bukadar çatlatma kendini..

Canım o kadar doğru yazmışsın ki. Ben de benden sonra bulacağı kıza acıyorum. 5 aydır birlikteydik. ya bir 5 ay daha geçseydi onunla. herhalde çok daha zor olurdu.

ünlü Türk düşünürü cem yılmaz beyfendinin de dediği gibi: adamın masasında kadın donu bul.... o ne yaaa don muu?? hani şu içimize giyilen mi derr donun icadından haberi yokmuş gibiiikaydirigubbakcemile3
hem yapar hem saklamaya zekası yetmezz boşver arkadaşımm en iisini yapmışsın yol vermekle hepsi de aynı olacak değill saçma sapan insanlar için güzel kafanı yormaa..

canım ben yalan söylemesine kızdım. o kızla işle ilgili konular dışında muhatap olmasını istemiyodum. rahatsız olmuştum çünkü. ama o benden gizli gizli onunla msjlaşmaya dvm etmiş. sigaralarını birlikte içmek zorunda değiller sonuçta. belki de dediğin gibi sadece sigara içip sohbet ediyolardı. ama şu an eminimki bunun gerisi gelirdi.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. telefonum kapalıydı gece. sabah telefonumu açtım. açar açmaz o aradı zaten. tabii ki cevap vermedim. mesaj atmış. "akşam buluşalım, sana söyleyeceklerim var. buluşmucam gibi bişey kabul etmiorum. konuşmamız şart" demiş. cevap yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…