valla ben sokmuyomgör bak çocuk ne yapıp edicek gönlünü alıcakk biz kızlarda dayanamaz hemen kanarız zaten :1closedeyes:
kendide demişti zateen ben safım kanarım diee inş olmaz öle bişee:umursamaz:
wataşiwa sakın görüşmeye gitme bile güzelim, gidersen bçok şeyi yutmaya hazırım gel beni kandır demiş olursun açık açık:teselli:
ben yaşadım bu durumu yıllarca, her ayrılmaya gidişimde suratımda aptal bi gülümsemeyle geri geliodumgamyoncuiremsu
olan 8yılıma oldu:umursamaz:
sen daha yolun başındasın, 5 ayda kalsın bu olay cnmm :teselli:
8 yılmı akannehir anam kıyamam :teselli: şşşş wataşiwa bak 8 yıl böle süreceğine 5 ay yaw nedirki daha çok yeni hem daha fazla bağlanmamışta olursunnn..sana ne kısmetler çıkar sen onamı kaldın yaa..sonra yıllarını zehir etme daha çok bağlanarak vereliniortak
şimdide 4 yıllık bi beraberliğin var heralde canım inşş o senin değerini bilen doğru insandır ve daima mutlu olursun onunla inş :1hug:
eee insan herkezle sigara içmez dimi ama niye arkadaşı osmanla abdullahla içmiyor :mymeka:
demekki o sigara içtiği kızla kahve bahane sohbet şahane hesabına takılcak çakal kaydirigubbakcemile
sağlam olan insanlara hayranım biten bi ilişkide bence geri dönüşelr olmayack. çünkü erkek milleti yüz buluyo yaptım beni affetti yine yaparım yine affeder diyo sakın geri dönme canım fıstık gibi kızsın elini sallasan ellisi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?