Mesaj krizi...

valla ben sokmuyom gör bak çocuk ne yapıp edicek gönlünü alıcakk biz kızlarda dayanamaz hemen kanarız zaten :1closedeyes:

kendide demişti zateen ben safım kanarım diee inş olmaz öle bişee:umursamaz:

wataşiwa sakın görüşmeye gitme bile güzelim, gidersen bçok şeyi yutmaya hazırım gel beni kandır demiş olursun açık açık:teselli:

ben yaşadım bu durumu yıllarca, her ayrılmaya gidişimde suratımda aptal bi gülümsemeyle geri geliodumgamyoncuiremsu

olan 8yılıma oldu:umursamaz:

sen daha yolun başındasın, 5 ayda kalsın bu olay cnmm :teselli:

8 yılmı akannehir anam kıyamam :teselli: şşşş wataşiwa bak 8 yıl böle süreceğine 5 ay yaw nedirki daha çok yeni hem daha fazla bağlanmamışta olursunnn..sana ne kısmetler çıkar sen onamı kaldın yaa..sonra yıllarını zehir etme daha çok bağlanarak vereliniortak

8 yıl malesef fıstığım :umursamaz: we hep kandırılarak, ikna edilerek, önümü göremeyerek geçirdiğim tam 8 yıl.. şuanki aklım olsa 1 gün bile wermezdim inan, ama işte insanoğlu önce kazık yemeden olmuo bişeler :1no2:

wataşiwa şuan belki sana bidaha sewemem gibi gelir, ama öle bi sewiosunkii geçmişi sadece arada böle kendine kızarak anıosun..

bidaha hiç sewemem sandım ama çooook sewiyorum çok sewiliyorum şuan,we nişanlandık geçen sene, önümüzdeki yazda ewlenioruz inş:Saruboceq:

hergece yatağıma yattığımda dua ediorum Rabbime karşıma böle bi insan çıkardığı için.. :Saruboceq:

gözünü açık tut cnm benim erkekler acımasız olabilio :teselli:

şimdide 4 yıllık bi beraberliğin var heralde canım inşş o senin değerini bilen doğru insandır ve daima mutlu olursun onunla inş :1hug:

arkadaşlar merak etmeyin. buluşmuycam onunla. çok kararlıyım. magiclowe, dediğin gibi buluşursam kesin ben de yüzümde aptal bi gülümsemeyle eve dönücem ve kandıracak beni. zaten söyleyecekleri şeylerin de ne kadarı yalan, ne kadar gerçek olur, o da şüpheli. o yüzden buluşma gibi bişey söz konusu değil.

eee insan herkezle sigara içmez dimi ama niye arkadaşı osmanla abdullahla içmiyor :mymeka:
demekki o sigara içtiği kızla kahve bahane sohbet şahane hesabına takılcak çakal kaydirigubbakcemile

canım bence sakın bundna sonra seni kandırmasına izin verme.
iyiki yakalamışın msjları ya yakalamasydın seni kandırmaya devam edecekti.
her işte bi hayır vardır sakın üzülme böle bir insan için.

geçmiş olsun, gözünün içine baka baka yalan söylemiş bence de en doğrusunu yapmışsın..

eee insan herkezle sigara içmez dimi ama niye arkadaşı osmanla abdullahla içmiyor :mymeka:
demekki o sigara içtiği kızla kahve bahane sohbet şahane hesabına takılcak çakal kaydirigubbakcemile

aynen ben de onu sordum msjları ilk gördüğümde canım. neden işyerindeki erkeklerle değil de onunla sigara içiyosun die. ağzında bişiler geveledi hiçbişey diemedi. şimdi dilediği kadar içebilir sigarasını da kahvesini de.

teşekkür ederim arkadaşlar. bundan sonra onun beni kandırmasına izin vermiycem. sabahtan beri arıyor açmadım. mesajlarına da cvp yazmadm. bitti yani benim için.

sağlam olan insanlara hayranım biten bi ilişkide bence geri dönüşelr olmayack. çünkü erkek milleti yüz buluyo yaptım beni affetti yine yaparım yine affeder diyo sakın geri dönme canım fıstık gibi kızsın elini sallasan ellisi:)))))

canım çok teşekkür ederim. düne göre moralim de daha iyi. çok kararlıyım. ama uzun süre hayatıma kimse giremeyecek. çünkü resmen midem bulandı. şu an bütün erkekler yalancıymış gibi geliyor. mirmirmirmir

bir sonraki ilişkine başlamadan belirli bir müddet geçirirsen sevgili adayınla ve huyunu suyunu daha iyi tanıyıp hareket edersen daha iyi olur, benzer problemleri yaşamazsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…